Gasiți un autobuz de la Roman până la Bacău

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 9 RON
Durata călătoriei 53 min
Călătorii pe zi 42
Prima plecare: 00:00
Ultima plecare: 23:45
Distanța 39km

Cum sunt stațiile de plecare în Roman și numit Bacău?

Atunci când călătoresc cu autobuzul de la Roman la Bacău, stațiile sunt deservite Roman - Peco OMV (vis A Vis Autogara DLS), Roman - Statie Roman, Roman - STATII :GARA C.F.R. / Vis-a-vis KAUFLAND, Roman - Gara CFR Roman și Roman - Autogara DLS și Bacau - Statie Bacau, Bacau - Vis-a-vis Autogara/CORA/BILLA(intersectie Aeroport), Bacau - In Fata Autogarii și Bacau - Autogara Transport Bistrita SA.

Autobuze din Roman spre Bacău


Deoarece călătoria de la Roman la care nu este atât de Bacău mult timp, autobuzul este o soluție bună, dar dacă sunteți în căutarea pentru mai multe oferte sau orele de plecare, puteți avea, de asemenea, o privire la trenuri și soluții carpooling.

În cazul în care ofertele furnizate de autobuze nu se potrivesc nevoilor dumneavoastră, trenuri și carpooling ar putea reprezenta o alternativă bună pentru această distanță.

Când primele și ultimele autobuze de la Roman pentru a părăsi Bacău?

Cel mai scurt timp vă puteți lăsa de la Roman este la 00:06, în timp ce ultimul autobuz este la 13:06. Călătoria durează pe 48 minute medie, dar poate, de asemenea, ultimul 35 minute cu cele mai rapide conexiuni.

Ce companii se poate călători cu de la Roman la Bacău?

Printre mai mulți parteneri de virail, puteți găsi, de asemenea Tarsin, Trans Polosam, HERMES, Autogari și DLS Bus, oferind autobuze de la Roman la Bacău./p>

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another