Gasiți un tren de la Caransebeş până la Timişoara

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 11,05 RON
Durata călătoriei 3 h 30 min
Călătorii pe zi 37
Prima plecare 02:04
Ultima plecare 21:56
Distanța 86 km

Bilete de tren ieftine de la Caransebeş pe virail Timişoara.

Virail face ca fiecare călătorie mai ușor: singurul lucru pe care va trebui să faceți este de a specifica data călătoriei de la Caransebeş la Timişoara. Ulterior, va fi capabil de a găsi opțiunea perfectă pentru călătoria dvs. prin filtrarea și sortarea rezultatelor după preț și de plecare. Virail, de asemenea, vă va redirecționa automat site-ul web al furnizorului pentru a finaliza rezervarea.

Cât costă biletele de tren de la Caransebeş la Timişoara?

Prin rezervare în avans, puteți găsi bilete de tren ieftine de la Caransebeş din 11,05 RON Timişoara. Cu toate acestea, bilete de tren pentru acest cost traseu, în medie, în jurul valorii de 20,42 RON.

Ce companii de turism de la Caransebeş cu trenul până la Timişoara?

Dintre toți partenerii virail, va fi, de asemenea, posibilitatea de a călători cu CFR Călători, servind ruta trenului între Caransebeş și Timişoara.

Prețul biletului - în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
13 RON 13 RON Detalii Detalii Detalii 12,35 RON Detalii
24,36 RON 19,49 RON 13,40 RON Mai mult Mai mult Mai mult Mai mult

Trenuri din Caransebeş spre Timişoara

Cât timp va dura de la Caransebeş te la cu trenul și Timişoara atunci când fac trenurile plece?

Durata medie a călătoriei este 3 h 32 min, dar cele mai rapide conexiuni pe care le duc la 1 h 35 min în Timişoara. Primul tren pleacă de la Caransebeş la 06:46, iar ultimul pleacă la 21:56.

, În care stațiile poate lua trenul spre și în cazul în care va Timişoara ultimul ajungeti?

Trenurile pleacă Caransebeş din Caransebeș și Caransebeș hc și să ajungă la Timișoara Nord, Timișoara Est, Ronaț Triaj Gr. D, Timișoara C.E.T. și Timișoara Sud.

Atunci când călătoresc cu trenul, nu uitați să păstrați biletul cu tine: asigurați-vă că pentru a imprima în prealabil sau pentru a descărca versiunea mobilă dacă este permis.

Deoarece călătoria între Caransebeş și relativ scurt Timişoara ultimul, puteți lua în considerare carpooling sau cu autobuzul, ca modalități alternative de transport cu tarife mai ieftine și durată similare.