Autobuz Iaşi - Botoşani preturi de la 10,46 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile 31,42 lei
3 zile Mai mult

Iaşi la Botoşani cu autobuzul

Călătoria de la Iaşi la Botoşani cu autobuzul este de 95,66 km și durează 2 ore 0 min.. Există 2 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 13:30 și ultima la 20:30. Este posibil să călătoriți de la Iaşi la Botoşani cu autobuz pentru doar 10,46 lei sau până la 31,42 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 10,46 lei.

Cel mai mic pret10,46 lei
Durata călătoriei2 ore 0 min.
Conexiune pe zi2
Cel mai mic pret10,46 lei
Cel mai mare preț31,42 lei
Prima Plecare13:30
Ultima Plecare20:30
Distanţă95,66 km
PlecareIaşi
SosireBotoşani
TransportatoriRvg

Autobuz Bilete de la Iaşi la Botoşani

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Iaşi la Botoşani

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Iaşi la Botoşani? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cât voi plăti pentru bilete de autobuz de la Iaşi la Botoşani?

Cele mai ieftine bilete de autobuz de la Iaşi la Botoşani costă 10,46 lei. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 28,78 lei pentru biletul dvs. de autobuz. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de autobuz mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Iaşi la Botoşani.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Botoşani. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile vor varia când călătoriți de la Iaşi la Botoşani. În medie, însă, veți plăti în jur de 28,78 lei pentru un bilet de autobuz. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi bilete de autobuz mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite momente ale zilei. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de autobuz ale lor.

Cât durează călătoria de la Iaşi la Botoşani cu autobuzul?

Cu o distanță de 95,66 km între Iaşi și Botoşani, de obicei va dura 2 ore 0 min. să efectuați călătoria. Această cifră medie poate varia de la o zi la alta. Întârzierile pot fi cauzate de condiții meteorologice neașteptate, construcții sau reparări de drumuri, evenimente locale sau alte circumstanțe neprevăzute. Nu uitați, călătoria dvs. poate dura mai mult de 2 ore 0 min.. Făceți-vă planurile având acest lucru în vedere pentru a evita dezamăgirile, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget restrâns. Călătoria între Iaşi și Botoşani este lungă de vreo 95,66 km și de obicei durează aproximativ 2 ore 0 min.. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 2 ore 0 min.. Dacă încercați să ajungeți de la Iaşi la Botoşani cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

La ce oră sunt plecările de la Iaşi la Botoşani?

Prima călătorie a zilei pornește de la Iaşi la 13:30. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în timpul zilei, ultima plecare va fi la 20:30. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Iaşi și Botoşani. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță. Prima călătorie a serii pleacă de la Iaşi la 13:30. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în acea seară, ultima plecare va fi la 20:30. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Iaşi și Botoşani. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Iaşi laBotoşani?

Veți putea pleca din Iaşi folosind stații precum Iași, Billa. Acestea vă conectează cu stații care includ Botoșani (Parcare Elvila),Botoșani, Autogara Botoșani din Botoşani. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Iaşi, fie în Botoşani, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

Câte călătorii zilnice există de la Iaşi la Botoşani?

Numărul exact al călătoriilor de la Iaşi la Botoşani poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 2 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv . În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la Iaşi la Botoşani. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la Iaşi la Botoşani variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 2 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Botoşani. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Iaşi la Botoşani

Bilete ieftine de autobuz de la Iaşi la Botoşani
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Iaşi la Botoşani.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Botoşani, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Iaşi la Botoşani.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Iaşi la Botoşani

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Botoşani cu autobuzul

Când călătoriți la Botoşani cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Iaşi la Botoşani Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
6.7kg
Autobuz
7.17kg
Zbor
19.13kg
Mașină
15.31kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Iaşi la Botoşani?
Un bilet de autobuz de la Iaşi la Botoşani este de 28,78 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 10,46 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Iaşi la Botoşani?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Iaşi la Botoşani este de 10,46 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Iaşi și Botoşani cu autobuz?
Distanța între Iaşi și Botoşani este de 95,66 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Iaşi și Botoşani?
Călătoria de la Iaşi la Botoşani durează în medie 2 ore 0 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 2 ore 0 min..
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Iaşi la Botoşani?
Ruta de la Iaşi la Botoşani are în medie 2 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Iaşi la Botoşani?
Primul autobuz de la Iaşi la Botoşani pleacă la orele 13:30. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Iaşi la Botoşani?
Ultimul autobuz de la Iaşi la Botoşani pleacă la orele 20:30. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Iaşi la Botoşani?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 10,46 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Iaşi la Botoşani?
Există în medie 2 de la Iaşi pentru a merge la Botoşani.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Iaşi și Botoşani?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Iaşi și Botoşani este 2 ore 0 min..
Există un autobuz direct de la Iaşi la Botoşani?
Da, există un autobuz direct între Iaşi și Botoşani.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Iaşi la Botoşani?
Călătoria cu autobuz de la Iaşi la Botoşani creează 7.17kg emisii de CO2.

Treceți local de la Iaşi

Rute populare

Escapade de weekend de la Iaşi

Rute internaționale din Iaşi și zonele din apropiere

Alte destinații de la Iaşi

Principalele rute spre Botoşani

Rute asemănătoare

Alte rute populare