Autobuz Buzău - Botoşani preturi de la 78,43 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Buzău la Botoşani cu autobuzul

Călătoria de la Buzău la Botoşani cu autobuzul este de 289,71 km și durează 5 ore 54 min.. Există 3 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 00:45 și ultima la 21:30. Este posibil să călătoriți de la Buzău la Botoşani cu autobuz pentru doar 78,43 lei sau până la 97,24 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 78,43 lei.

Cel mai mic pret78,43 lei
Durata călătoriei5 ore 54 min.
Conexiune pe zi3
Cel mai mic pret78,43 lei
Cel mai mare preț97,24 lei
Prima Plecare00:45
Ultima Plecare21:30
Distanţă289,71 km
PlecareBuzău
SosireBotoşani
TransportatoriHermes SRL, Rvg

Autobuz Bilete de la Buzău la Botoşani

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Călătoria de la Buzău la Botoşani cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Buzău la Botoşani. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de autobuz pentru a ajunge de la Buzău la Botoşani?

Prețurile biletelor de autobuz de la Buzău la Botoşani variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de autobuz de la Buzău la Botoşani vor costa 78,43 lei. Prețul mediu al unui bilet de autobuz este aproximativ 84,97 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Buzău la Botoşani. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile vor varia când călătoriți de la Buzău la Botoşani. În medie, însă, veți plăti în jur de 84,97 lei pentru un bilet de autobuz. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi bilete de autobuz mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite momente ale zilei. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de autobuz ale lor.

Cât timp va dura să ajung de la Buzău la Botoşani cu autobuzul?

Călătoria între Buzău și Botoşani cu autobuzul este aproximativ 289,71 km. Vă va lua cam 5 ore 54 min. să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient. Călătoria între Buzău și Botoşani este lungă de vreo 289,71 km și de obicei durează aproximativ 5 ore 54 min.. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 5 ore 1 min.. Dacă încercați să ajungeți de la Buzău la Botoşani cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Buzău la Botoşani?

Veți putea pleca din Buzău folosind stații precum Buzău, Autogara Nord,Buzau Petrol Station Petrom,Buzău,Buzau, Strada Colonel Ion Buzoianu. Acestea vă conectează cu stații care includ Botoșani, Autogara Botoșani,Botoșani (Parcare Elvila) din Botoşani. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Buzău, fie în Botoşani, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

Câte călătorii de la Buzău la Botoşani au loc în fiecare zi?

Numărul exact al călătoriilor de la Buzău la Botoşani poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 3 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv . În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la Buzău la Botoşani. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la Buzău la Botoşani variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 3 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Buzău la Botoşani. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Buzău la Botoşani

Bilete ieftine de autobuz de la Buzău la Botoşani
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Buzău la Botoşani.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Buzău la Botoşani, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Buzău la Botoşani.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Buzău la Botoşani

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Botoşani cu autobuzul

Când călătoriți la Botoşani cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Buzău la Botoşani Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
20.28kg
Autobuz
21.73kg
Zbor
57.94kg
Mașină
46.35kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Buzău la Botoşani?
Un bilet de autobuz de la Buzău la Botoşani este de 84,97 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 78,43 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Buzău la Botoşani?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Buzău la Botoşani este de 78,43 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Buzău și Botoşani cu autobuz?
Distanța între Buzău și Botoşani este de 289,71 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Buzău și Botoşani?
Călătoria de la Buzău la Botoşani durează în medie 5 ore 54 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 5 ore 1 min..
Ce companii operează de la Buzău la Botoşani?
Ruta Buzău - Botoşani este acoperită de 2 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Hermes SRL, Rvg și Apetrans ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Buzău la Botoşani?
Ruta de la Buzău la Botoşani are în medie 3 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Buzău la Botoşani?
Primul autobuz de la Buzău la Botoşani pleacă la orele 00:45. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Buzău la Botoşani?
Ultimul autobuz de la Buzău la Botoşani pleacă la orele 21:30. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Buzău la Botoşani?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 78,43 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Buzău la Botoşani?
Există în medie 3 de la Buzău pentru a merge la Botoşani.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Buzău și Botoşani?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Buzău și Botoşani este 5 ore 1 min..
Există un autobuz direct de la Buzău la Botoşani?
Da, există un autobuz direct între Buzău și Botoşani.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Buzău la Botoşani?
Călătoria cu autobuz de la Buzău la Botoşani creează 21.73kg emisii de CO2.

Treceți local de la Buzău

Rute populare

Escapade de weekend de la Buzău

Rute internaționale din Buzău și zonele din apropiere

Alte destinații de la Buzău

Principalele rute spre Botoşani

Rute asemănătoare

Alte rute populare