Gasiți un autobuz de la Timişoara până la Câmpina

Partenerii noștri Cel mai bun mod de a găsi și compara bilete pentru trenuri, autobuze, carpool și avioane. Lucrăm cu peste 100 de parteneri pentru a vă oferi cele mai bune prețuri de pe piață.
references references references references references references references references references references

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Autobuz

Azi

Descoperă
Transport Autobuz

Mâine

Descoperă
Transport Autobuz

2 Zile

Descoperă

Călătorie rapidă și ușoară de la Timişoara la Câmpina cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Timişoara la Câmpina? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Timişoara la Câmpina, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Timişoara la Câmpina transport autobuz

Distanța 359 km
Plecare Timişoara
Sosire Câmpina
Transportatori Autogari,

Rezumatul traseului dupa Autobuze

Călătorii
-
Transportatori
1
Prețul minim
-
Prețul maxim
-

Timişoara - Câmpina

Lunar

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cât durează călătoria de la Timişoara la Câmpina cu autobuzul?

Timpul mediul de călătorie este . Atât durează să traversați 359 km de la Timişoara la Câmpina. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la Timişoara la Câmpina ar putea să dureze mai mult de .

Când sunt plecările de la Timişoara la Câmpina?

Prima călătorie a serii pleacă de la Timişoara la . Dacă preferați să călătoriți mai târziu în acea seară, ultima plecare va fi la . Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Timişoara și Câmpina. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Timişoara la Câmpina?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Timişoara de la următoarele stații: Timisoara - Autogara Super Imposer, Timisoara și Timisoara - Autogara Normandia. Sosind la Câmpina, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Campina - BANESTI-DN1 și Campina. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Câmpina.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Timişoara spre Câmpina?

Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Timişoara la Câmpina. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback