Autobuz București - Deva preturi de la 439,77 lei

20.04.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com
Începe de la
439,77 lei

București la Deva cu autobuzul

Călătoria de la București la Deva cu autobuzul este de 299,03 km și durează 8 ore 55 min.. Există 1 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 05:00 și ultima la 05:00. Este posibil să călătoriți de la București la Deva cu autobuz pentru doar 439,77 lei sau până la 439,77 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 439,77 lei.

Cel mai mic pret439,77 lei
Durata călătoriei8 ore 55 min.
Conexiune pe zi1
Cel mai mic pret439,77 lei
Cel mai mare preț439,77 lei
Prima Plecare05:00
Ultima Plecare05:00
Distanţă299,03 km
PlecareBucurești
SosireDeva
TransportatoriFlixBus

Autobuz Bilete de la Bucharest la Deva

Data plecării
sâmbătă, 20 apr. 2024

Ajungeți de la București la Deva cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la București la Deva? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de autobuz pentru a ajunge de la București la Deva?

Când călătoriți de la București la Deva, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 439,77 lei. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 439,77 lei, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de autobuz, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de autobuz vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de autobuz mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la București la Deva. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, un bilet de autobuz de la București la Deva vă va costa 439,77 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de autobuz pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.

Cât de lungă este călătoria de la București la Deva cu autobuzul?

Călătoria de la București la Deva cu autobuzul va dura, de obicei, 8 ore 55 min.. Această călătorie acoperă o distanță de 299,03 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că 8 ore 55 min. este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie. Călătoria de la București la Deva acoperă o distanță de 299,03 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 8 ore 55 min.. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 8 ore 55 min.. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la București la Deva făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

Care sunt stațiile de pe ruta de la București laDeva?

Veți putea pleca din București folosind stații precum Bucharest Filaret Bus Station,Henri Coandă International Airport, OTP,Bucharest Autogara Militari,Bukarest, Autogara Rahova,Bucuresti Basarab,Bucharest Piata Gara De Nord. Acestea vă conectează cu stații care includ Deva McDonalds din Deva. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în București, fie în Deva, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

Câte călătorii de la București la Deva au loc în fiecare zi?

Numărul exact al călătoriilor de la București la Deva poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 1 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv . În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la București la Deva. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la București la Deva variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 1 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la București la Deva. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Bucharest la Deva

Bilete ieftine de autobuz de la București la Deva
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la București la Deva.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la București la Deva, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la București la Deva.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Bucharest la Deva

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la București la Deva

Cele mai ieftine bilete de autobuz București - Deva pot fi găsite până la 92,25 lei dacă aveți noroc sau 318,33 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 659,90 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Deva cu autobuzul

Când călătoriți la Deva cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord FlixBus de la București la Deva
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la București la Deva cu bus.
Facilităţi FlixBus
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check

București la Deva Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
20.93kg
Autobuz
22.43kg
Zbor
59.81kg
Mașină
47.84kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la București la Deva?
Un bilet de autobuz de la București la Deva este de 439,77 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 439,77 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la București la Deva?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la București la Deva este de 439,77 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre București și Deva cu autobuz?
Distanța între București și Deva este de 299,03 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între București și Deva?
Călătoria de la București la Deva durează în medie 8 ore 55 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 8 ore 55 min..
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la București la Deva?
Ruta de la București la Deva are în medie 1 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la București la Deva?
Primul autobuz de la București la Deva pleacă la orele 05:00. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la București la Deva?
Ultimul autobuz de la București la Deva pleacă la orele 05:00. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la București la Deva?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 439,77 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la București la Deva?
Există în medie 1 de la București pentru a merge la Deva.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între București și Deva?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între București și Deva este 8 ore 55 min..
Există un autobuz direct de la București la Deva?
Da, există un autobuz direct între București și Deva.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la București la Deva?
Călătoria cu autobuz de la București la Deva creează 22.43kg emisii de CO2.

Treceți local de la București

Rute populare

Escapade de weekend de la București

Rute internaționale din București și zonele din apropiere

Alte destinații de la București

Principalele rute spre Deva

Rute asemănătoare

Alte rute populare