Autobuz Timişoara - Câmpina preturi de la 189,74 lei

Începe de la
189,74 lei

Timişoara la Câmpina de la autobuz

Călătoria de la Timişoara la Câmpina de la autobuz este de 359,02 km și durează 13 ore 2 min.. Există 3 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 02:00 și ultima la 12:45. Este posibil să călătoriți de la Timişoara la Câmpina cu autobuz pentru doar 189,74 lei sau până la 344,24 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 189,74 lei.

Cel mai mic pret189,74 lei
Durata călătoriei13 ore 2 min.
Conexiune pe zi3
Cel mai mic pret189,74 lei
Cel mai mare preț344,24 lei
Prima Plecare02:00
Ultima Plecare12:45
Distanţă359,02 km
PlecareTimişoara
SosireCâmpina
Transportatoriduda_trans, fanyDetalii

Călătoria de la Timişoara la Câmpina cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Timişoara la Câmpina? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Timişoara la Câmpina, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cât costă să ajung de la Timişoara la Câmpina cu autobuzul?

Cele mai ieftine bilete de autobuz de la Timişoara la Câmpina costă 189,74 lei. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 312,58 lei pentru biletul dvs. de autobuz. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de autobuz mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Timişoara la Câmpina.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Timişoara la Câmpina. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, un bilet de autobuz de la Timişoara la Câmpina vă va costa 312,58 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de autobuz pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.

Cât durează călătoria de la Timişoara la Câmpina cu autobuzul?

Călătoria de la Timişoara la Câmpina cu autobuzul va dura, de obicei, 13 ore 2 min.. Această călătorie acoperă o distanță de 359,02 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că 13 ore 2 min. este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie. Călătoria de la Timişoara la Câmpina acoperă o distanță de 359,02 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 13 ore 2 min.. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 10 ore 30 min.. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Timişoara la Câmpina făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Timişoara la Câmpina?

În Timişoara, stațiile de plecare includ . Când veți sosi în Câmpina, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum . Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

Câte călătorii de la Timişoara la Câmpina sunt în fiecare zi?

În medie, sunt 3 plecări zilnice de la Timişoara la Câmpina. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 0 plecări de la Timişoara care merg direct la Câmpina. Există 3 călătorii cu una sau mai multe schimbări Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Timişoara la Câmpina. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă
Bilete ieftine de autobuz de la Timişoara la Câmpina
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Timişoara la Câmpina.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Timişoara la Câmpina, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Timişoara la Câmpina.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Timişoara la Câmpina

Cele mai ieftine bilete de autobuz Timişoara - Câmpina pot fi găsite până la 76,67 lei dacă aveți noroc sau 86,06 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 94,50 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Câmpina cu autobuzul

Când călătoriți la Câmpina cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Timişoara la Câmpina Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
25.13kg
Autobuz
26.93kg
Zbor
71.8kg
Mașină
57.44kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Timişoara la Câmpina?
Un bilet de autobuz de la Timişoara la Câmpina este de 312,58 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 189,74 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Timişoara la Câmpina?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Timişoara la Câmpina este de 189,74 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Timişoara și Câmpina cu autobuz?
Distanța între Timişoara și Câmpina este de 359,02 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Timişoara și Câmpina?
Călătoria de la Timişoara la Câmpina durează în medie 13 ore 2 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 10 ore 30 min..
Ce companii operează de la Timişoara la Câmpina?
Ruta Timişoara - Câmpina este acoperită de 6 operator(i). Puteți găsi pe Virail, duda_trans, fany, autogenn, vertrantis, e_bus_romania, transemma și erick_trans ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Timişoara la Câmpina?
Ruta de la Timişoara la Câmpina are în medie 3 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Timişoara la Câmpina?
Primul autobuz de la Timişoara la Câmpina pleacă la orele 02:00. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Timişoara la Câmpina?
Ultimul autobuz de la Timişoara la Câmpina pleacă la orele 12:45. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Timişoara la Câmpina?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 189,74 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Timişoara la Câmpina?
Există stații 3 de la care puteți pleca de la Timişoara pentru a merge la Câmpina. Puteți merge de la Timişoara Calea Stan Vidrighin, Timișoara și Timișoara Splaiul Tudor și puteți ajunge la Cimpina.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Timişoara și Câmpina?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Timişoara și Câmpina este 10 ore 30 min..
Există un autobuz direct de la Timişoara la Câmpina?
Da, există un autobuz direct între Timişoara și Câmpina.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Timişoara la Câmpina?
Călătoria cu autobuz de la Timişoara la Câmpina creează 26.93kg emisii de CO2.

Treceți local de la Timişoara

Rute populare

Escapade de weekend de la Timişoara

Rute internaționale din Timişoara și zonele din apropiere

Alte destinații de la Timişoara

Principalele rute spre Câmpina

Rute asemănătoare

Alte rute populare