Tren Iaşi - Timişoara prețuri de la 36,45 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi 171,95 lei
Mâine 171,95 lei
2 zile 171,95 lei
3 zile 85,95 lei

Iaşi la Timişoara cu trenul

Călătoria de la Iaşi la Timişoara cu trenul este de 513,31 km și durează 15 ore 32 min.. Există 10 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 04:20 și ultima la 23:28. Este posibil să călătoriți de la Iaşi la Timişoara cu tren pentru doar 36,45 lei sau până la 353,14 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 36,45 lei.

Cel mai mic pret36,45 lei
Durata călătoriei15 ore 32 min.
Conexiune pe zi10
Cel mai mic pret36,45 lei
Cel mai mare preț353,14 lei
Prima Plecare04:20
Ultima Plecare23:28
Distanţă513,31 km
PlecareIaşi
SosireTimişoara
TransportatoriRomanian Railways

Tren Bilete de la Iaşi la Timişoara

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Ajungeți de la Iaşi la Timişoara cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Iaşi la Timişoara. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de tren pentru a ajunge de la Iaşi la Timişoara?

Cele mai ieftine bilete de tren de la Iaşi la Timişoara costă 36,45 lei. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 167,75 lei pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Iaşi la Timişoara.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Timişoara. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Când călătoriți de la Iaşi la Timişoara, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 167,75 lei. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.

Cât durează să ajung de la Iaşi la Timişoara cu trenul?

Cu o distanță de 513,31 km între Iaşi și Timişoara, de obicei va dura 15 ore 32 min. să efectuați călătoria. Această cifră medie poate varia de la o zi la alta. Întârzierile pot fi cauzate de condiții meteorologice neașteptate, construcții sau reparări de drumuri, evenimente locale sau alte circumstanțe neprevăzute. Nu uitați, călătoria dvs. poate dura mai mult de 15 ore 32 min.. Făceți-vă planurile având acest lucru în vedere pentru a evita dezamăgirile, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget restrâns. Călătoria între Iaşi și Timişoara cu trenul durează de obicei 15 ore 32 min. pentru a acoperi o distanță de 513,31 km. Cea mai scurtă călătorie de la Iaşi la Timişoara vă va duce 4 ore 29 min.. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Timişoara, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

Când călătoresc de la Iaşi la Timişoara cu trenul, ce stații pot să folosesc?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Iaşi de la următoarele stații: Iași, Billa. Sosind la Timişoara, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Timișoara Gazprom,Timişoara, Calea Stan Vidrighin,Metro,TIMISOARA,Timișoara, Gara Timisoara Nord. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Timişoara.

Câte călătorii de la Iaşi la Timişoara au loc în fiecare zi?

Veți putea să călătoriți de la Iaşi la Timişoara folosind companii precum . Împreună, acești furnizori oferă o medie de 10 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Iaşi la Timişoara folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 4 legături directe de la Iaşi la Timişoara în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 6 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Timişoara. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Iaşi la Timişoara

Bilete ieftine de tren de la Iaşi la Timişoara
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Iaşi la Timişoara.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Timişoara, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Iaşi la Timişoara.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Iaşi la Timişoara

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 85,80 lei la 241,29 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 64% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Iaşi la Timişoara

Cele mai ieftine bilete de tren Iaşi - Timişoara pot fi găsite până la 95,09 lei dacă aveți noroc sau 155,49 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 218,37 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Timişoara cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Timişoara, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Iaşi la Timişoara Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
35.93kg
Autobuz
38.5kg
Zbor
102.66kg
Mașină
82.13kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Iaşi la Timişoara cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Iaşi și Timişoara sunt 35.93kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Iaşi și Timişoara? Luând trenul între Iaşi și Timişoara veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 66.73kg față de un zbor, 2.57kg față de autobuz și 46.2kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Iaşi la Timişoara?
Un bilet de tren de la Iaşi la Timişoara este de 167,75 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 36,45 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Iaşi la Timişoara?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Iaşi la Timişoara este de 36,45 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Iaşi și Timişoara cu tren?
Distanța între Iaşi și Timişoara este de 513,31 km.
Cât durează călătoria cu tren între Iaşi și Timişoara?
Călătoria de la Iaşi la Timişoara durează în medie 15 ore 32 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 4 ore 29 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Iaşi la Timişoara?
Ruta de la Iaşi la Timişoara are în medie 10 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Iaşi la Timişoara?
Primul tren de la Iaşi la Timişoara pleacă la orele 04:20. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Iaşi la Timişoara?
Ultimul tren de la Iaşi la Timişoara pleacă la orele 23:28. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Iaşi la Timişoara?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 36,45 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Iaşi la Timişoara?
Există în medie 4 de la Iaşi pentru a merge la Timişoara.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Iaşi și Timişoara?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Iaşi și Timişoara este 4 ore 29 min..
Există un tren direct de la Iaşi la Timişoara?
Da, există un tren direct între Iaşi și Timişoara.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Iaşi la Timişoara?
Călătoria cu tren de la Iaşi la Timişoara creează 35.93kg emisii de CO2.

Treceți local de la Iaşi

Rute populare

Escapade de weekend de la Iaşi

Alte destinații de la Iaşi

Principalele rute spre Timişoara

Rute asemănătoare

Alte rute populare