Autobuz Nisa - Arad preturi de la 324,70 lei

Începe de la
324,70 lei

Nisa la Arad de la autobuz

Călătoria de la Nisa la Arad de la autobuz este de 1.139,31 km și durează 33 ore 21 min.. Există 3 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 06:00 și ultima la 17:10. Este posibil să călătoriți de la Nisa la Arad cu autobuz pentru doar 324,70 lei sau până la 1.260,63 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 324,70 lei.

Cel mai mic pret324,70 lei
Durata călătoriei33 ore 21 min.
Conexiune pe zi3
Cel mai mic pret324,70 lei
Cel mai mare preț1.260,63 lei
Prima Plecare06:00
Ultima Plecare17:10
Distanţă1.139,31 km
PlecareNisa
SosireArad
TransportatoriFlixBus

Autobuz Bilete de la Nice la Arad

Data plecării
miercuri, 28 feb. 2024

Călătoria dvs. de la Nisa la Arad cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Nisa la Arad? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cât costă biletele de autobuz de la Nisa la Arad?

Prețurile biletelor de autobuz de la Nisa la Arad variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de autobuz de la Nisa la Arad vor costa 324,70 lei. Prețul mediu al unui bilet de autobuz este aproximativ 614,17 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Nisa la Arad. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, un bilet de autobuz de la Nisa la Arad vă va costa 614,17 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de autobuz pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.

Cât durează călătoria de la Nisa la Arad cu autobuzul?

Timpul mediul de călătorie este 33 ore 21 min.. Atât durează să traversați 1.139,31 km de la Nisa la Arad. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la Nisa la Arad ar putea să dureze mai mult de 33 ore 21 min.. Distanța dintre Nisa și Arad este în jur de 1.139,31 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 33 ore 21 min.. Totuși, cele mai rapide rute între Nisa și Arad durează 24 ore 10 min.. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

Când sunt plecările de la Nisa la Arad?

În general, prima plecare a zilei din Nisa va fi la 06:00, iar ultima plecare va fi la 17:10. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Nisa la Arad se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor. Dacă preferați să călătoriți noaptea, veți găsi de obicei prima plecare de la Nisa la Arad la 06:00. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare a serii este la 17:10. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Nisa la Arad?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Nisa de la următoarele stații: . Sosind la Arad, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: . Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Arad.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Nisa spre Arad?

Dacă vreți să ajungeți de la Nisa la Arad, puteți călători cu furnizori precum . Veți găsi un număr maxim de plecări pe zi. În medie, sunt 3 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 0 călătorii directe între Nisa și Arad. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 3 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Nisa la Arad. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Nice la Arad

Bilete ieftine de autobuz de la Nisa la Arad
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Nisa la Arad.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Nisa la Arad, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Nisa la Arad.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Nice la Arad

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Nisa la Arad

Cele mai ieftine bilete de autobuz Nisa - Arad pot fi găsite până la 484,82 lei dacă aveți noroc sau 547,02 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 676,42 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Arad cu autobuzul

Când călătoriți la Arad cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord FlixBus de la Nisa la Arad
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Nisa la Arad cu bus.
Facilităţi FlixBus
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check

Nisa la Arad Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
79.75kg
Autobuz
85.45kg
Zbor
227.86kg
Mașină
182.29kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Nisa la Arad?
Un bilet de autobuz de la Nisa la Arad este de 614,17 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 324,70 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Nisa la Arad?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Nisa la Arad este de 324,70 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Nisa și Arad cu autobuz?
Distanța între Nisa și Arad este de 1.139,31 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Nisa și Arad?
Călătoria de la Nisa la Arad durează în medie 33 ore 21 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 24 ore 10 min..
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Nisa la Arad?
Ruta de la Nisa la Arad are în medie 3 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Nisa la Arad?
Primul autobuz de la Nisa la Arad pleacă la orele 06:00. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Nisa la Arad?
Ultimul autobuz de la Nisa la Arad pleacă la orele 17:10. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Nisa la Arad?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 324,70 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Nisa la Arad?
Există stații 4 de la care puteți pleca de la Nisa pentru a merge la Arad. Puteți merge de la Nizza Ferber, Nice Riquier, Nice-Pont-Michel și Nice-Ville și puteți ajunge la Arad CTP bus station și Arad Transdara Bus Station.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Nisa și Arad?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Nisa și Arad este 24 ore 10 min..
Există un autobuz direct de la Nisa la Arad?
Da, există un autobuz direct între Nisa și Arad.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Nisa la Arad?
Călătoria cu autobuz de la Nisa la Arad creează 85.45kg emisii de CO2.

Treceți local de la Nisa

Rute populare

Escapade de weekend de la Nisa

Rute internaționale din Nisa și zonele din apropiere

Alte destinații de la Nisa

Principalele rute spre Arad

Alte rute populare