Tren Timişoara - Caransebeş prețuri de la 6,11RON

Începe de la
6,11RON
Descoperă

Timişoara la Caransebeş de la tren

Călătoria de la Timişoara la Caransebeş de la tren este de 85,7 km și durează 1 h 42 min. Există 37 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 06:40 și ultima la 22:49. Este posibil să călătoriți de la Timişoara la Caransebeş cu tren pentru doar 6,11RON sau până la 64,06RON. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 6,11RON.

Cel mai bun preț 6,11RON
Durata călătoriei 1 h 42 min
Conexiune pe zi 37
Cel mai mic pret 6,11RON
Cel mai mare preț 64,06RON
Prima Plecare 06:40
Ultima Plecare 22:49
Distanţă 85,7 km
Plecare Timişoara
Sosire Caransebeş
Transportatori CFR Calatori

Tren Bilete de la Timişoara la Caransebeş

  Sep 29
  Detalii
  26°
  Sep 30
  Detalii
  24°
  Oct 01
  Detalii
  22°
  Oct 02
  Detalii
  24°
  Oct 03
  Detalii
  26°
  Oct 04
  Detalii
  26°
  Oct 05
  Detalii
  26°
  Oct 06
  Detalii
  26°
  Oct 07
  Detalii
  24°
  Oct 08
  Detalii
  26°
  Oct 09
  Detalii
  28°
  Oct 10
  Detalii
  28°
  Oct 11
  Detalii
  27°
  Oct 12
  Detalii
  24°
  Oct 13
  Detalii
  21°
Departure date
Friday,Sep 29 2023
26°

Călătoria de la Timişoara la Caransebeş cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Timişoara la Caransebeş? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Timişoara la Caransebeş, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Afișează descrierea completă Ascunde descrierea completă
Bilete ieftine de de la Timişoara la Caransebeş
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Timişoara la Caransebeş.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Timişoara la Caransebeş, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Timişoara la Caransebeş.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Timişoara la Caransebeş

Cele mai ieftine bilete de tren Timişoara - Caransebeş pot fi găsite până la 11RON dacă aveți noroc sau 12RON în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 14RON.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Caransebeş cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Caransebeş, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

CFR Călători este operatorul național de transport feroviar de călători din România. Este o filială a companiei de stat CFR SA, care administrează infrastructura feroviară a țării. CFR Calatori oferă o gamă largă de servicii de trenuri de călători, atât pe plan intern, cât și internațional, cuprinzând trenuri de mare viteză, regionale și de noapte. CFR Calatori joacă un rol crucial în conectarea marilor orașe și localități ale României, precum și în oferirea de opțiuni de transport pentru turiștii care vizitează țara.

Servicii la bord CFR Calatori de la Timişoara la Caransebeş
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Timişoara la Caransebeş cu tren.
Facilităţi CFR Calatori
Zona de liniste
Wifi
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta
Vagon de dormit

Timişoara la Caransebeş Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
1.2kg
Autobuz
7.8kg
Zbor
313.3kg
Mașină
30.2kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Timişoara la Caransebeş cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Timişoara și Caransebeş sunt 1.2kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Timişoara și Caransebeş? Luând trenul între Timişoara și Caransebeş veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 312.2kg față de un zbor, 6.7kg față de autobuz și 29.0kg față de folosirea unei mașini.

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Timişoara la Caransebeş?
Un bilet de tren de la Timişoara la Caransebeş este de 24,92RON. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 6,11RON.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Timişoara la Caransebeş?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Timişoara la Caransebeş este de 6,11RON. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Timişoara și Caransebeş cu tren?
Distanța între Timişoara și Caransebeş este de 85,7 km.
Cât durează călătoria cu tren între Timişoara și Caransebeş?
Călătoria de la Timişoara la Caransebeş durează în medie 3 h 28 min. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 1 h 42 min.
Ce companii operează de la Timişoara la Caransebeş?
Ruta Timişoara - Caransebeş este acoperită de 1 operator(i). Puteți găsi pe Virail, CFR Calatori ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Timişoara la Caransebeş?
Ruta de la Timişoara la Caransebeş are în medie 37 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Timişoara la Caransebeş?
Primul tren de la Timişoara la Caransebeş pleacă la orele 06:40. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Timişoara la Caransebeş?
Ultimul tren de la Timişoara la Caransebeş pleacă la orele 22:49. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Timişoara la Caransebeş?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 6,11RON, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Timişoara la Caransebeş?
Există stații 2 de la care puteți pleca de la Timişoara pentru a merge la Caransebeş. Puteți merge de la Timișoara Est și Ronaț Triaj Gr. D și puteți ajunge la Caransebeș Hc.
Câte conexiuni directe merg de la Timişoara la Caransebeş?
Există în medie 12 de la Timişoara pentru a merge la Caransebeş.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Timişoara și Caransebeş?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Timişoara și Caransebeş este 1 h 42 min.
Există un tren direct de la Timişoara la Caransebeş?
Da, există un tren direct între Timişoara și Caransebeş.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Timişoara la Caransebeş?
Călătoria cu tren de la Timişoara la Caransebeş creează 1.2kg emisii de CO2.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Obțineți cele mai recente știri, actualizări de produse și promoții exclusive direct în căsuța dvs. de e-mail

Treceți local de la Timişoara

Rute populare

Escapade de weekend de la Timişoara

Rute internaționale din Timişoara și zonele din apropiere

Alte destinații de la Timişoara

Principalele rute spre Caransebeş

Rute asemănătoare

Alte rute populare