Autobuz Iaşi - Arad preturi de la 585,29 lei

25.06.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Iaşi la Arad cu autobuzul

Călătoria de la Iaşi la Arad cu autobuzul este de 492,1 km și durează 14 ore 25 min.. Există 1 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 23:00 și ultima la 23:00. Este posibil să călătoriți de la Iaşi la Arad cu autobuz pentru doar 585,29 lei sau până la 586,75 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 585,29 lei.

Cel mai mic pret585,29 lei
Durata călătoriei14 ore 25 min.
Conexiune pe zi1
Cel mai mic pret585,29 lei
Cel mai mare preț586,75 lei
Prima Plecare23:00
Ultima Plecare23:00
Distanţă492,1 km
PlecareIaşi
SosireArad
TransportatoriComati

Autobuz Bilete de la Iași la Arad

Data plecării
marți, 25 iun. 2024

Călătorie rapidă și ușoară de la Iaşi la Arad cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Iaşi la Arad. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cât voi plăti pentru bilete de autobuz de la Iaşi la Arad?

Cele mai ieftine bilete de autobuz de la Iaşi la Arad costă 585,29 lei. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 585,87 lei pentru biletul dvs. de autobuz. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de autobuz mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Iaşi la Arad.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Arad. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 585,87 lei pentru biletul dvs. de autobuz. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de autobuz mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Iaşi la Arad.

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Iaşi la Arad cu autobuzul?

Călătoria între Iaşi și Arad cu autobuzul este aproximativ 492,1 km. Vă va lua cam 14 ore 25 min. să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient. Călătoria între Iaşi și Arad cu autobuzul durează de obicei 14 ore 25 min. pentru a acoperi o distanță de 492,1 km. Cea mai scurtă călătorie de la Iaşi la Arad vă va duce 14 ore 25 min.. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Arad, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

Când sunt primele și ultimele plecări de la Iaşi la Arad?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Iaşi la Arad, care de obicei este la 23:00. Ultima plecare programată a zilei este în mod normal la 23:00. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului. În general, prima plecare a serii din Iaşi va fi la 23:00, iar ultima plecare va fi la 23:00. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Iaşi la Arad se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Iaşi la Arad?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Iaşi și Arad. Vă puteți începe călătoria în Iaşi la stații precum Iași, Billa. Acestea se leagă de stații care includ Arad station,Arad South Gas Station OMV,Arad (Autogara CTP),Arad - South din Arad. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Iaşi la Arad.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Iaşi spre Arad?

Veți putea să călătoriți de la Iaşi la Arad folosind companii precum . Împreună, acești furnizori oferă o medie de 1 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Iaşi la Arad folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 0 legături directe de la Iaşi la Arad în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 1 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Arad. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Iași la Arad

Bilete ieftine de autobuz de la Iaşi la Arad
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Iaşi la Arad.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Arad, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Iaşi la Arad.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Iași la Arad

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de autobuz pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 239,43 lei la 710.697,61 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 100% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Iaşi la Arad

Cele mai ieftine bilete de autobuz Iaşi - Arad pot fi găsite până la 92,89 lei dacă aveți noroc sau 397,60 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 668,85 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Arad cu autobuzul

Când călătoriți la Arad cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord Comati de la Iaşi la Arad
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Iaşi la Arad cu bus.
Facilităţi Comati
power_sockets Prize check

Iaşi la Arad Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
34.45kg
Autobuz
36.91kg
Zbor
98.42kg
Mașină
78.74kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Iaşi la Arad?
Un bilet de autobuz de la Iaşi la Arad este de 585,87 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 585,29 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Iaşi la Arad?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Iaşi la Arad este de 585,29 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Iaşi și Arad cu autobuz?
Distanța între Iaşi și Arad este de 492,1 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Iaşi și Arad?
Călătoria de la Iaşi la Arad durează în medie 14 ore 25 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 14 ore 25 min..
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Iaşi la Arad?
Ruta de la Iaşi la Arad are în medie 1 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Iaşi la Arad?
Primul autobuz de la Iaşi la Arad pleacă la orele 23:00. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Iaşi la Arad?
Ultimul autobuz de la Iaşi la Arad pleacă la orele 23:00. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Iaşi la Arad?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 585,29 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Iaşi și Arad?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Iaşi și Arad este 14 ore 25 min..
Există un autobuz direct de la Iaşi la Arad?
Da, există un autobuz direct între Iaşi și Arad.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Iaşi la Arad?
Călătoria cu autobuz de la Iaşi la Arad creează 36.91kg emisii de CO2.

Treceți local de la Iaşi

Rute populare

Escapade de weekend de la Iaşi

Rute internaționale din Iaşi și zonele din apropiere

Alte destinații de la Iaşi

Principalele rute spre Arad

Rute asemănătoare

Alte rute populare