Gasiți un autobuz de la București până la Timişoara

Aceste companii de transport au încredere în noi


Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 9RON
Durata călătoriei 11 h 24 min
Călătorii pe zi 3
Prima plecare: 07:35
Ultima plecare: 09:00
Distanța 410km

Cum sunt stațiile de plecare în București și numit Timişoara?

Atunci când călătoresc cu autobuzul de la București la Timişoara, stațiile sunt deservite Bucuresti - Autogara Militari și Bucuresti - Parcare Carrfour Baneasa și Timisoara - Statie Fosta Fabrica GUBAN, Timisoara - Autogara Normandia și Timisoara.

Prețul biletului București - Timişoara în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
248 RON344 RON81 RON161 RON146 RON185 RON159 RON
63 RON87 RON Detalii Detalii 63 RON Detalii Detalii
Detalii 65 RON Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii
Detalii Detalii 70 RON70 RON70 RON70 RON70 RON

Autobuze din București spre Timişoara


Costuri reduse cu autobuzul pe ruta București-Timișoara

Călătoria cu autobuzul București-Timișoara este soluția optimă pentru cei care nu se încumetă să conducă un autoturism la drum lung, dar vor totuși să beneficieze de confortul și costul mai redus al transportului rutier. În plus, voiajul cu autobuzul oferă ocazii fie pentru a admira peisajul, fie pentru a socializa sau pentru a lucra liniștit pe laptop. Cursele din București au ca destinație predilectă Autogara Normandia, din Calea Stan Vidrighin. Rețeaua tramvaielor, autobuzelor și troleibuzelor care asigură transportul în comun în Timișoara este una densă, având curse la intervale mici de timp, ceea ce permite acces ușor în zona Cetate, Piața Libertății, Parcul Rozelor, Grădina Botanică, Universitatea de Vest și Complexul Studențesc, la centrele de afaceri și cele comerciale, spre Catedrala Mitropolitană, hoteluri de patru stele, unități spitalicești etc. Printre liniile ce fac legătura dintre autogară și centrul municipiului Timișoara se numără tramvaiul 4 și autobuzul M44.

Timișoara: Un punct bun de plecare

Însă călătoria în Banat poate să continue, căci localitățile din jurul Timișoarei au multe de oferit. Rutele locale de transport în comun asigură conexiuni cu stațiunile balneoclimaterice Buziaș și Băile Calacea, cu obiective naturale, precum pajiștea cu narcise din Bătești și Mlaștinile Satchinez, rezervație ornitologică binecunoscută. Pentru cei care vor să îmbine excursiile în natură cu specificul local, opțiunile cuprind Casa Baraj din Sânmihaiu Român, Cramele Recaş şi Cramele Petrovaselo, Muzeul de Istorie, Etnografie şi Artă Plastică din Lugoj, bisericile de lemn din zona Făget și Centrul de echitație Herneacova.

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another