Autobuz Lyon - Botoşani preturi de la 757,34 lei

Începe de la
757,34 lei

Lyon la Botoşani de la autobuz

Călătoria de la Lyon la Botoşani de la autobuz este de 1.673,48 km și durează 38 ore 50 min.. Există 1 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 08:15 și ultima la 08:15. Este posibil să călătoriți de la Lyon la Botoşani cu autobuz pentru doar 757,34 lei sau până la 757,34 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 757,34 lei.

Cel mai mic pret757,34 lei
Durata călătoriei38 ore 50 min.
Conexiune pe zi1
Cel mai mic pret757,34 lei
Cel mai mare preț757,34 lei
Prima Plecare08:15
Ultima Plecare08:15
Distanţă1.673,48 km
PlecareLyon
SosireBotoşani
TransportatoriFlixBus

Autobuz Bilete de la Lyon la Botoşani

Data plecării
miercuri, 28 feb. 2024

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Lyon la Botoşani

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Lyon la Botoşani. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cât costă să ajung de la Lyon la Botoşani cu autobuzul?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Lyon la Botoşani. În medie, însă, veți plăti în jur de 757,34 lei pentru un bilet de autobuz. Puteți găsi bilete de autobuz la prețuri chiar și de 757,34 lei, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi bilete de autobuz mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite momente ale zilei. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de autobuz ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Lyon la Botoşani. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile vor varia când călătoriți de la Lyon la Botoşani. În medie, însă, veți plăti în jur de 757,34 lei pentru un bilet de autobuz. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi bilete de autobuz mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite momente ale zilei. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de autobuz ale lor.

Cât timp va dura să ajung de la Lyon la Botoşani cu autobuzul?

Distanța dintre Lyon și Botoşani este aproximativ 1.673,48 km. În general, va dura în jur de 38 ore 50 min. să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile, precum și tipul de teren care trebuie traversat. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință. Călătoria între Lyon și Botoşani este lungă de vreo 1.673,48 km și de obicei durează aproximativ 38 ore 50 min.. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 38 ore 50 min.. Dacă încercați să ajungeți de la Lyon la Botoşani cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

În ce moment al zilei pot călători de la Lyon la Botoşani?

Prima plecare zilnică de la Lyon la Botoşani este la 08:15, în timp ce ultima călătorie a zilei pornește la 08:15. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Lyon și Botoşani. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea. În general, prima plecare a serii din Lyon va fi la 08:15, iar ultima plecare va fi la 08:15. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Lyon la Botoşani se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Lyon la Botoşani?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Lyon de la următoarele stații: . Sosind la Botoşani, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: . Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Botoşani.

Câte călătorii de la Lyon la Botoşani sunt în fiecare zi?

Veți putea să călătoriți de la Lyon la Botoşani folosind companii precum . Împreună, acești furnizori oferă o medie de 1 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Lyon la Botoşani folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 0 legături directe de la Lyon la Botoşani în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 1 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Lyon la Botoşani. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Lyon la Botoşani

Bilete ieftine de autobuz de la Lyon la Botoşani
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Lyon la Botoşani.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Lyon la Botoşani, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Lyon la Botoşani.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Lyon la Botoşani

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Botoşani cu autobuzul

Când călătoriți la Botoşani cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord FlixBus de la Lyon la Botoşani
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Lyon la Botoşani cu bus.
Facilităţi FlixBus
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check

Lyon la Botoşani Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
117.14kg
Autobuz
125.51kg
Zbor
334.7kg
Mașină
267.76kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Lyon la Botoşani?
Un bilet de autobuz de la Lyon la Botoşani este de 757,34 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 757,34 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Lyon la Botoşani?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Lyon la Botoşani este de 757,34 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Lyon și Botoşani cu autobuz?
Distanța între Lyon și Botoşani este de 1.673,48 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Lyon și Botoşani?
Călătoria de la Lyon la Botoşani durează în medie 38 ore 50 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 38 ore 50 min..
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Lyon la Botoşani?
Ruta de la Lyon la Botoşani are în medie 1 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Lyon la Botoşani?
Primul autobuz de la Lyon la Botoşani pleacă la orele 08:15. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Lyon la Botoşani?
Ultimul autobuz de la Lyon la Botoşani pleacă la orele 08:15. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Lyon la Botoşani?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 757,34 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Lyon la Botoşani?
Există stații 4 de la care puteți pleca de la Lyon pentru a merge la Botoşani. Puteți merge de la Lyon Vaise, Lyon-Perrache, Lyon Part Dieu și Gare Saint-Paul și puteți ajunge la Botoșani Autogara Botoșani.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Lyon și Botoşani?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Lyon și Botoşani este 38 ore 50 min..
Există un autobuz direct de la Lyon la Botoşani?
Da, există un autobuz direct între Lyon și Botoşani.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Lyon la Botoşani?
Călătoria cu autobuz de la Lyon la Botoşani creează 125.51kg emisii de CO2.

Treceți local de la Lyon

Rute populare

Escapade de weekend de la Lyon

Rute internaționale din Lyon și zonele din apropiere

Alte destinații de la Lyon

Principalele rute spre Botoşani

Alte rute populare