Gasiți un autobuz de la Iaşi până la Satu Mare

25.06.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Iaşi la Satu Mare cu autobuzul

Călătoria de la Iaşi la Satu Mare cu autobuzul este de 361,71 km și durează 11 ore 37 min.. Există 3 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 10:20 și ultima la 11:20. Este posibil să călătoriți de la Iaşi la Satu Mare cu autobuz pentru doar sau până la . Cel mai bun preț pentru această călătorie este .

Durata călătoriei11 ore 37 min.
Conexiune pe zi3
Prima Plecare10:20
Ultima Plecare11:20
Distanţă361,71 km
PlecareIaşi
SosireSatu Mare
Transportatorigeo_tur, auto_balmir

Autobuz Bilete de la Iași la Satu Mare

Data plecării
marți, 25 iun. 2024

Ajungeți de la Iaşi la Satu Mare cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Iaşi la Satu Mare? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cât costă biletele de autobuz de la Iaşi la Satu Mare?

Cele mai ieftine bilete de autobuz de la Iaşi la Satu Mare costă . În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de pentru biletul dvs. de autobuz. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de autobuz mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Iaşi la Satu Mare.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Satu Mare. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de pentru biletul dvs. de autobuz. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de autobuz mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Iaşi la Satu Mare.

Cât de lungă este călătoria de la Iaşi la Satu Mare cu autobuzul?

Călătoria între Iaşi și Satu Mare cu autobuzul este aproximativ 361,71 km. Vă va lua cam 11 ore 37 min. să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient. Distanța dintre Iaşi și Satu Mare este în jur de 361,71 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 11 ore 37 min.. Totuși, cele mai rapide rute între Iaşi și Satu Mare durează 11 ore 37 min.. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

În ce moment al zilei pot călători de la Iaşi la Satu Mare?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Iaşi la Satu Mare, care de obicei este la 10:20. Ultima plecare programată a zilei este în mod normal la 11:20. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului. Dacă preferați să călătoriți noaptea, veți găsi de obicei prima plecare de la Iaşi la Satu Mare la 10:20. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare a serii este la 11:20. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Iaşi la Satu Mare?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Iaşi de la următoarele stații: Iași, Billa. Sosind la Satu Mare, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Satu Mare Autogara,Strada Careiului,Strada Luceafărului. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Satu Mare.

Câte călătorii zilnice există de la Iaşi la Satu Mare?

Veți putea să călătoriți de la Iaşi la Satu Mare folosind companii precum . Împreună, acești furnizori oferă o medie de 3 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Iaşi la Satu Mare folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 3 legături directe de la Iaşi la Satu Mare în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 0 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Satu Mare. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Iași la Satu Mare

Bilete ieftine de autobuz de la Iaşi la Satu Mare
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Iaşi la Satu Mare.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Satu Mare, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Iaşi la Satu Mare.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Iași la Satu Mare

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Iaşi la Satu Mare

Cele mai ieftine bilete de autobuz Iaşi - Satu Mare pot fi găsite până la 76,67 lei dacă aveți noroc sau 86,06 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 94,50 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Satu Mare cu autobuzul

Când călătoriți la Satu Mare cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Iaşi la Satu Mare Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
25.32kg
Autobuz
27.13kg
Zbor
72.34kg
Mașină
57.87kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Care este distanța dintre Iaşi și Satu Mare cu autobuz?
Distanța între Iaşi și Satu Mare este de 361,71 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Iaşi și Satu Mare?
Călătoria de la Iaşi la Satu Mare durează în medie 11 ore 37 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 11 ore 37 min..
Ce companii operează de la Iaşi la Satu Mare?
Ruta Iaşi - Satu Mare este acoperită de 2 operator(i). Puteți găsi pe Virail, geo_tur, auto_balmir și autogari ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Iaşi la Satu Mare?
Ruta de la Iaşi la Satu Mare are în medie 3 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Iaşi la Satu Mare?
Primul autobuz de la Iaşi la Satu Mare pleacă la orele 10:20. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Iaşi la Satu Mare?
Ultimul autobuz de la Iaşi la Satu Mare pleacă la orele 11:20. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Câte conexiuni directe merg de la Iaşi la Satu Mare?
Există în medie 3 de la Iaşi pentru a merge la Satu Mare.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Iaşi și Satu Mare?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Iaşi și Satu Mare este 11 ore 37 min..
Există un autobuz direct de la Iaşi la Satu Mare?
Da, există un autobuz direct între Iaşi și Satu Mare.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Iaşi la Satu Mare?
Călătoria cu autobuz de la Iaşi la Satu Mare creează 27.13kg emisii de CO2.

Treceți local de la Iaşi

Rute populare

Escapade de weekend de la Iaşi

Rute internaționale din Iaşi și zonele din apropiere

Alte destinații de la Iaşi

Principalele rute spre Satu Mare

Rute asemănătoare

Alte rute populare