Autobuz București - Târgovişte preturi de la 173,91 lei

29.05.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Mai mult
Mai mult
Mai mult

București la Târgovişte cu autobuzul

Călătoria de la București la Târgovişte cu autobuzul este de 75,22 km și durează 15 ore 55 min.. Există 2 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 03:45 și ultima la 03:45. Este posibil să călătoriți de la București la Târgovişte cu autobuz pentru doar 173,91 lei sau până la 205,18 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 173,91 lei.

Cel mai mic pret173,91 lei
Durata călătoriei15 ore 55 min.
Conexiune pe zi2
Cel mai mic pret173,91 lei
Cel mai mare preț205,18 lei
Prima Plecare03:45
Ultima Plecare03:45
Distanţă75,22 km
PlecareBucurești
SosireTârgovişte
TransportatoriFlixBus

Autobuz Bilete de la Bucharest la Târgovişte

Data plecării
miercuri, 29 mai 2024

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la București la Târgovişte

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la București la Târgovişte? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cât costă să ajung de la București la Târgovişte cu autobuzul?

Când călătoriți de la București la Târgovişte, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 189,54 lei. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 173,91 lei, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de autobuz, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de autobuz vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de autobuz mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la București la Târgovişte. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, un bilet de autobuz de la București la Târgovişte vă va costa 189,54 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de autobuz pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la București la Târgovişte cu autobuzul?

Călătoria între București și Târgovişte cu autobuzul este aproximativ 75,22 km. Vă va lua cam 15 ore 55 min. să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient. Călătoria între București și Târgovişte cu autobuzul durează de obicei 15 ore 55 min. pentru a acoperi o distanță de 75,22 km. Cea mai scurtă călătorie de la București la Târgovişte vă va duce 15 ore 55 min.. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Târgovişte, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la București la Târgovişte?

În București, stațiile de plecare includ Bucharest Autogara Militari,Bucharest Filaret Bus Station,Bucharest Piata Gara De Nord,Henri Coandă International Airport, OTP,Bukarest, Autogara Rahova,Bucuresti Basarab. Când veți sosi în Târgovişte, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Bulevardul Eroilor. Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

Câte călătorii de la București la Târgovişte au loc în fiecare zi?

În medie, sunt 2 plecări zilnice de la București la Târgovişte. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 0 plecări de la București care merg direct la Târgovişte. Există 2 călătorii cu una sau mai multe schimbări Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la București la Târgovişte. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Bucharest la Târgovişte

Bilete ieftine de autobuz de la București la Târgovişte
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la București la Târgovişte.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la București la Târgovişte, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la București la Târgovişte.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Bucharest la Târgovişte

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la București la Târgovişte

Cele mai ieftine bilete de autobuz București - Târgovişte pot fi găsite până la 92,89 lei dacă aveți noroc sau 367,83 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 687,56 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Târgovişte cu autobuzul

Când călătoriți la Târgovişte cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord FlixBus de la București la Târgovişte
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la București la Târgovişte cu bus.
Facilităţi FlixBus
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check

București la Târgovişte Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
5.27kg
Autobuz
5.64kg
Zbor
15.04kg
Mașină
12.03kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la București la Târgovişte?
Un bilet de autobuz de la București la Târgovişte este de 189,54 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 173,91 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la București la Târgovişte?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la București la Târgovişte este de 173,91 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre București și Târgovişte cu autobuz?
Distanța între București și Târgovişte este de 75,22 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între București și Târgovişte?
Călătoria de la București la Târgovişte durează în medie 15 ore 55 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 15 ore 55 min..
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la București la Târgovişte?
Ruta de la București la Târgovişte are în medie 2 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la București la Târgovişte?
Primul autobuz de la București la Târgovişte pleacă la orele 03:45. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la București la Târgovişte?
Ultimul autobuz de la București la Târgovişte pleacă la orele 03:45. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la București la Târgovişte?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 173,91 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între București și Târgovişte?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între București și Târgovişte este 15 ore 55 min..
Există un autobuz direct de la București la Târgovişte?
Da, există un autobuz direct între București și Târgovişte.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la București la Târgovişte?
Călătoria cu autobuz de la București la Târgovişte creează 5.64kg emisii de CO2.

Treceți local de la București

Rute populare

Escapade de weekend de la București

Rute internaționale din București și zonele din apropiere

Alte destinații de la București

Principalele rute spre Târgovişte

Rute asemănătoare

Alte rute populare