Gasiți un autobuz de la Lyon până la Botoşani

Începe de la
488,64 RON
Descoperă

Partenerii noștri

Cel mai bun mod de a găsi și compara bilete pentru trenuri, autobuze, carpool și avioane. Lucrăm cu peste 100 de parteneri pentru a vă oferi cele mai bune prețuri de pe piață.

references references references references references references references references

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Azi

Descoperă

Mâine

Descoperă

2 Zile

Descoperă

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Lyon la Botoşani

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Lyon la Botoşani. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Rezumatul călătoriei cu Autobuz

Călătoria de la Lyon la Botoşani de la Bus este de 1672 km și durează . Există conexiuni pe zi, cu prima plecare la și ultima la . Este posibil să călătoriți de la Lyon la Botoşani cu Bus pentru doar sau până la . Cel mai bun preț pentru această călătorie este .

Distanţă 1.672 km
Plecare Lyon
Sosire Botoşani
Transportatori Eurolines, Flixbus

Autobuz Bilete de la Lyon la Botoşani

  Feb 03
  Detalii
  10°
  Feb 04
  Detalii
  Feb 05
  Detalii
  Feb 06
  Detalii
  Feb 07
  Detalii
  Feb 08
  Detalii
  10°
  Feb 09
  Detalii
  10°
  Feb 10
  Detalii
  12°
  Feb 11
  Detalii
  11°
  Feb 12
  Detalii
  12°
  Feb 13
  Detalii
  11°
  Feb 14
  Detalii
  12°
  Feb 15
  Detalii
  14°
  Feb 16
  Detalii
  15°
  Feb 17
  Detalii
  15°
Departure date
Friday,Feb 03 2023
10°

Cel mai bun moment pentru a rezerva Lyon - Botoşani Excursie

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni

Lyon la Botoşani Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Zbor
476.52kg
Tren
23.408kg
Autobuz
113.696kg
Mașină
81.928kg

Cazari care s-ar putea să vă placă în Botoşani

Indisponibil

Nu a fost găsită nicio cazare la locația selectată pentru astăzi.

Folosim acest feedback pentru a ne îmbunătăți produsele

întrebări frecvente

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Lyon la Botoşani cu autobuzul?

Călătoria între Lyon și Botoşani cu autobuzul este aproximativ 1.672 km. Vă va lua cam să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient.

Când sunt plecările de la Lyon la Botoşani?

În general, prima plecare a serii din Lyon va fi la , iar ultima plecare va fi la . Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Lyon la Botoşani se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Când călătoresc de la Lyon la Botoşani cu autobuzul, ce stații pot să folosesc?

O călătorie internațională de la Franța la România poate începe în diverse puncte de plecare. În Franța, veți putea să vă începeți călătoria la următoarele stații: Lyon Perrache. În funcție de stația dvs. de plecare, este posibil să sosiți în România la stații precum Botoșani. Unii furnizori vor călători numai la/de la câteva astfel de stații, așadar ar putea fi nevoie să faceți o legătură în timpul călătoriei pentru a ajunge la destinația dorită. Verificați Virail pentru a vedea atât rutele directe, cât și călătoriile de legătură pentru a efectua această călătorie internațională.

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Lyon și Botoşani. Vă puteți începe călătoria în Lyon la stații precum Lyon Perrache. Acestea se leagă de stații care includ Botoșani din Botoşani. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Lyon la Botoşani.

Câte călătorii de la Lyon la Botoşani sunt în fiecare zi?

Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Lyon la Botoşani. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Obțineți cele mai recente știri, actualizări de produse și promoții exclusive direct în căsuța dvs. de e-mail

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback