Tren Galaţi - Timişoara prețuri de la 138,43 lei

Începe de la
138,43 lei

Galaţi la Timişoara de la tren

Călătoria de la Galaţi la Timişoara de la tren este de 532,41 km și durează 15 ore 19 min.. Există 21 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 05:20 și ultima la 19:50. Este posibil să călătoriți de la Galaţi la Timişoara cu tren pentru doar 138,43 lei sau până la 217,98 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 138,43 lei.

Cel mai mic pret138,43 lei
Durata călătoriei15 ore 19 min.
Conexiune pe zi21
Cel mai mic pret138,43 lei
Cel mai mare preț217,98 lei
Prima Plecare05:20
Ultima Plecare19:50
Distanţă532,41 km
PlecareGalaţi
SosireTimişoara
TransportatoriCFR Calatori

Călătoria dvs. de la Galaţi la Timişoara cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la Galaţi la Timişoara? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de tren pentru a călători de la Galaţi la Timişoara?

Cele mai ieftine bilete de tren de la Galaţi la Timişoara costă 138,43 lei. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 167,99 lei pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Galaţi la Timişoara.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Galaţi la Timişoara. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile vor varia când călătoriți de la Galaţi la Timişoara. Însă în medie veți plăti în jur de 167,99 lei pentru un bilet de tren. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.

Cât durează să ajung de la Galaţi la Timişoara cu trenul?

Distanța dintre Galaţi și Timişoara este aproximativ 532,41 km. În general, va dura în jur de 15 ore 19 min. să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință. Pentru a ajunge mai repede de la Galaţi la Timişoara, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Galaţi și Timişoara vor termina călătoria în 14 ore 5 min.. În medie, vă va lua cam 15 ore 19 min. pentru a parcurge 532,41 km între Galaţi și Timişoara.

Când sunt plecările de la Galaţi la Timişoara?

Dacă preferați să călătoriți devreme, veți găsi de obicei prima plecare de la Galaţi la Timişoara la 05:20. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare zilnică este la 19:50. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale. Prima călătorie a serii pleacă de la Galaţi la 05:20. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în acea seară, ultima plecare va fi la 19:50. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Galaţi și Timişoara. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Când călătoresc de la Galaţi la Timişoara cu trenul, ce stații pot să folosesc?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Galaţi de la următoarele stații: . Sosind la Timişoara, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: . Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Timişoara.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Galaţi spre Timişoara?

Dacă vreți să ajungeți de la Galaţi la Timişoara, puteți călători cu furnizori precum . Veți găsi un număr maxim de plecări pe zi. În medie, sunt 21 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 0 călătorii directe între Galaţi și Timişoara. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 21 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Galaţi la Timişoara. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă
Bilete ieftine de tren de la Galaţi la Timişoara
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Galaţi la Timişoara.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Galaţi la Timişoara, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Galaţi la Timişoara.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Galaţi la Timişoara

Cele mai ieftine bilete de tren Galaţi - Timişoara pot fi găsite până la 108,62 lei dacă aveți noroc sau 123,89 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 144,83 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Timişoara cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Timişoara, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord CFR Calatori de la Galaţi la Timişoara
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Galaţi la Timişoara cu train.
Facilităţi CFR Calatori
quiet_zone Zona de liniste check
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
accessibility Accesibilitate check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check
bicycle Bicicleta check
sleeper_couchette Vagon de dormit check

Galaţi la Timişoara Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
37.27kg
Autobuz
39.93kg
Zbor
106.48kg
Mașină
85.19kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Galaţi la Timişoara cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Galaţi și Timişoara sunt 37.27kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Galaţi și Timişoara? Luând trenul între Galaţi și Timişoara veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 69.21kg față de un zbor, 2.66kg față de autobuz și 47.92kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Galaţi la Timişoara?
Un bilet de tren de la Galaţi la Timişoara este de 167,99 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 138,43 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Galaţi la Timişoara?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Galaţi la Timişoara este de 138,43 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Galaţi și Timişoara cu tren?
Distanța între Galaţi și Timişoara este de 532,41 km.
Cât durează călătoria cu tren între Galaţi și Timişoara?
Călătoria de la Galaţi la Timişoara durează în medie 15 ore 19 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 14 ore 5 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Galaţi la Timişoara?
Ruta de la Galaţi la Timişoara are în medie 21 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Galaţi la Timişoara?
Primul tren de la Galaţi la Timişoara pleacă la orele 05:20. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Galaţi la Timişoara?
Ultimul tren de la Galaţi la Timişoara pleacă la orele 19:50. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Galaţi la Timişoara?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 138,43 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Galaţi la Timişoara?
Există stații 3 de la care puteți pleca de la Galaţi pentru a merge la Timişoara. Puteți merge de la Galati Strada Brailei, Galați Stație de autobuz (Strada Ana Ipătescu) și Galaţi Casa de Cultură a Sindicatelor și puteți ajunge la Timișoara Splaiul Tudor, Timişoara Calea Stan Vidrighin și Timișoara.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Galaţi și Timişoara?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Galaţi și Timişoara este 14 ore 5 min..
Există un tren direct de la Galaţi la Timişoara?
Da, există un tren direct între Galaţi și Timişoara.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Galaţi la Timişoara?
Călătoria cu tren de la Galaţi la Timişoara creează 37.27kg emisii de CO2.

Treceți local de la Galaţi

Rute populare

Escapade de weekend de la Galaţi

Rute internaționale din Galaţi și zonele din apropiere

Alte destinații de la Galaţi

Principalele rute spre Timişoara

Rute asemănătoare

Alte rute populare