Tren Timişoara - Caransebeş prețuri de la 6,11 lei

25.06.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Timişoara la Caransebeş cu trenul

Călătoria de la Timişoara la Caransebeş cu trenul este de 85,84 km și durează 3 ore 28 min.. Există 37 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 05:40 și ultima la 21:49. Este posibil să călătoriți de la Timişoara la Caransebeş cu tren pentru doar 6,11 lei sau până la 64,06 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 6,11 lei.

Cel mai mic pret6,11 lei
Durata călătoriei3 ore 28 min.
Conexiune pe zi37
Cel mai mic pret6,11 lei
Cel mai mare preț64,06 lei
Prima Plecare05:40
Ultima Plecare21:49
Distanţă85,84 km
PlecareTimişoara
SosireCaransebeş
TransportatoriCFR Calatori

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Timişoara la Caransebeş

Plănuiți să călătoriți de la Timişoara la Caransebeş? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cât voi plăti pentru bilete de tren de la Timişoara la Caransebeş?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Timişoara la Caransebeş. Însă în medie veți plăti în jur de 24,92 lei pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 6,11 lei, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Timişoara la Caransebeş. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile vor varia când călătoriți de la Timişoara la Caransebeş. Însă în medie veți plăti în jur de 24,92 lei pentru un bilet de tren. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.

Cât durează să ajung de la Timişoara la Caransebeş cu trenul?

Călătoria între Timişoara și Caransebeş cu trenul este aproximativ 85,84 km. Vă va lua cam 3 ore 28 min. să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient. Distanța dintre Timişoara și Caransebeş este în jur de 85,84 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 3 ore 28 min.. Totuși, cele mai rapide rute între Timişoara și Caransebeş durează 1 oră 42 min.. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

Când sunt plecările de la Timişoara la Caransebeş?

Dacă preferați să călătoriți devreme, veți găsi de obicei prima plecare de la Timişoara la Caransebeş la 05:40. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare zilnică este la 21:49. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale. În general, prima plecare a serii din Timişoara va fi la 05:40, iar ultima plecare va fi la 21:49. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Timişoara la Caransebeş se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Când călătoresc de la Timişoara la Caransebeş cu trenul, ce stații pot să folosesc?

În Timişoara, stațiile de plecare includ Metro,Timişoara, Calea Stan Vidrighin,Timișoara Gazprom,Timișoara, Gara Timisoara Nord,TIMISOARA. Când veți sosi în Caransebeş, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Caransebeş. Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Timişoara la Caransebeş?

Dacă vreți să ajungeți de la Timişoara la Caransebeş, puteți călători cu furnizori precum . Veți găsi un număr maxim de plecări pe zi. În medie, sunt 37 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 12 călătorii directe între Timişoara și Caransebeş. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 25 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Timişoara la Caransebeş. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă
Bilete ieftine de tren de la Timişoara la Caransebeş
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Timişoara la Caransebeş.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Timişoara la Caransebeş, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Timişoara la Caransebeş.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Timişoara la Caransebeş

Cele mai ieftine bilete de tren Timişoara - Caransebeş pot fi găsite până la 10,60 lei dacă aveți noroc sau 11,67 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 13,68 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Caransebeş cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Caransebeş, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord CFR Calatori de la Timişoara la Caransebeş
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Timişoara la Caransebeş cu train.
Facilităţi CFR Calatori
quiet_zone Zona de liniste check
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
accessibility Accesibilitate check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check
bicycle Bicicleta check
sleeper_couchette Vagon de dormit check

Timişoara la Caransebeş Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
6.01kg
Autobuz
6.44kg
Zbor
17.17kg
Mașină
13.73kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Timişoara la Caransebeş cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Timişoara și Caransebeş sunt 6.01kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Timişoara și Caransebeş? Luând trenul între Timişoara și Caransebeş veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 11.16kg față de un zbor, 0.43kg față de autobuz și 7.72kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Timişoara la Caransebeş?
Un bilet de tren de la Timişoara la Caransebeş este de 24,92 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 6,11 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Timişoara la Caransebeş?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Timişoara la Caransebeş este de 6,11 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Timişoara și Caransebeş cu tren?
Distanța între Timişoara și Caransebeş este de 85,84 km.
Cât durează călătoria cu tren între Timişoara și Caransebeş?
Călătoria de la Timişoara la Caransebeş durează în medie 3 ore 28 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 1 oră 42 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Timişoara la Caransebeş?
Ruta de la Timişoara la Caransebeş are în medie 37 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Timişoara la Caransebeş?
Primul tren de la Timişoara la Caransebeş pleacă la orele 05:40. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Timişoara la Caransebeş?
Ultimul tren de la Timişoara la Caransebeş pleacă la orele 21:49. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Timişoara la Caransebeş?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 6,11 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Timişoara la Caransebeş?
Există în medie 12 de la Timişoara pentru a merge la Caransebeş.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Timişoara și Caransebeş?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Timişoara și Caransebeş este 1 oră 42 min..
Există un tren direct de la Timişoara la Caransebeş?
Da, există un tren direct între Timişoara și Caransebeş.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Timişoara la Caransebeş?
Călătoria cu tren de la Timişoara la Caransebeş creează 6.01kg emisii de CO2.

Treceți local de la Timişoara

Rute populare

Escapade de weekend de la Timişoara

Rute internaționale din Timişoara și zonele din apropiere

Alte destinații de la Timişoara

Principalele rute spre Caransebeş

Rute asemănătoare

Alte rute populare