Tren Broşteni - Constanţa prețuri de la 22,92 lei

25.06.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Broşteni la Constanţa cu trenul

Călătoria de la Broşteni la Constanţa cu trenul este de 409,64 km și durează 4 ore 58 min.. Există 5 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 06:19 și ultima la 19:54. Este posibil să călătoriți de la Broşteni la Constanţa cu tren pentru doar 22,92 lei sau până la 64,30 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 22,92 lei.

Cel mai mic pret22,92 lei
Durata călătoriei4 ore 58 min.
Conexiune pe zi5
Cel mai mic pret22,92 lei
Cel mai mare preț64,30 lei
Prima Plecare06:19
Ultima Plecare19:54
Distanţă409,64 km
PlecareBroşteni
SosireConstanţa
TransportatoriCFR Calatori, infofer

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Broşteni la Constanţa

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Broşteni la Constanţa? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cât costă biletele de tren de la Broşteni la Constanţa?

Cele mai ieftine bilete de tren de la Broşteni la Constanţa costă 22,92 lei. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 41,49 lei pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Broşteni la Constanţa.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Broşteni la Constanţa. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 41,49 lei pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Broşteni la Constanţa.

Cât durează călătoria de la Broşteni la Constanţa cu trenul?

Distanța dintre Broşteni și Constanţa este aproximativ 409,64 km. În general, va dura în jur de 4 ore 58 min. să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință. Călătoria între Broşteni și Constanţa cu trenul durează de obicei 4 ore 58 min. pentru a acoperi o distanță de 409,64 km. Cea mai scurtă călătorie de la Broşteni la Constanţa vă va duce 3 ore 1 min.. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Constanţa, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

În ce moment al zilei pot călători de la Broşteni la Constanţa?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Broşteni la Constanţa, care de obicei este la 06:19. Ultima plecare programată a zilei este în mod normal la 19:54. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului. Dacă preferați să călătoriți noaptea, veți găsi de obicei prima plecare de la Broşteni la Constanţa la 06:19. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare a serii este la 19:54. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Broşteni la Constanţa?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Broşteni de la următoarele stații: . Sosind la Constanţa, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Constanta,Constanța ,Constanta Vila Oriana. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Constanţa.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Broşteni la Constanţa?

În medie, sunt 5 plecări zilnice de la Broşteni la Constanţa. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 0 plecări de la Broşteni care merg direct la Constanţa. Există 5 călătorii cu una sau mai multe schimbări Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Broşteni la Constanţa. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă
Bilete ieftine de tren de la Broşteni la Constanţa
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Broşteni la Constanţa.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Broşteni la Constanţa, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Broşteni la Constanţa.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Broşteni la Constanţa

Cele mai ieftine bilete de tren Broşteni - Constanţa pot fi găsite până la 22,87 lei dacă aveți noroc sau 53,89 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 120,30 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Constanţa cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Constanţa, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

CFR Călători este operatorul național de transport feroviar de călători din România. Este o filială a companiei de stat CFR SA, care administrează infrastructura feroviară a țării. CFR Calatori oferă o gamă largă de servicii de trenuri de călători, atât pe plan intern, cât și internațional, cuprinzând trenuri de mare viteză, regionale și de noapte. CFR Calatori joacă un rol crucial în conectarea marilor orașe și localități ale României, precum și în oferirea de opțiuni de transport pentru turiștii care vizitează țara.

Servicii la bord CFR Calatori de la Broşteni la Constanţa
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Broşteni la Constanţa cu train.
Facilităţi CFR Calatori
quiet_zone Zona de liniste check
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
accessibility Accesibilitate check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check
bicycle Bicicleta check
sleeper_couchette Vagon de dormit check

Broşteni la Constanţa Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
28.68kg
Autobuz
30.72kg
Zbor
81.93kg
Mașină
65.54kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Broşteni la Constanţa cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Broşteni și Constanţa sunt 28.68kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Broşteni și Constanţa? Luând trenul între Broşteni și Constanţa veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 53.25kg față de un zbor, 2.04kg față de autobuz și 36.86kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Broşteni la Constanţa?
Un bilet de tren de la Broşteni la Constanţa este de 41,49 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 22,92 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Broşteni la Constanţa?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Broşteni la Constanţa este de 22,92 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Broşteni și Constanţa cu tren?
Distanța între Broşteni și Constanţa este de 409,64 km.
Cât durează călătoria cu tren între Broşteni și Constanţa?
Călătoria de la Broşteni la Constanţa durează în medie 4 ore 58 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 3 ore 1 min..
Ce companii operează de la Broşteni la Constanţa?
Ruta Broşteni - Constanţa este acoperită de 1 operator(i). Puteți găsi pe Virail, CFR Calatori și infofer ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Broşteni la Constanţa?
Ruta de la Broşteni la Constanţa are în medie 5 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Broşteni la Constanţa?
Primul tren de la Broşteni la Constanţa pleacă la orele 06:19. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Broşteni la Constanţa?
Ultimul tren de la Broşteni la Constanţa pleacă la orele 19:54. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Broşteni la Constanţa?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 22,92 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Broşteni și Constanţa?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Broşteni și Constanţa este 3 ore 1 min..
Există un tren direct de la Broşteni la Constanţa?
Da, există un tren direct între Broşteni și Constanţa.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Broşteni la Constanţa?
Călătoria cu tren de la Broşteni la Constanţa creează 28.68kg emisii de CO2.

Treceți local de la Broşteni

Rute populare

Escapade de weekend de la Broşteni

Rute internaționale din Broşteni și zonele din apropiere

Alte destinații de la Broşteni

Principalele rute spre Constanţa

Rute asemănătoare

Alte rute populare