Autobuz București - Suceava preturi de la 82,04 lei

29.05.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Mai mult
Mai mult
Mai mult

București la Suceava cu autobuzul

Călătoria de la București la Suceava cu autobuzul este de 356,52 km și durează 7 ore 31 min.. Există 11 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 08:30 și ultima la 22:00. Este posibil să călătoriți de la București la Suceava cu autobuz pentru doar 82,04 lei sau până la 82,24 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 82,04 lei.

Cel mai mic pret82,04 lei
Durata călătoriei7 ore 31 min.
Conexiune pe zi11
Cel mai mic pret82,04 lei
Cel mai mare preț82,24 lei
Prima Plecare08:30
Ultima Plecare22:00
Distanţă356,52 km
PlecareBucurești
SosireSuceava
Transportatoritrans_nicolaescu, hermesDetalii

Autobuz Bilete de la Bucharest la Suceava

Data plecării
miercuri, 29 mai 2024

Călătoria de la București la Suceava cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la București la Suceava? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cât costă biletele de autobuz de la București la Suceava?

Cele mai ieftine bilete de autobuz de la București la Suceava costă 82,04 lei. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 82,14 lei pentru biletul dvs. de autobuz. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de autobuz mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la București la Suceava.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la București la Suceava. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Când călătoriți de la București la Suceava, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 82,14 lei. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de autobuz, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de autobuz vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de autobuz mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la București la Suceava cu autobuzul?

Cu o distanță de 356,52 km între București și Suceava, de obicei va dura 7 ore 31 min. să efectuați călătoria. Această cifră medie poate varia de la o zi la alta. Întârzierile pot fi cauzate de condiții meteorologice neașteptate, construcții sau reparări de drumuri, evenimente locale sau alte circumstanțe neprevăzute. Nu uitați, călătoria dvs. poate dura mai mult de 7 ore 31 min.. Făceți-vă planurile având acest lucru în vedere pentru a evita dezamăgirile, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget restrâns. Călătoria între București și Suceava cu autobuzul durează de obicei 7 ore 31 min. pentru a acoperi o distanță de 356,52 km. Cea mai scurtă călătorie de la București la Suceava vă va duce 6 ore 44 min.. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Suceava, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

La ce oră sunt plecările de la București la Suceava?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la București la Suceava, care de obicei este la 08:30. Ultima plecare programată a zilei este în mod normal la 22:00. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului. Prima călătorie a serii pleacă de la București la 08:30. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în acea seară, ultima plecare va fi la 22:00. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între București și Suceava. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Când călătoresc de la București la Suceava cu autobuzul, ce stații pot să folosesc?

Puteți pleca din București la stații precum Bucuresti Basarab,Bucharest Autogara Militari,Bukarest, Autogara Rahova,Bucharest Piata Gara De Nord,Bucharest Filaret Bus Station,Henri Coandă International Airport, OTP. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Suceava la următoarele stații: Suceava Strada Mitropoliei,Suceava (Sales Point). Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din București și Suceava. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

Câte călătorii de la București la Suceava sunt în fiecare zi?

Veți putea să călătoriți de la București la Suceava folosind companii precum . Împreună, acești furnizori oferă o medie de 11 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la București la Suceava folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 11 legături directe de la București la Suceava în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 0 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la București la Suceava. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Bucharest la Suceava

Bilete ieftine de autobuz de la București la Suceava
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la București la Suceava.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la București la Suceava, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la București la Suceava.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Bucharest la Suceava

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la București la Suceava

Cele mai ieftine bilete de autobuz București - Suceava pot fi găsite până la 69,78 lei dacă aveți noroc sau 81,30 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 82,82 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Suceava cu autobuzul

Când călătoriți la Suceava cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

București la Suceava Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
24.96kg
Autobuz
26.74kg
Zbor
71.3kg
Mașină
57.04kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la București la Suceava?
Un bilet de autobuz de la București la Suceava este de 82,14 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 82,04 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la București la Suceava?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la București la Suceava este de 82,04 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre București și Suceava cu autobuz?
Distanța între București și Suceava este de 356,52 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între București și Suceava?
Călătoria de la București la Suceava durează în medie 7 ore 31 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 6 ore 44 min..
Ce companii operează de la București la Suceava?
Ruta București - Suceava este acoperită de 4 operator(i). Puteți găsi pe Virail, trans_nicolaescu, hermes, autogari, tarsin și compania_rvg ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la București la Suceava?
Ruta de la București la Suceava are în medie 11 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la București la Suceava?
Primul autobuz de la București la Suceava pleacă la orele 08:30. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la București la Suceava?
Ultimul autobuz de la București la Suceava pleacă la orele 22:00. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la București la Suceava?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 82,04 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la București la Suceava?
Există în medie 11 de la București pentru a merge la Suceava.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între București și Suceava?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între București și Suceava este 6 ore 44 min..
Există un autobuz direct de la București la Suceava?
Da, există un autobuz direct între București și Suceava.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la București la Suceava?
Călătoria cu autobuz de la București la Suceava creează 26.74kg emisii de CO2.

Treceți local de la București

Rute populare

Escapade de weekend de la București

Rute internaționale din București și zonele din apropiere

Alte destinații de la București

Principalele rute spre Suceava

Rute asemănătoare

Alte rute populare