Gasiți un autobuz de la Rouen până la Arad

Partenerii noștri Cel mai bun mod de a găsi și compara bilete pentru trenuri, autobuze, carpool și avioane. Lucrăm cu peste 100 de parteneri pentru a vă oferi cele mai bune prețuri de pe piață.
references references references references references references references references references references

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Autobuz

Azi

Descoperă
Transport Autobuz

Mâine

Descoperă
Transport Autobuz

2 Zile

Descoperă

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Rouen la Arad

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Rouen la Arad. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Rouen la Arad transport autobuz

Distanța 1.547 km
Plecare Rouen
Sosire Arad
Transportatori Eurolines, Flixbus

Rezumatul traseului dupa Autobuze

Călătorii
-
Transportatori
2
Prețul minim
-
Prețul maxim
-

Rouen - Arad

Lunar

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cât durează călătoria de la Rouen la Arad cu autobuzul?

Timpul mediul de călătorie este . Atât durează să traversați 1.548 km de la Rouen la Arad. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la Rouen la Arad ar putea să dureze mai mult de .

Când sunt plecările de la Rouen la Arad?

Dacă preferați să călătoriți noaptea, veți găsi de obicei prima plecare de la Rouen la Arad la . Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare a serii este la . Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Rouen la Arad?

Când călătoriți de la Franța cu autobuzul, veți putea pleca de la stații precum Rouen (Avenue Champlain). Aceste rute se vor lega de stații care includ Arad (Autogara Pletl) din România. O călătorie internațională poate fi complexă și, în funcție de orașele între care călătoriți, ar putea necesita o schimbare pe rută. Virail vă va arăta care stații din Franța și România au o legătură directă între ele și care necesită o călătorie indirectă. S-ar putea să fie nevoie să schimbați pe parcurs pentru a ajunge de la stația preferată din Franța la punctul dvs. de sosire din România.

Veți putea pleca din Rouen folosind stații precum Rouen (Avenue Champlain). Acestea vă conectează cu stații care includ Arad (Autogara Pletl) din Arad. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Rouen, fie în Arad, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Rouen la Arad?

Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Rouen la Arad. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback