Gasiți un autobuz de la Nisa până la Arad

Începe de la
419,98 RON
Descoperă

Partenerii noștri

Cel mai bun mod de a găsi și compara bilete pentru trenuri, autobuze, carpool și avioane. Lucrăm cu peste 100 de parteneri pentru a vă oferi cele mai bune prețuri de pe piață.

references references references references references references references references

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Azi

Descoperă

Mâine

Descoperă

2 Zile

Descoperă

Călătoria dvs. de la Nisa la Arad cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Nisa la Arad. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de autobuz pentru a ajunge de la Nisa la Arad?

Cele mai ieftine bilete de autobuz de la Nisa la Arad costă 352,26 RON. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 462,25 RON pentru biletul dvs. de autobuz. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de autobuz mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Nisa la Arad.Rezumatul călătoriei cu Autobuz

Călătoria de la Nisa la Arad de la Bus este de 1138 km și durează 33 h 20 min. Există 3 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 08:45 și ultima la 21:30. Este posibil să călătoriți de la Nisa la Arad cu Bus pentru doar 352,26 RON sau până la 684,04 RON. Cel mai bun preț pentru această călătorie este .

Cel mai bun preț 352,26 RON
Durata călătoriei 32 h 30 min
Conexiune pe zi 3
Cel mai mic pret 352,26 RON
Cel mai mare preț 523,60 RON
Prima Plecare 08:45
Ultima Plecare 21:30
Distanţă 1.138 km
Plecare Nisa
Sosire Arad
Transportatori Flixbus

Autobuz Bilete de la Nisa la Arad

  Feb 03
  Detalii
  13°
  Feb 04
  Detalii
  13°
  Feb 05
  Detalii
  12°
  Feb 06
  Detalii
  10°
  Feb 07
  Detalii
  10°
  Feb 08
  Detalii
  10°
  Feb 09
  Detalii
  10°
  Feb 10
  Detalii
  12°
  Feb 11
  72.09
  13°
  Feb 12
  100.336
  14°
  Feb 13
  Detalii
  15°
  Feb 14
  Detalii
  14°
  Feb 15
  Detalii
  13°
  Feb 16
  Detalii
  12°
  Feb 17
  Detalii
  13°
Departure date
Friday,Feb 03 2023
13°

Cel mai bun moment pentru a rezerva Nisa - Arad Excursie

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni

Nisa la Arad Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Zbor
324.33kg
Tren
15.932kg
Autobuz
77.384kg
Mașină
55.762kg

Cazari care s-ar putea să vă placă în Arad

Indisponibil

Nu a fost găsită nicio cazare la locația selectată pentru astăzi.

Folosim acest feedback pentru a ne îmbunătăți produsele

întrebări frecvente

Cât de lungă este călătoria de la Nisa la Arad cu autobuzul?

Călătoria de la Nisa la Arad acoperă o distanță de 1.138 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 33 h 20 min. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 23 h 50 min. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Nisa la Arad făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

Când sunt primele și ultimele plecări de la Nisa la Arad?

Dacă preferați să călătoriți devreme, veți găsi de obicei prima plecare de la Nisa la Arad la 08:45. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare zilnică este la 21:30. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Nisa laArad?

Când călătoriți de la Franța cu autobuzul, veți putea pleca de la stații precum Nice Aéroport (terminal 2) și Nice (vauban Bus Station). Aceste rute se vor lega de stații care includ Arad (autogara Pletl) din România. O călătorie internațională poate fi complexă și, în funcție de orașele între care călătoriți, ar putea necesita o schimbare pe rută. Virail vă va arăta care stații din Franța și România au o legătură directă între ele și care necesită o călătorie indirectă. S-ar putea să fie nevoie să schimbați pe parcurs pentru a ajunge de la stația preferată din Franța la punctul dvs. de sosire din România.

Puteți pleca din Nisa la stații precum Nice Aéroport (terminal 2) și Nice (vauban Bus Station). La finalul călătoriei, veți putea sosi în Arad la următoarele stații: Arad (autogara Pletl). Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Nisa și Arad. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

Câte călătorii zilnice există de la Nisa la Arad?

Numărul exact al călătoriilor de la Nisa la Arad poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 3 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv Flixbus. În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la 3 plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la Nisa la Arad. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la Nisa la Arad variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 1 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 2 călătorii cu una sau mai multe schimbări.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Obțineți cele mai recente știri, actualizări de produse și promoții exclusive direct în căsuța dvs. de e-mail

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback