Tren Saarbrücken - München prețuri de la 87,47 lei

Începe de la
87,47 lei

Saarbrücken la München de la tren

Călătoria de la Saarbrücken la München de la tren este de 358,98 km și durează 5 ore 20 min.. Există 99 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 01:07 și ultima la 23:40. Este posibil să călătoriți de la Saarbrücken la München cu tren pentru doar 87,47 lei sau până la 774,49 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 87,47 lei.

Cel mai mic pret87,47 lei
Durata călătoriei5 ore 20 min.
Conexiune pe zi99
Cel mai mic pret87,47 lei
Cel mai mare preț774,49 lei
Prima Plecare01:07
Ultima Plecare23:40
Distanţă358,98 km
PlecareSaarbrücken
SosireMünchen
TransportatoriDB - Regional Express, TGV inOuiDetalii

Tren Bilete de la Saarbrücken la Munich

Data plecării
miercuri, 28 feb. 2024

Călătoria de la Saarbrücken la München cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Saarbrücken la München. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cât costă biletele de tren de la Saarbrücken la München?

Prețurile biletelor de tren de la Saarbrücken la München variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de tren de la Saarbrücken la München vor costa 87,47 lei. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 395,26 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Saarbrücken la München. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, un bilet de tren de la Saarbrücken la München vă va costa 395,26 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Saarbrücken la München cu trenul?

Timpul mediul de călătorie este 5 ore 20 min.. Atât durează să traversați 358,98 km de la Saarbrücken la München. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la Saarbrücken la München ar putea să dureze mai mult de 5 ore 20 min.. Călătoria de la Saarbrücken la München acoperă o distanță de 358,98 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 5 ore 20 min.. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 4 ore 13 min.. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Saarbrücken la München făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Saarbrücken la München?

Puteți pleca din Saarbrücken la stații precum . La finalul călătoriei, veți putea sosi în München la următoarele stații: . Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Saarbrücken și München. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

Câte călătorii de la Saarbrücken la München au loc în fiecare zi?

În medie, sunt 99 plecări zilnice de la Saarbrücken la München. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 1 plecări de la Saarbrücken care merg direct la München. Există 98 călătorii cu una sau mai multe schimbări Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Saarbrücken la München. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Saarbrücken la Munich

Bilete ieftine de tren de la Saarbrücken la München
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Saarbrücken la München.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Saarbrücken la München, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Saarbrücken la München.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Saarbrücken la Munich

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 74,42 lei la 390,42 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 81% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Saarbrücken la München

Cele mai ieftine bilete de tren Saarbrücken - München pot fi găsite până la 111,21 lei dacă aveți noroc sau 202,11 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 336,67 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la München cu trenul

Când călătoriți cu trenul către München, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

Trenurile Eurocity (EC) sunt concepute special pentru călătorii pe distanțe scurte și lungi, conectând marile orașe din diferite țări europene, ca parte a serviciilor feroviare internaționale extinse. Trenurile Eurocity (EC) sunt operate de o serie de companii naționale de căi ferate din întreaga Europă, inclusiv Deutsche Bahn (Germania), SNCF (Franța), Trenitalia (Italia), SBB (Elveția) și ÖBB (Austria). Serviciul Eurocity (EC) oferă programe regulate și conexiuni convenabile între orașe importante precum Paris, Berlin, Milano și Viena.

ÖBB Nightjet, operat de Căile Ferate Federale Austriace (ÖBB), oferă călătorii peste noapte cu trenul între marile orașe europene, oferind o modalitate convenabilă și confortabilă de a călători pe timp de noapte. Trenurile Nightjet sunt echipate cu cabine de dormit, cupee și scaune, oferind pasagerilor o modalitate confortabilă și convenabilă de a călători pe distanțe lungi în timp ce dorm. Serviciul rulează în toată Austria și se extinde în țările vecine, cum ar fi Germania, Elveția, Italia și Republica Cehă.

TGV inOui, care înlocuiește serviciile TGV tradiționale prin oferirea unui upgrade contemporan, este un serviciu de tren de mare viteză operat de Căile Ferate Naționale Franceze, SNCF, care facilitează explorarea a aproximativ 50 de destinații din țările vecine, cum ar fi Belgia, Germania și Spania. TGV inOUI este conceput pentru a oferi mai mult confort și flexibilitate călătorilor, cu funcții precum scaune spațioase, Wi-Fi și servicii de catering. Conectează marile orașe din Franța și oferă un mod de călătorie rapid, convenabil și confortabil.

Express InterCity este un tip de serviciu de tren care operează în multe țări din întreaga lume. Este conceput pentru a oferi transport rapid și eficient între orașele mari, cu opriri limitate pe parcurs. Trenurile Express InterCity oferă de obicei facilități precum scaune confortabile, aer condiționat și servicii de mâncare și băuturi la bord. Ele pot avea, de asemenea, opțiuni de scaune la clasa întâi sau la clasa business pentru pasagerii care doresc un plus de confort și facilități. Trenurile Express InterCity sunt adesea o alegere populară pentru călătorii de afaceri, turiștii și navetiștii care trebuie să călătorească între orașe rapid și convenabil.

Regional Express (Rex) este o companie aeriană australiană care operează zboruri regionale programate către peste 60 de destinații din Australia. Compania aeriană a fost fondată în 2002 și are sediul în Mascot, New South Wales. Rex operează o flotă de peste 60 de aeronave, inclusiv turbopropulsoare Saab 340 și avioane Boeing 737-800NG. Principalul accent al companiei aeriene este furnizarea de călătorii aeriene la prețuri accesibile comunităților regionale, cu un accent puternic pe siguranță, fiabilitate și servicii pentru clienți. Rex oferă, de asemenea, un program de călători frecvent, Rex Business Flyer și are parteneriate cu alte companii aeriene, cum ar fi Qantas și Virgin Australia.

Regionalbahn este un tip de serviciu de tren din Germania care operează pe rute regionale, conectând orașele mai mici și orașele cu cele mai mari. Aceste trenuri sunt de obicei mai lente decât trenurile interurbane, dar fac mai multe opriri și sunt mai accesibile. Trenurile Regionalbahn sunt operate de diverse companii, inclusiv Deutsche Bahn, și oferă bilete de o singură zi și de mai multe zile. Trenurile sunt adesea folosite de navetiști și turiști care doresc să exploreze mediul rural și orașele mai mici.

Deși nu sunt la fel de rapide ca trenurile ICE de mare viteză, trenurile InterCity ale Deutsche Bahn au viteze de până la 200 km/h, oferind vagoane spațioase și opțiuni de luat masa. Operând pe numeroase rute germane, cum ar fi Köln-Hamburg, aceste trenuri se extind și către destinații internaționale, inclusiv Amsterdam și Luxemburg. Unele rute au chiar trenuri cu etaje.

Tipuri de bilete și facilități de la Saarbrücken la München

Comparați diferite tipuri de bilete și facilitățile oferite de EuroCity, Nightjet și TGV inOui atunci când călătoriți de la Saarbrücken la München.

Second Class

Cu trenurile Eurocity ale Deutsche Bahn, un bilet de clasa a doua vă garantează o călătorie mai accesibilă. Pe tot parcursul călătoriei, puteți accesa facilități de bază, cum ar fi prize electrice, aer condiționat și un cărucior de bar.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

First Class

Dacă doriți să vă îmbunătățiți experiența de călătorie într-un loc mai liniștit, cu servicii suplimentare, cum ar fi scaune reglabile, mai mult spațiu pentru picioare, serviciu de catering și selecție de locuri, puteți opta pentru biletele de primă clasă în trenurile Eurocity ale Deutsche Bahn.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Couchette

Aceste bilete oferă o opțiune mai accesibilă pentru călătoriile peste noapte, cu paturi supraetajate în compartimente comune care pot găzdui până la 6 pasageri.
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Seated carriage

Aceste bilete sunt ideale pentru călătorii mai scurte în timpul zilei, având locuri confortabile în vagoane cu aer condiționat.
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Sleeper cabin

Acestea sunt cele mai confortabile bilete Nightjet, cu compartimente simple, duble sau triple cu paturi, pături și perne pentru un somn bun.
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Second Class (The essentials)

Pentru o călătorie practică și accesibilă, TGV INOUI are două tarife pentru biletele de clasa a doua: The Prems Second, o opțiune accesibilă, și The Second, clasa a doua clasică. Ambele pot fi schimbate și rambursate, în anumite condiții. Biletele Prem’s sunt perfecte dacă sunteți în căutarea celor mai mici prețuri, începând de la doar 15 EUR și disponibile pentru rezervare cu până la 4 luni în avans.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

First Class (The comfort)

Biletele de primă clasă vă duc călătoria la următorul nivel, oferind confort sporit și beneficii exclusive, inclusiv opțiunea de a alege locuri în Zona Liniștită. În plus, acest bilet oferă flexibilitate pentru rezervarea dvs. și oferă beneficii suplimentare pentru funcțiile de clasa a doua.
wifi Wifi
quiet_zone Zona de liniste
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Business Première (The flexibility)

Business Première oferă avantaje premium, cum ar fi schimburi sau rambursări fără costuri și facilități exclusive, inclusiv Wi-Fi avansat și acces la saloanele Grand Voyageur, toate asigurând în același timp flexibilitate în rezervarea dumneavoastră.
wifi Wifi
quiet_zone Zona de liniste
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Second Class

Cea de-a doua clasă a Deutshce Bahn asigură o călătorie confortabilă cu aranjamente standard de scaune cu Wi-Fi gratuit, priză și. Pasagerii de clasa a doua pot cumpăra alimente și băuturi din vagonul bar/bistro sau vagonul restaurant.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

First Class

Călătoria de primă clasă cu Deutsche Bahn oferă o experiență de lux, cu locuri confortabile și multe facilități, cum ar fi scaune spațioase, cu servicii personalizate pe scaun și acces exclusiv la lounge-uri la gările principale. Pasagerii de clasa I pot primi comenzile la locurile lor, dar dacă nu doriți să așteptați, puteți lua masa și în vagonul restaurant sau puteți cumpăra mâncare și băuturi din vagonul bar/bistro.
wifi Wifi
quiet_zone Zona de liniste
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Second Class

În trenurile SBB Intercity, pe lângă facilitățile de bază pentru biletul de clasa a doua, există o zonă pentru familii special concepută pentru a oferi confort familiilor cu copii. Dacă ți se face foame în timpul călătoriei, poți savura mese gustoase în trăsura restaurant.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

First Class

În clasa I a SBB Intercity, puteți beneficia de priză personală, scaune mai confortabile și spațiu mai mare pentru bagaje. Unele trenuri IC oferă, de asemenea, zone liniștite și zone de afaceri.
wifi Wifi
quiet_zone Zona de liniste
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Descrierea facilitatii

Aflați mai multe despre diferitele facilități disponibile la bord cu fiecare transportator pe această rută.

food_and_drink Mancare si bautura open icon close icon
În trenurile EC, luați masa la restaurantul de la bord sau luați o gusătură rapidă de la bistro. Pasagerii din clasa I primesc mese gratuite la locul lor. DB oferă opțiuni alimentare diverse, din surse locale, inclusiv opțiuni vegetariene și vegane.
power_sockets Prize open icon close icon
Trenurile DB EC au vagoane recent actualizate, echipate cu prize de curent.
wifi Wifi open icon close icon
Deutsche Bahn adaugă treptat WiFi gratuit în trenurile EC.
luggage Bagaje open icon close icon
În trenurile DB Eurocity, puteți aduce orice cantitate de bagaje fără restricții. Păstrați pungi mici fie în rafturile de deasupra capului, fie sub scaune. Pentru bagaje mai mari, utilizați suporturile care se găsesc în compartimente sau în apropierea ușilor exterioare.
accessibility Accesibilitate open icon close icon
Serviciul de mobilitate ajută la îmbarcare, debarcare și tranziții cu trenul. În plus, personalul este pregătit să răspundă oricăror întrebări sau să ofere asistență pentru a asigura o călătorie fără probleme.
air_con Aer condiționat open icon close icon
Trenurile DB ale EC se laudă acum cu vagoane modernizate cu aer condiționat.
wifi Wifi open icon close icon
Serviciul Wifi este momentan indisponibil pe Nighthet.
quiet_zone Zona de liniste open icon close icon
Compartimentele private sunt disponibile pe ÖBB Nightjets. În vagoane cupetă, 1-6 persoane (1-3 adulți; max. 5 copii până la vârsta de 14 ani) pot călători la un tarif fix mic. Mai mult, pentru confortul tuturor, există un timp de liniște impus de la 22:00 la 8:00 Am luminile principale din secțiunile de dormit și cușetă ar trebui să fie stinse în această perioadă.
power_sockets Prize open icon close icon
Pe lângă prizele standard, noul Nightjet oferă stații de încărcare USB și de încărcare inductivă.
luggage Bagaje open icon close icon
Când călătoriți cu un tren ÖBB Nightjet, aveți voie să verificați doar o valiză și un bagaj de mână. Asigurați-vă că bagajele sunt depozitate într-o manieră care să nu deranjeze și să nu împiedice pe alții. Amintiți-vă regulile pentru depozitarea bagajelor: articolele ușor de depozitat ar trebui să meargă în rafturile de deasupra capului, în timp ce bagajele mai voluminoase ar trebui să fie plasate sub scaun sau în rafturile de bagaje desemnate. Păstrați întotdeauna pasajele, ușile și căile de evacuare libere pentru siguranța tuturor.
accessibility Accesibilitate open icon close icon
Anumite rute oferă autocare cu compartimente pentru scaune cu rotile și toalete din apropiere, care găzduiesc un pasager cu un scaun cu rotile și un însoțitor.
food_and_drink Mancare si bautura open icon close icon
Călătorii cu autocarul de o zi pot cumpăra gustări și băuturi de la personalul de la bord. Posesorii de bilete cu cuchetă primesc apă minerală și un mic dejun vienez. Pasagerii din cabina dormitoare se bucură de o băutură de bun venit, o gustare de seară, apă minerală și un mic dejun personalizat. Solicitările specifice privind dietele pentru mesele Nightjet trebuie trimise prin e-mail cu cel puțin 72 de ore înainte de plecare.
air_con Aer condiționat open icon close icon
Fiecare compartiment din vagoane de dormit, cupetă și scaune are comenzi individuale pentru aer condiționat.
bicycle Bicicleta open icon close icon
Pe Nightjets care leagă Germania, Austria și Elveția, bicicletele sunt binevenite cu un bilet specific și rezervare. ÖBB Nightjet permite, de asemenea, articole precum cărucioare și instrumente muzicale. Utilizați serviciul ÖBB pentru a transporta biciclete în Austria. Bicicletele pliabile sunt gratuite dacă au o dimensiune de 110 cm x 80 cm x 40 cm. Asigurați-vă că bateriile pentru bicicletele electrice sunt încărcate și rețineți că bicicletele nu pot fi în autobuze în timpul întreruperii căilor ferate.
wifi Wifi open icon close icon
Pe trenurile TGV INOUI, bucurați-vă de acces WiFi gratuit pe tot parcursul călătoriei. Indiferent dacă lucrați, răspundeți la e-mailuri sau vă scufundați în hub-ul de divertisment TGV INOUI, noi vă putem acoperi.
quiet_zone Zona de liniste open icon close icon
Cu un bilet Business Première, intră într-un autocar exclusivist conceput pentru confort. Este sanctuarul tău tăcut, ideal atât pentru muncă, cât și pentru relaxare.
power_sockets Prize open icon close icon
Fiecare loc de pe TGV inOUI este plin de putere! Cu o priză la dispoziție, ești mereu încărcat și gata.
luggage Bagaje open icon close icon
În trenurile TGV INOUI, puteți aduce atâtea bagaje cât pot transporta brațele și picioarele, dar nu uitați să vă etichetați corect propriile bagaje. Gențile și obiectele mici sunt cel mai bine depozitate fie la nivelul picioarelor, fie sub scaun; piesele mai grele trebuie plasate într-un colț disponibil al mașinii sau de-a lungul culoarului central al acestuia.
accessibility Accesibilitate open icon close icon
Pentru călătorii cu probleme de mobilitate, TGV INOUI oferă serviciul „Accès Plus”. Aceasta oferă asistență dedicată de la gară direct la locul trenului. Este recomandabil ca pasagerii să contacteze „Accès Plus” după ce și-au asigurat biletele și să se asigure că aranjamentele sunt făcute cu cel puțin 48 de ore înainte de plecarea programată.
food_and_drink Mancare si bautura open icon close icon
Călătorii de pe TGV INOUI pot aștepta cu nerăbdare un sortiment de alimente și băuturi. Serviciul de trenuri prezintă o selecție curată care promite să satisfacă diverse palate.
air_con Aer condiționat open icon close icon
Rămâi răcoros și confortabil. Toate trenurile TGV inOUI sunt dotate cu aer condiționat, asigurând o călătorie plăcută, indiferent de vremea de afară.
bicycle Bicicleta open icon close icon
Este necesară rezervarea pentru bicicletele nepliabile (10 EUR) pe anumite trenuri TGV INOUI, bicicletele pliabile sub 130x90cm pot călători ca bagaj de mână pe orice tren TGV INOUI, bicicletele dezasamblate pot fi luate fără rezervare dacă sunt depozitate într-o geantă pentru biciclete sub 130x90cm. Scuterele acvatice sau snowboardurile, trotinetele pliate și instrumentele muzicale pot fi luate ca bagaje de mână dacă sunt într-o cutie de transport sub 130 x 90 cm.
power_sockets Prize open icon close icon
Rămâneți încărcat cu o priză disponibilă pentru fiecare două locuri în tren.
wifi Wifi open icon close icon
În trenurile ICE, bucurați-vă de WiFi gratuit și accesați portalul ICE pentru filme, emisiuni TV, cărți audio, jocuri și materiale de lectură.
quiet_zone Zona de liniste open icon close icon
Căutați liniște pe ICE Frankfurt cu Autocarul 21 (clasa a doua) și Autocarul 28/29 (clasa I). Pe ICE 104/105 Basel, este Coach 31 (clasa a doua) și Coach 38/39 (clasa I).
luggage Bagaje open icon close icon
Pe trenurile ICE, puteți aduce orice cantitate de bagaje fără restricții. Păstrați pungi mici fie în rafturile de deasupra capului, fie sub scaune. Pentru bagaje mai mari, utilizați suporturile care se găsesc în compartimente sau în apropierea ușilor exterioare.
accessibility Accesibilitate open icon close icon
Pentru asistență la îmbarcare, schimbarea trenurilor sau alte întrebări, contactați Serviciul de mobilitate al DB. Personalul este întotdeauna gata să asiste și să asigure o călătorie fără probleme.
food_and_drink Mancare si bautura open icon close icon
Cu ICE, alegeți între un meniu complet la restaurantul de la bord sau gustări rapide la bistro. Pentru pasagerii din clasa întâi, mâncarea și băuturile gratuite sunt servite direct la locul dvs. Meniul divers al DB, actualizat trimestrial, oferă opțiuni locale și vegetariene/vegane.
air_con Aer condiționat open icon close icon
Trenurile ICE nu oferă doar aer condiționat, ci și inovează cu sisteme ecologice care răcesc și încălzesc folosind agenți frigorifici naturali.
bicycle Bicicleta open icon close icon
În trenurile Deutsche Bahn, asigurați-vă că este dezasamblat și ambalat confortabil într-o cutie sau husă cu numele dvs. etichetat pe ea și îl puteți aduce la bord gratuit. De asemenea, ai voie un bagaj obișnuit și unul de mână. Doar asigurați-vă că bicicleta dvs. nu împiedică alți călători sau nu blochează culoarele. Notă: bicicletele speciale nu sunt permise, dar dacă sunteți un călător internațional, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la restricțiile în orele de vârf.
wifi Wifi open icon close icon
Deutsche Bahn lansează WiFi gratuit în trenurile lor IC, unele oferind deja serviciul.
power_sockets Prize open icon close icon
Toate locurile din ambele clase au prize pe trenurile DB IC.
luggage Bagaje open icon close icon
În trenurile IC, puteți aduce orice cantitate de bagaje fără restricții. Păstrați pungi mici fie în rafturile de deasupra capului, fie sub scaune. Pentru bagaje mai mari, utilizați suporturile care se găsesc în compartimente sau în apropierea ușilor exterioare.
accessibility Accesibilitate open icon close icon
Serviciul de mobilitate al Deutsche Bahn oferă asistență pentru îmbarcare, debarcare și transferuri cu trenul. Personalul este disponibil pentru a răspunde întrebărilor și pentru a asigura o călătorie fără probleme.
food_and_drink Mancare si bautura open icon close icon
În trenurile DB IC, există un restaurant pentru mese sau un bistro pentru gustări. Puteți mânca la bistro sau pe locul dvs. Pasagerii din clasa I primesc mâncare gratuită la locul lor. Meniul se schimbă, dar are întotdeauna mâncare locală, inclusiv opțiuni vegetariene și vegane.
air_con Aer condiționat open icon close icon
Trenurile interurbane au secțiuni cu aer condiționat.
bicycle Bicicleta open icon close icon
Pentru trenurile IC, pentru biciclete sunt necesare bilet și rezervare, cu costul de rezervare inclus. Bicicletele sunt de obicei depozitate în vagoane de clasa a doua, deși scaunul dvs. poate fi în altă parte.
Servicii la bord DB - Regional Express, TGV inOui și EuroCity de la Saarbrücken la München
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Saarbrücken la München cu train.
Facilităţi DB - Regional Express TGV inOui EuroCity DB - Intercity Vlexx DB - InterCity Express (ICE) Nightjet DB - Regionalbahn Deutsche Bahn
quiet_zone Zona de liniste check check check cross check check check check check
wifi Wifi check check check check check check check check check
power_sockets Prize check check check check check check check check check
accessibility Accesibilitate check check check cross check check check check check
food_and_drink Mancare si bautura check check check check check check check check check
air_con Aer condiționat check check check cross check check check check check
bicycle Bicicleta check check check cross check check check check check
sleeper_couchette Vagon de dormit check check check cross check check check check check
luggage Bagaje cross check check check cross check check check check

Saarbrücken la München Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
25.13kg
Autobuz
26.92kg
Zbor
71.8kg
Mașină
57.44kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Saarbrücken la München cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Saarbrücken și München sunt 25.13kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Saarbrücken și München? Luând trenul între Saarbrücken și München veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 46.67kg față de un zbor, 1.79kg față de autobuz și 32.31kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Saarbrücken la München?
Un bilet de tren de la Saarbrücken la München este de 395,26 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 87,47 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Saarbrücken la München?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Saarbrücken la München este de 87,47 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Saarbrücken și München cu tren?
Distanța între Saarbrücken și München este de 358,98 km.
Cât durează călătoria cu tren între Saarbrücken și München?
Călătoria de la Saarbrücken la München durează în medie 5 ore 20 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 4 ore 13 min..
Ce companii operează de la Saarbrücken la München?
Ruta Saarbrücken - München este acoperită de 9 operator(i). Puteți găsi pe Virail, DB - Regional Express, TGV inOui, EuroCity, DB - Intercity, Vlexx, Go-Ahead Bayern, DB - InterCity Express (ICE), Nightjet, DB - Regionalbahn și Deutsche Bahn ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Saarbrücken la München?
Ruta de la Saarbrücken la München are în medie 99 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Saarbrücken la München?
Primul tren de la Saarbrücken la München pleacă la orele 01:07. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Saarbrücken la München?
Ultimul tren de la Saarbrücken la München pleacă la orele 23:40. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Saarbrücken la München?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 87,47 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Saarbrücken la München?
Există stații 3 de la care puteți pleca de la Saarbrücken pentru a merge la München. Puteți merge de la Dudweiler, Schafbrücke și Saarbrücken Hbf și puteți ajunge la München Hauptbahnhof Süd, München Hbf Nord și München.
Câte conexiuni directe merg de la Saarbrücken la München?
Există în medie 1 de la Saarbrücken pentru a merge la München.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Saarbrücken și München?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Saarbrücken și München este 4 ore 13 min..
Există un tren direct de la Saarbrücken la München?
Da, există un tren direct între Saarbrücken și München.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Saarbrücken la München?
Călătoria cu tren de la Saarbrücken la München creează 25.13kg emisii de CO2.

Treceți local de la Saarbrücken

Rute populare

Escapade de weekend de la Saarbrücken

Rute internaționale din Saarbrücken și zonele din apropiere

Alte destinații de la Saarbrücken

Principalele rute spre München

Rute asemănătoare

Alte rute populare