Autobuz Braşov - Satu Mare preturi de la 102,03 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Braşov la Satu Mare cu autobuzul

Călătoria de la Braşov la Satu Mare cu autobuzul este de 317,02 km și durează 11 ore 12 min.. Există 14 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 00:25 și ultima la 23:00. Este posibil să călătoriți de la Braşov la Satu Mare cu autobuz pentru doar 102,03 lei sau până la 307,89 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 102,03 lei.

Cel mai mic pret102,03 lei
Durata călătoriei11 ore 12 min.
Conexiune pe zi14
Cel mai mic pret102,03 lei
Cel mai mare preț307,89 lei
Prima Plecare00:25
Ultima Plecare23:00
Distanţă317,02 km
PlecareBraşov
SosireSatu Mare
Transportatoriapetrans, emmalinesDetalii

Autobuz Bilete de la Braşov la Satu Mare

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Călătoria de la Braşov la Satu Mare cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Braşov la Satu Mare? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cât costă să ajung de la Braşov la Satu Mare cu autobuzul?

În medie, un bilet de autobuz de la Braşov la Satu Mare vă va costa 212,65 lei. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 102,03 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de autobuz pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Braşov la Satu Mare. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile vor varia când călătoriți de la Braşov la Satu Mare. În medie, însă, veți plăti în jur de 212,65 lei pentru un bilet de autobuz. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi bilete de autobuz mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite momente ale zilei. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de autobuz ale lor.

Cât durează să ajung de la Braşov la Satu Mare cu autobuzul?

Călătoria între Braşov și Satu Mare cu autobuzul este aproximativ 317,02 km. Vă va lua cam 11 ore 12 min. să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient. Călătoria de la Braşov la Satu Mare acoperă o distanță de 317,02 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 11 ore 12 min.. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 6 ore 56 min.. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Braşov la Satu Mare făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Braşov la Satu Mare?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Braşov și Satu Mare. Vă puteți începe călătoria în Braşov la stații precum Brasov - Stadium,Brasov, Gara,Brașov, Autogara Bartolomeu. Acestea se leagă de stații care includ Strada Careiului,Strada Luceafărului,Satu Mare Autogara din Satu Mare. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Braşov la Satu Mare.

Câte călătorii zilnice există de la Braşov la Satu Mare?

În medie, sunt 14 plecări zilnice de la Braşov la Satu Mare. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 0 plecări de la Braşov care merg direct la Satu Mare. Există 14 călătorii cu una sau mai multe schimbări Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Braşov la Satu Mare. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Braşov la Satu Mare

Bilete ieftine de autobuz de la Braşov la Satu Mare
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Braşov la Satu Mare.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Braşov la Satu Mare, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Braşov la Satu Mare.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Braşov la Satu Mare

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Braşov la Satu Mare

Cele mai ieftine bilete de autobuz Braşov - Satu Mare pot fi găsite până la 76,67 lei dacă aveți noroc sau 86,06 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 94,50 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Satu Mare cu autobuzul

Când călătoriți la Satu Mare cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Braşov la Satu Mare Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
22.19kg
Autobuz
23.78kg
Zbor
63.4kg
Mașină
50.72kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Braşov la Satu Mare?
Un bilet de autobuz de la Braşov la Satu Mare este de 212,65 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 102,03 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Braşov la Satu Mare?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Braşov la Satu Mare este de 102,03 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Braşov și Satu Mare cu autobuz?
Distanța între Braşov și Satu Mare este de 317,02 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Braşov și Satu Mare?
Călătoria de la Braşov la Satu Mare durează în medie 11 ore 12 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 6 ore 56 min..
Ce companii operează de la Braşov la Satu Mare?
Ruta Braşov - Satu Mare este acoperită de 13 operator(i). Puteți găsi pe Virail, apetrans, emmalines, vera_trans, autogenn, genese, fany, autogari, balint_trans, amarilia, transportaeroportcluj, erick_trans, transemma, e_bus_romania și vertrantis ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Braşov la Satu Mare?
Ruta de la Braşov la Satu Mare are în medie 14 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Braşov la Satu Mare?
Primul autobuz de la Braşov la Satu Mare pleacă la orele 00:25. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Braşov la Satu Mare?
Ultimul autobuz de la Braşov la Satu Mare pleacă la orele 23:00. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Braşov la Satu Mare?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 102,03 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Braşov și Satu Mare?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Braşov și Satu Mare este 6 ore 56 min..
Există un autobuz direct de la Braşov la Satu Mare?
Da, există un autobuz direct între Braşov și Satu Mare.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Braşov la Satu Mare?
Călătoria cu autobuz de la Braşov la Satu Mare creează 23.78kg emisii de CO2.

Treceți local de la Braşov

Rute populare

Escapade de weekend de la Braşov

Rute internaționale din Braşov și zonele din apropiere

Alte destinații de la Braşov

Principalele rute spre Satu Mare

Rute asemănătoare

Alte rute populare