Autobuz Braşov - Deva preturi de la 61,52 lei

29.05.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Mai mult
Mai mult
Mai mult

Braşov la Deva cu autobuzul

Călătoria de la Braşov la Deva cu autobuzul este de 211,75 km și durează 4 ore 40 min.. Există 10 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 00:25 și ultima la 23:00. Este posibil să călătoriți de la Braşov la Deva cu autobuz pentru doar 61,52 lei sau până la 82,24 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 61,52 lei.

Cel mai mic pret61,52 lei
Durata călătoriei4 ore 40 min.
Conexiune pe zi10
Cel mai mic pret61,52 lei
Cel mai mare preț82,24 lei
Prima Plecare00:25
Ultima Plecare23:00
Distanţă211,75 km
PlecareBraşov
SosireDeva
Transportatoriamarilia, e_bus_romaniaDetalii

Autobuz Bilete de la Braşov la Deva

Data plecării
miercuri, 29 mai 2024

Ajungeți de la Braşov la Deva cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Braşov la Deva? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cât costă să ajung de la Braşov la Deva cu autobuzul?

În medie, un bilet de autobuz de la Braşov la Deva vă va costa 68,90 lei. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 61,52 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de autobuz pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Braşov la Deva. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, un bilet de autobuz de la Braşov la Deva vă va costa 68,90 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de autobuz pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Braşov la Deva cu autobuzul?

Călătoria de la Braşov la Deva cu autobuzul va dura, de obicei, 4 ore 40 min.. Această călătorie acoperă o distanță de 211,75 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că 4 ore 40 min. este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie. Călătoria între Braşov și Deva cu autobuzul durează de obicei 4 ore 40 min. pentru a acoperi o distanță de 211,75 km. Cea mai scurtă călătorie de la Braşov la Deva vă va duce 3 ore 55 min.. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Deva, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Braşov laDeva?

Puteți pleca din Braşov la stații precum Brașov, Autogara Bartolomeu,Brasov, Gara,Brasov - Stadium. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Deva la următoarele stații: Deva McDonalds. Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Braşov și Deva. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

Câte călătorii zilnice există de la Braşov la Deva?

În medie, sunt 10 plecări zilnice de la Braşov la Deva. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 10 plecări de la Braşov care merg direct la Deva. Există 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Braşov la Deva. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Braşov la Deva

Bilete ieftine de autobuz de la Braşov la Deva
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Braşov la Deva.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Braşov la Deva, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Braşov la Deva.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Braşov la Deva

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Braşov la Deva

Cele mai ieftine bilete de autobuz Braşov - Deva pot fi găsite până la 76,67 lei dacă aveți noroc sau 86,06 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 94,50 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Deva cu autobuzul

Când călătoriți la Deva cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

FlixBus, o companie de autobuze de lungă distanță, operează atât în Europa, cât și în Statele Unite. Fondată în 2013, a crescut pentru a deveni unul dintre cei mai mari operatori de autobuze din Europa, conectând peste 2.500 de destinații în 30 de țări. Originar din Germania, FlixBus s-a extins rapid în țările vecine, inclusiv Franța, Italia, Danemarca, Țările de Jos și Croația, oferind în același timp servicii regulate către Norvegia, Spania și Anglia. Cu tarife accesibile și facilități confortabile, cum ar fi Wi-Fi gratuit, prize și toalete la bord, FlixBus oferă o experiență de călătorie convenabilă și plăcută.

Servicii la bord FlixBus de la Braşov la Deva
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Braşov la Deva cu bus.
Facilităţi FlixBus
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check

Braşov la Deva Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
14.82kg
Autobuz
15.88kg
Zbor
42.35kg
Mașină
33.88kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Braşov la Deva?
Un bilet de autobuz de la Braşov la Deva este de 68,90 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 61,52 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Braşov la Deva?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Braşov la Deva este de 61,52 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Braşov și Deva cu autobuz?
Distanța între Braşov și Deva este de 211,75 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Braşov și Deva?
Călătoria de la Braşov la Deva durează în medie 4 ore 40 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 3 ore 55 min..
Ce companii operează de la Braşov la Deva?
Ruta Braşov - Deva este acoperită de 6 operator(i). Puteți găsi pe Virail, amarilia, e_bus_romania, FlixBus, erick_trans, vertrantis, apetrans și trans_polosam ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Braşov la Deva?
Ruta de la Braşov la Deva are în medie 10 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Braşov la Deva?
Primul autobuz de la Braşov la Deva pleacă la orele 00:25. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Braşov la Deva?
Ultimul autobuz de la Braşov la Deva pleacă la orele 23:00. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Braşov la Deva?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 61,52 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Braşov la Deva?
Există în medie 10 de la Braşov pentru a merge la Deva.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Braşov și Deva?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Braşov și Deva este 3 ore 55 min..
Există un autobuz direct de la Braşov la Deva?
Da, există un autobuz direct între Braşov și Deva.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Braşov la Deva?
Călătoria cu autobuz de la Braşov la Deva creează 15.88kg emisii de CO2.

Treceți local de la Braşov

Rute populare

Escapade de weekend de la Braşov

Rute internaționale din Braşov și zonele din apropiere

Alte destinații de la Braşov

Principalele rute spre Deva

Rute asemănătoare

Alte rute populare