Train Illustration

Gasiți un autobuz de la Roman până la Piatra Neamţ

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Autobuz

Azi

Descoperă
Transport Autobuz

Mâine

Descoperă
Transport Autobuz

2 Zile

Descoperă

Călătoria de la Roman la Piatra Neamţ cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Roman la Piatra Neamţ? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Roman la Piatra Neamţ, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Roman la Piatra Neamţ transport autobuz

Distanța 44 km
Plecare Roman
Sosire Piatra Neamţ
Transportatori Autogari, Pristyl, Irina Trans, SC FYA TRANS SRL, Edimpe Auto, Alis Grup, Sami Trans, Gal Spedition, Fya Trans, Agentia De Transport 307

Prețul biletului Roman - Piatra Neamţ în fiecare zi

 
Azi
15,30 RON
14,62 RON
Mâine
15,30 RON
4,87 RON
În 2 zile
Detalii
Detalii
În 3 zile
Detalii
Detalii
În 4 zile
Detalii
Detalii
În 5 zile
Detalii
Detalii
În 6 zile
Detalii
Detalii

Rezumatul traseului dupa Autobuze

Călătorii
-
Transportatori
10
Prețul minim
-
Prețul maxim
-

Roman - Piatra Neamţ

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

Data
Marți 16 August 2022
CFR Călători-logo
Roman - Piatra Neamț
05:48 - 09:07
CFR Călători
3h 19min
1 schimbări
CO2: 0.13kg
Cel mai ieftin

Cât timp va dura să ajung de la Roman la Piatra Neamţ cu autobuzul?

Cu o distanță de 45 km între Roman și Piatra Neamţ, de obicei va dura să efectuați călătoria. Această cifră medie poate varia de la o zi la alta. Întârzierile pot fi cauzate de condiții meteorologice neașteptate, construcții sau reparări de drumuri, evenimente locale sau alte circumstanțe neprevăzute. Nu uitați, călătoria dvs. poate dura mai mult de . Făceți-vă planurile având acest lucru în vedere pentru a evita dezamăgirile, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget restrâns.

Când sunt primele și ultimele plecări de la Roman la Piatra Neamţ?

Prima plecare a serii de la Roman la Piatra Neamţ este la , în timp ce ultima călătorie pornește la . Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Roman și Piatra Neamţ. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Roman la Piatra Neamţ?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Roman și Piatra Neamţ. Vă puteți începe călătoria în Roman la stații precum Roman - Autogara DLS și Roman - Gara CFR Roman. Acestea se leagă de stații care includ Piatra Neamt - Autogara Transmoldavia SA, Piatra Neamt - Statie Hotel Ceahlau și Piatra Neamt - Autogara Minut Service Company SRL din Piatra Neamţ. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Roman la Piatra Neamţ.

Câte călătorii de la Roman la Piatra Neamţ au loc în fiecare zi?

Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Roman la Piatra Neamţ. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
157 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback