Header background
  • Direct
  • Dus-Întors

Gasiți un autobuz de la Focşani până la Satu Mare

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Autobuz

Azi

Descoperă
Transport Autobuz

Mâine

Descoperă
Transport Autobuz

2 Zile

Descoperă
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Satu Mare

Descoperă

Ajungeți de la Focşani la Satu Mare cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Focşani la Satu Mare? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Focşani la Satu Mare, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Focşani la Satu Mare transport autobuz

Distanța 402 km
Plecare Focşani
Sosire Satu Mare
Transportatori , Autogari

Rezumatul traseului dupa Autobuze

Călătorii
-
Transportatori
-
Prețul minim
-
Prețul maxim
-

Focşani - Satu Mare

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

140,75 RON

Data
Duminică 15 Mai 2022
CFR Călători-logo
Focșani - Satu Mare Sud
17:50 - 15:50
CFR Călători
22h
3 schimbări
CO2: 1.15kg
Cel mai ieftin

Cât durează să ajung de la Focşani la Satu Mare cu autobuzul?

Distanța dintre Focşani și Satu Mare este aproximativ 403 km. În general, va dura în jur de să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile, precum și tipul de teren care trebuie traversat. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință.

Când sunt primele și ultimele plecări de la Focşani la Satu Mare?

În general, prima plecare a serii din Focşani va fi la , iar ultima plecare va fi la . Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Focşani la Satu Mare se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Când călătoresc de la Focşani la Satu Mare cu autobuzul, ce stații pot să folosesc?

Veți putea pleca din Focşani folosind stații precum Focsani - Benzinaria Petrom (vis-a-vis Dedeman). Acestea vă conectează cu stații care includ Satu Mare - Autogara Orizont SA și Satu Mare - Autogara Fany din Satu Mare. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Focşani, fie în Satu Mare, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

Câte călătorii de la Focşani la Satu Mare au loc în fiecare zi?

Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Focşani la Satu Mare. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
185 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback