Autobuz Madrid - Burgos preturi de la 80,62 lei

29.05.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Mai mult
Mai mult
85,85 lei

Madrid la Burgos cu autobuzul

Călătoria de la Madrid la Burgos cu autobuzul este de 215,27 km și durează 2 ore 46 min.. Există 59 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 00:30 și ultima la 23:45. Este posibil să călătoriți de la Madrid la Burgos cu autobuz pentru doar 80,62 lei sau până la 317,86 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 80,62 lei.

Cel mai mic pret80,62 lei
Durata călătoriei2 ore 46 min.
Conexiune pe zi59
Cel mai mic pret80,62 lei
Cel mai mare preț317,86 lei
Prima Plecare00:30
Ultima Plecare23:45
Distanţă215,27 km
PlecareMadrid
SosireBurgos
TransportatoriAlsa, Renfe

Autobuz Bilete de la Madrid la Burgos

Data plecării
miercuri, 29 mai 2024

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Madrid la Burgos

Plănuiți să călătoriți de la Madrid la Burgos? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de autobuz pentru a ajunge de la Madrid la Burgos?

În medie, un bilet de autobuz de la Madrid la Burgos vă va costa 129,29 lei. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 80,62 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de autobuz pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Madrid la Burgos. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 129,29 lei pentru biletul dvs. de autobuz. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de autobuz mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Madrid la Burgos.

Cât de lungă este călătoria de la Madrid la Burgos cu autobuzul?

Timpul mediul de călătorie este 2 ore 46 min.. Atât durează să traversați 215,27 km de la Madrid la Burgos. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la Madrid la Burgos ar putea să dureze mai mult de 2 ore 46 min.. Pentru a ajunge mai repede de la Madrid la Burgos, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Madrid și Burgos vor termina călătoria în 2 ore 30 min.. În medie, va fi nevoie de vreo 2 ore 46 min. pentru a parcurge 215,27 km între Madrid și Burgos.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Madrid laBurgos?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Madrid de la următoarele stații: MADRID BARAJAS aeropuerto T1,Madrid Chamartin,Madrid-Atocha,Madrid Puente de la Cea,Madrid Barajas Airport,Madrid Méndez Alvaro,Madrid - Avenida de America,MADRID (E). Sosind la Burgos, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: BURGOS,Burgos Rosa de Lima. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Burgos.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Madrid la Burgos?

Veți putea să călătoriți de la Madrid la Burgos folosind companii precum . Împreună, acești furnizori oferă o medie de 59 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Madrid la Burgos folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 59 legături directe de la Madrid la Burgos în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 0 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Madrid la Burgos. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Madrid la Burgos

Bilete ieftine de autobuz de la Madrid la Burgos
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Madrid la Burgos.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Madrid la Burgos, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Madrid la Burgos.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Madrid la Burgos

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de autobuz pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 80,67 lei la 116,20 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 31% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Madrid la Burgos

Cele mai ieftine bilete de autobuz Madrid - Burgos pot fi găsite până la 80,62 lei dacă aveți noroc sau 103,55 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 115,61 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Burgos cu autobuzul

Când călătoriți la Burgos cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

Alsa, fondată în 1923, este o companie proeminentă de autobuze spaniolă care operează rute naționale și internaționale. Compania a crescut pentru a deveni una dintre cele mai mari companii de autobuze din Europa. Alsa oferă o gamă completă de servicii, inclusiv rute regulate și expres, autobuze de lux și autobuze de dormit. Alsa, dedicată durabilității, își reduce amprenta de carbon prin folosirea de combustibili alternativi și tehnologii eficiente din punct de vedere energetic.

Servicii la bord Alsa de la Madrid la Burgos
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Madrid la Burgos cu bus.
Facilităţi Alsa
wifi Wifi check
luggage Bagaje check
bicycle Bicicleta check

Madrid la Burgos Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
15.07kg
Autobuz
16.15kg
Zbor
43.05kg
Mașină
34.44kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Madrid la Burgos?
Un bilet de autobuz de la Madrid la Burgos este de 129,29 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 80,62 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Madrid la Burgos?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Madrid la Burgos este de 80,62 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Madrid și Burgos cu autobuz?
Distanța între Madrid și Burgos este de 215,27 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Madrid și Burgos?
Călătoria de la Madrid la Burgos durează în medie 2 ore 46 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 2 ore 30 min..
Ce companii operează de la Madrid la Burgos?
Ruta Madrid - Burgos este acoperită de 1 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Alsa și Renfe ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Madrid la Burgos?
Ruta de la Madrid la Burgos are în medie 59 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Madrid la Burgos?
Primul autobuz de la Madrid la Burgos pleacă la orele 00:30. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Madrid la Burgos?
Ultimul autobuz de la Madrid la Burgos pleacă la orele 23:45. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Madrid la Burgos?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 80,62 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Madrid la Burgos?
Există în medie 59 de la Madrid pentru a merge la Burgos.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Madrid și Burgos?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Madrid și Burgos este 2 ore 30 min..
Există un autobuz direct de la Madrid la Burgos?
Da, există un autobuz direct între Madrid și Burgos.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Madrid la Burgos?
Călătoria cu autobuz de la Madrid la Burgos creează 16.15kg emisii de CO2.

Treceți local de la Madrid

Rute populare

Escapade de weekend de la Madrid

Rute internaționale din Madrid și zonele din apropiere

Alte destinații de la Madrid

Principalele rute spre Burgos

Alte rute populare