Autobuz Roman - Piatra Neamţ preturi de la 38,65 lei

25.06.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Roman la Piatra Neamţ cu autobuzul

Călătoria de la Roman la Piatra Neamţ cu autobuzul este de 44,36 km și durează 0 ore 45 min.. Există 1 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 23:30 și ultima la 23:30. Este posibil să călătoriți de la Roman la Piatra Neamţ cu autobuz pentru doar 38,65 lei sau până la 41,05 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 38,65 lei.

Cel mai mic pret38,65 lei
Durata călătoriei0 ore 45 min.
Conexiune pe zi1
Cel mai mic pret38,65 lei
Cel mai mare preț41,05 lei
Prima Plecare23:30
Ultima Plecare23:30
Distanţă44,36 km
PlecareRoman
SosirePiatra Neamţ
TransportatoriGAL Trans

Autobuz Bilete de la Roman la Piatra Neamţ

Data plecării
marți, 25 iun. 2024

Călătorie rapidă și ușoară de la Roman la Piatra Neamţ cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Roman la Piatra Neamţ? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Roman la Piatra Neamţ, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cât voi plăti pentru bilete de autobuz de la Roman la Piatra Neamţ?

Prețurile biletelor de autobuz de la Roman la Piatra Neamţ variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de autobuz de la Roman la Piatra Neamţ vor costa 38,65 lei. Prețul mediu al unui bilet de autobuz este aproximativ 40,02 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Roman la Piatra Neamţ. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile biletelor de autobuz de la Roman la Piatra Neamţ variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Prețul mediu al unui bilet de autobuz este aproximativ 40,02 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.

Cât durează să ajung de la Roman la Piatra Neamţ cu autobuzul?

Distanța dintre Roman și Piatra Neamţ este aproximativ 44,36 km. În general, va dura în jur de 0 ore 45 min. să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile, precum și tipul de teren care trebuie traversat. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință. Călătoria între Roman și Piatra Neamţ cu autobuzul durează de obicei 0 ore 45 min. pentru a acoperi o distanță de 44,36 km. Cea mai scurtă călătorie de la Roman la Piatra Neamţ vă va duce 0 ore 45 min.. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Piatra Neamţ, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la Roman la Piatra Neamţ?

Dacă preferați să călătoriți devreme, veți găsi de obicei prima plecare de la Roman la Piatra Neamţ la 23:30. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare zilnică este la 23:30. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale. Dacă preferați să călătoriți noaptea, veți găsi de obicei prima plecare de la Roman la Piatra Neamţ la 23:30. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare a serii este la 23:30. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Când călătoresc de la Roman la Piatra Neamţ cu autobuzul, ce stații pot să folosesc?

Veți putea pleca din Roman folosind stații precum Roman, Gara. Acestea vă conectează cu stații care includ Piatra Neamţ,Piatra Neamt (Romania) din Piatra Neamţ. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Roman, fie în Piatra Neamţ, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

Câte călătorii de la Roman la Piatra Neamţ sunt în fiecare zi?

Veți putea să călătoriți de la Roman la Piatra Neamţ folosind companii precum . Împreună, acești furnizori oferă o medie de 1 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Roman la Piatra Neamţ folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 1 legături directe de la Roman la Piatra Neamţ în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 0 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Roman la Piatra Neamţ. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Roman la Piatra Neamţ

Bilete ieftine de autobuz de la Roman la Piatra Neamţ
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Roman la Piatra Neamţ.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Roman la Piatra Neamţ, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Roman la Piatra Neamţ.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Roman la Piatra Neamţ

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Roman la Piatra Neamţ

Cele mai ieftine bilete de autobuz Roman - Piatra Neamţ pot fi găsite până la 6,11 lei dacă aveți noroc sau 32,88 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 40,41 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Piatra Neamţ cu autobuzul

Când călătoriți la Piatra Neamţ cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Roman la Piatra Neamţ Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
3.1kg
Autobuz
3.33kg
Zbor
8.87kg
Mașină
7.1kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Roman la Piatra Neamţ?
Un bilet de autobuz de la Roman la Piatra Neamţ este de 40,02 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 38,65 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Roman la Piatra Neamţ?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Roman la Piatra Neamţ este de 38,65 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Roman și Piatra Neamţ cu autobuz?
Distanța între Roman și Piatra Neamţ este de 44,36 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Roman și Piatra Neamţ?
Călătoria de la Roman la Piatra Neamţ durează în medie 0 ore 45 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 0 ore 45 min..
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Roman la Piatra Neamţ?
Ruta de la Roman la Piatra Neamţ are în medie 1 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Roman la Piatra Neamţ?
Primul autobuz de la Roman la Piatra Neamţ pleacă la orele 23:30. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Roman la Piatra Neamţ?
Ultimul autobuz de la Roman la Piatra Neamţ pleacă la orele 23:30. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Roman la Piatra Neamţ?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 38,65 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Roman la Piatra Neamţ?
Există în medie 1 de la Roman pentru a merge la Piatra Neamţ.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Roman și Piatra Neamţ?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Roman și Piatra Neamţ este 0 ore 45 min..
Există un autobuz direct de la Roman la Piatra Neamţ?
Da, există un autobuz direct între Roman și Piatra Neamţ.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Roman la Piatra Neamţ?
Călătoria cu autobuz de la Roman la Piatra Neamţ creează 3.33kg emisii de CO2.

Treceți local de la Roman

Rute populare

Escapade de weekend de la Roman

Rute internaționale din Roman și zonele din apropiere

Alte destinații de la Roman

Principalele rute spre Piatra Neamţ

Rute asemănătoare

Alte rute populare