Autobuz Nisa - Aix-en-Provence preturi de la 48,81 lei

29.05.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

48,81 lei
48,81 lei
73,25 lei

Nisa la Aix-en-Provence cu autobuzul

Călătoria de la Nisa la Aix-en-Provence cu autobuzul este de 147,67 km și durează 2 ore 56 min.. Există 9 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 06:55 și ultima la 21:35. Este posibil să călătoriți de la Nisa la Aix-en-Provence cu autobuz pentru doar 48,81 lei sau până la 125,97 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 48,81 lei.

Cel mai mic pret48,81 lei
Durata călătoriei2 ore 56 min.
Conexiune pe zi9
Cel mai mic pret48,81 lei
Cel mai mare preț125,97 lei
Prima Plecare06:55
Ultima Plecare21:35
Distanţă147,67 km
PlecareNisa
SosireAix-en-Provence
TransportatoriBlaBlaCar Bus, FlixBus

Autobuz Bilete de la Nice la Aix-en-Provence

Data plecării
miercuri, 29 mai 2024

Călătorie rapidă și ușoară de la Nisa la Aix-en-Provence cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Nisa la Aix-en-Provence. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cât costă să ajung de la Nisa la Aix-en-Provence cu autobuzul?

Cele mai ieftine bilete de autobuz de la Nisa la Aix-en-Provence costă 48,81 lei. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 64,21 lei pentru biletul dvs. de autobuz. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de autobuz mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Nisa la Aix-en-Provence.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Nisa la Aix-en-Provence. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Când călătoriți de la Nisa la Aix-en-Provence, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 64,21 lei. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de autobuz, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de autobuz vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de autobuz mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.

Cât durează călătoria de la Nisa la Aix-en-Provence cu autobuzul?

Distanța dintre Nisa și Aix-en-Provence este aproximativ 147,67 km. În general, va dura în jur de 2 ore 56 min. să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile, precum și tipul de teren care trebuie traversat. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință. Pentru a ajunge mai repede de la Nisa la Aix-en-Provence, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Nisa și Aix-en-Provence vor termina călătoria în 1 oră 55 min.. În medie, va fi nevoie de vreo 2 ore 56 min. pentru a parcurge 147,67 km între Nisa și Aix-en-Provence.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la Nisa la Aix-en-Provence?

În general, prima plecare a zilei din Nisa va fi la 06:55, iar ultima plecare va fi la 21:35. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Nisa la Aix-en-Provence se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor. În general, prima plecare a serii din Nisa va fi la 06:55, iar ultima plecare va fi la 21:35. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Nisa la Aix-en-Provence se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Când călătoresc de la Nisa la Aix-en-Provence cu autobuzul, ce stații pot să folosesc?

Veți putea pleca din Nisa folosind stații precum Place Massena,Gare SNCF NICE PONT MICHEL,Nice Airport (Terminal 1),Nice Center Bus Station,Nice Port,Nice - Riquier,Nice-Ville. Acestea vă conectează cu stații care includ Aix-en-Provence - TGV,Aix-en-Provence Centre din Aix-en-Provence. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Nisa, fie în Aix-en-Provence, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

Câte călătorii zilnice există de la Nisa la Aix-en-Provence?

Ruta de la Nisa la Aix-en-Provence este deservită de furnizori care includ . De la această listă de furnizori de transport, există până la plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Nisa de 9 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Nisa la Aix-en-Provence, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 8 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 1 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Nisa la Aix-en-Provence. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Nice la Aix-en-Provence

Bilete ieftine de autobuz de la Nisa la Aix-en-Provence
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Nisa la Aix-en-Provence.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Nisa la Aix-en-Provence, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Nisa la Aix-en-Provence.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Nice la Aix-en-Provence

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de autobuz pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 1,81 lei la 83,95 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 98% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Nisa la Aix-en-Provence

Cele mai ieftine bilete de autobuz Nisa - Aix-en-Provence pot fi găsite până la 51,75 lei dacă aveți noroc sau 66,15 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 88,05 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Aix-en-Provence cu autobuzul

Când călătoriți la Aix-en-Provence cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

BlaBlaCar Bus este un serviciu de autobuz de lungă distanță disponibil în mai multe țări, inclusiv Franța, Germania și regiunea Benelux. Este o filială a BlaBlaCar, o platformă de carpooling.BlaBlaCar. Compania operează autobuze către și dinspre stații precum Paris Bercy Seine, Rotterdam CS Bus Station, Sloterdijk Bus Station, Brussels Midi West Train, Milano, Barcelona North Bus Station, Charles de Aeroportul Gaulle 3, trenul Annecy, aeroportul Stuttgart și autogara Victoria.

Servicii la bord BlaBlaCar Bus și FlixBus de la Nisa la Aix-en-Provence
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Nisa la Aix-en-Provence cu bus.
Facilităţi BlaBlaCar Bus FlixBus
wifi Wifi check check
power_sockets Prize check check
luggage Bagaje check check
air_con Aer condiționat check check
food_and_drink Mancare si bautura cross check

Nisa la Aix-en-Provence Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
10.34kg
Autobuz
11.08kg
Zbor
29.53kg
Mașină
23.63kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Nisa la Aix-en-Provence?
Un bilet de autobuz de la Nisa la Aix-en-Provence este de 64,21 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 48,81 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Nisa la Aix-en-Provence?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Nisa la Aix-en-Provence este de 48,81 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Nisa și Aix-en-Provence cu autobuz?
Distanța între Nisa și Aix-en-Provence este de 147,67 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Nisa și Aix-en-Provence?
Călătoria de la Nisa la Aix-en-Provence durează în medie 2 ore 56 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 1 oră 55 min..
Ce companii operează de la Nisa la Aix-en-Provence?
Ruta Nisa - Aix-en-Provence este acoperită de 1 operator(i). Puteți găsi pe Virail, BlaBlaCar Bus și FlixBus ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Nisa la Aix-en-Provence?
Ruta de la Nisa la Aix-en-Provence are în medie 9 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Nisa la Aix-en-Provence?
Primul autobuz de la Nisa la Aix-en-Provence pleacă la orele 06:55. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Nisa la Aix-en-Provence?
Ultimul autobuz de la Nisa la Aix-en-Provence pleacă la orele 21:35. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Nisa la Aix-en-Provence?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 48,81 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Nisa la Aix-en-Provence?
Există în medie 8 de la Nisa pentru a merge la Aix-en-Provence.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Nisa și Aix-en-Provence?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Nisa și Aix-en-Provence este 1 oră 55 min..
Există un autobuz direct de la Nisa la Aix-en-Provence?
Da, există un autobuz direct între Nisa și Aix-en-Provence.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Nisa la Aix-en-Provence?
Călătoria cu autobuz de la Nisa la Aix-en-Provence creează 11.08kg emisii de CO2.

Treceți local de la Nisa

Rute populare

Escapade de weekend de la Nisa

Rute internaționale din Nisa și zonele din apropiere

Alte destinații de la Nisa

Rute asemănătoare

Alte rute populare