Autobuz Lyon - Craiova preturi de la 552,11 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Lyon la Craiova cu autobuzul

Călătoria de la Lyon la Craiova cu autobuzul este de 1.496 km și durează 33 ore 40 min.. Există 1 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 08:15 și ultima la 08:15. Este posibil să călătoriți de la Lyon la Craiova cu autobuz pentru doar 552,11 lei sau până la 552,11 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 552,11 lei.

Cel mai mic pret552,11 lei
Durata călătoriei33 ore 40 min.
Conexiune pe zi1
Cel mai mic pret552,11 lei
Cel mai mare preț552,11 lei
Prima Plecare08:15
Ultima Plecare08:15
Distanţă1.496 km
PlecareLyon
SosireCraiova
TransportatoriFlixBus RO SRL

Autobuz Bilete de la Lyon la Craiova

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Călătoria de la Lyon la Craiova cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la Lyon la Craiova? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de autobuz pentru a ajunge de la Lyon la Craiova?

Cele mai ieftine bilete de autobuz de la Lyon la Craiova costă 552,11 lei. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 552,11 lei pentru biletul dvs. de autobuz. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de autobuz mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Lyon la Craiova.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Lyon la Craiova. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile vor varia când călătoriți de la Lyon la Craiova. În medie, însă, veți plăti în jur de 552,11 lei pentru un bilet de autobuz. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi bilete de autobuz mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite momente ale zilei. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de autobuz ale lor.

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Lyon la Craiova cu autobuzul?

Călătoria între Lyon și Craiova cu autobuzul este aproximativ 1.496 km. Vă va lua cam 33 ore 40 min. să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient. Călătoria între Lyon și Craiova este lungă de vreo 1.496 km și de obicei durează aproximativ 33 ore 40 min.. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 33 ore 40 min.. Dacă încercați să ajungeți de la Lyon la Craiova cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

Când sunt primele și ultimele plecări de la Lyon la Craiova?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Lyon la Craiova, care de obicei este la 08:15. Ultima plecare programată a zilei este în mod normal la 08:15. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului. Dacă preferați să călătoriți noaptea, veți găsi de obicei prima plecare de la Lyon la Craiova la 08:15. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare a serii este la 08:15. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Când călătoresc de la Lyon la Craiova cu autobuzul, ce stații pot să folosesc?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Lyon de la următoarele stații: Lyon, Perrache,Lyon Saint-Paul,Lyon - Vaise,Lyon - Part-Dieu. Sosind la Craiova, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: CRAIOVA,Craiova Bulevardul Decebal,Craiova International Airport, CRA. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Craiova.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Lyon la Craiova?

Ruta de la Lyon la Craiova este deservită de furnizori care includ . De la această listă de furnizori de transport, există până la plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Lyon de 1 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Lyon la Craiova, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 0 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 1 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Lyon la Craiova. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Lyon la Craiova

Bilete ieftine de autobuz de la Lyon la Craiova
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Lyon la Craiova.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Lyon la Craiova, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Lyon la Craiova.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Lyon la Craiova

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Lyon la Craiova

Cele mai ieftine bilete de autobuz Lyon - Craiova pot fi găsite până la 414,12 lei dacă aveți noroc sau 625,99 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 969,65 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Craiova cu autobuzul

Când călătoriți la Craiova cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Lyon la Craiova Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
104.72kg
Autobuz
112.2kg
Zbor
299.2kg
Mașină
239.36kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Lyon la Craiova?
Un bilet de autobuz de la Lyon la Craiova este de 552,11 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 552,11 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Lyon la Craiova?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Lyon la Craiova este de 552,11 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Lyon și Craiova cu autobuz?
Distanța între Lyon și Craiova este de 1.496 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Lyon și Craiova?
Călătoria de la Lyon la Craiova durează în medie 33 ore 40 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 33 ore 40 min..
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Lyon la Craiova?
Ruta de la Lyon la Craiova are în medie 1 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Lyon la Craiova?
Primul autobuz de la Lyon la Craiova pleacă la orele 08:15. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Lyon la Craiova?
Ultimul autobuz de la Lyon la Craiova pleacă la orele 08:15. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Lyon la Craiova?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 552,11 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Lyon și Craiova?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Lyon și Craiova este 33 ore 40 min..
Există un autobuz direct de la Lyon la Craiova?
Da, există un autobuz direct între Lyon și Craiova.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Lyon la Craiova?
Călătoria cu autobuz de la Lyon la Craiova creează 112.2kg emisii de CO2.

Treceți local de la Lyon

Rute populare

Escapade de weekend de la Lyon

Rute internaționale din Lyon și zonele din apropiere

Alte destinații de la Lyon

Principalele rute spre Craiova

Alte rute populare