Autobuz București - Timişoara preturi de la 475,54 lei

Începe de la
475,54 lei

București la Timişoara de la autobuz

Călătoria de la București la Timişoara de la autobuz este de 410,7 km și durează 6 ore 25 min.. Există 2 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 00:00 și ultima la 21:45. Este posibil să călătoriți de la București la Timişoara cu autobuz pentru doar 475,54 lei sau până la 2.081,83 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 475,54 lei.

Cel mai mic pret475,54 lei
Durata călătoriei6 ore 25 min.
Conexiune pe zi2
Cel mai mic pret475,54 lei
Cel mai mare preț2.081,83 lei
Prima Plecare00:00
Ultima Plecare21:45
Distanţă410,7 km
PlecareBucurești
SosireTimişoara
TransportatoriTAROM, Daytrip

Autobuz Bilete de la Bucharest la Timişoara

Data plecării
miercuri, 28 feb. 2024

Timișoara: Un punct bun de plecare

Însă călătoria în Banat poate să continue, căci localitățile din jurul Timișoarei au multe de oferit. Rutele locale de transport în comun asigură conexiuni cu stațiunile balneoclimaterice Buziaș și Băile Calacea, cu obiective naturale, precum pajiștea cu narcise din Bătești și Mlaștinile Satchinez, rezervație ornitologică binecunoscută. Pentru cei care vor să îmbine excursiile în natură cu specificul local, opțiunile cuprind Casa Baraj din Sânmihaiu Român, Cramele Recaş şi Cramele Petrovaselo, Muzeul de Istorie, Etnografie şi Artă Plastică din Lugoj, bisericile de lemn din zona Făget și Centrul de echitație Herneacova.

Comparați prețurile și biletele de la Bucharest la Timişoara

Bilete ieftine de autobuz de la București la Timişoara
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la București la Timişoara.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la București la Timişoara, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la București la Timişoara.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Bucharest la Timişoara

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de autobuz pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 254,19 lei la 2.080,86 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 88% în călătoria dvs.!

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Timişoara cu autobuzul

Când călătoriți la Timişoara cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord TAROM și HiSky de la București la Timişoara
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la București la Timişoara cu bus.
Facilităţi TAROM HiSky
wifi Wifi check check
luggage Bagaje check check
food_and_drink Mancare si bautura check check

București la Timişoara Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
28.75kg
Autobuz
30.8kg
Zbor
82.14kg
Mașină
65.71kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la București la Timişoara?
Un bilet de autobuz de la București la Timişoara este de 1.900,65 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 475,54 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la București la Timişoara?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la București la Timişoara este de 475,54 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre București și Timişoara cu autobuz?
Distanța între București și Timişoara este de 410,7 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între București și Timişoara?
Călătoria de la București la Timişoara durează în medie 6 ore 25 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 0 ore 50 min..
Ce companii operează de la București la Timişoara?
Ruta București - Timişoara este acoperită de 2 operator(i). Puteți găsi pe Virail, TAROM, Daytrip și HiSky ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la București la Timişoara?
Ruta de la București la Timişoara are în medie 2 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la București la Timişoara?
Primul autobuz de la București la Timişoara pleacă la orele 00:00. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la București la Timişoara?
Ultimul autobuz de la București la Timişoara pleacă la orele 21:45. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la București la Timişoara?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 475,54 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la București la Timişoara?
Există stații 6 de la care puteți pleca de la București pentru a merge la Timişoara. Puteți merge de la Gara Bucureşti Nord, București Gara Basarab, Bucharest Filaret Bus Station, București Autogara Militari, Henri Coandă International Airport și Bukarest Autogara Rahova și puteți ajunge la Timişoara Calea Stan Vidrighin, Timișoara și Timișoara Splaiul Tudor.
Câte conexiuni directe merg de la București la Timişoara?
Există în medie 2 de la București pentru a merge la Timişoara.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între București și Timişoara?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între București și Timişoara este 0 ore 50 min..
Există un autobuz direct de la București la Timişoara?
Da, există un autobuz direct între București și Timişoara.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la București la Timişoara?
Călătoria cu autobuz de la București la Timişoara creează 30.8kg emisii de CO2.

Treceți local de la București

Rute populare

Escapade de weekend de la București

Rute internaționale din București și zonele din apropiere

Alte destinații de la București

Principalele rute spre Timişoara

Rute asemănătoare

Alte rute populare