Gasiți un tren de la Broşteni până la Constanţa

Începe de la
25 RON
Descoperă

Partenerii noștri

Cel mai bun mod de a găsi și compara bilete pentru trenuri, autobuze, carpool și avioane. Lucrăm cu peste 100 de parteneri pentru a vă oferi cele mai bune prețuri de pe piață.

references references references references references references references references

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Azi

Descoperă

Mâine

Descoperă

2 Zile

Descoperă

Călătoria dvs. de la Broşteni la Constanţa cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Broşteni la Constanţa. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cât costă să ajung de la Broşteni la Constanţa cu trenul?

În medie, un bilet de tren de la Broşteni la Constanţa vă va costa 44,97 RON. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 25,07 RON. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.Rezumatul călătoriei cu Tren

Călătoria de la Broşteni la Constanţa de la Train este de 409 km și durează 4 h 8 min. Există conexiuni pe zi, cu prima plecare la 09:19 și ultima la 21:15. Este posibil să călătoriți de la Broşteni la Constanţa cu Train pentru doar 25,07 RON sau până la 70 RON. Cel mai bun preț pentru această călătorie este .

Cel mai bun preț 25,07 RON
Durata călătoriei 4 h 8 min
Conexiune pe zi 5
Cel mai mic pret 25,07 RON
Cel mai mare preț 70 RON
Prima Plecare 09:19
Ultima Plecare 21:15
Distanţă 409 km
Plecare Broşteni
Sosire Constanţa
Transportatori Infofer, Autogari,

Tren Bilete de la Broşteni la Constanţa

  Feb 03
  Detalii
  Feb 04
  Detalii
  Feb 05
  Detalii
  -4°
  Feb 06
  Detalii
  -6°
  Feb 07
  Detalii
  -7°
  Feb 08
  Detalii
  -6°
  Feb 09
  Detalii
  -5°
  Feb 10
  Detalii
  -6°
  Feb 11
  Detalii
  -5°
  Feb 12
  Detalii
  -2°
  Feb 13
  Detalii
  -1°
  Feb 14
  Detalii
  Feb 15
  Detalii
  Feb 16
  Detalii
  Feb 17
  Detalii
Departure date
Friday,Feb 03 2023

Cel mai bun moment pentru a rezerva Broşteni - Constanţa Excursie

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni

Broşteni la Constanţa Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Zbor
116.85kg
Tren
5.74kg
Autobuz
27.88kg
Mașină
20.09kg

Cazari care s-ar putea să vă placă în Constanţa

Indisponibil

Nu a fost găsită nicio cazare la locația selectată pentru astăzi.

Folosim acest feedback pentru a ne îmbunătăți produsele

întrebări frecvente

Cât durează călătoria de la Broşteni la Constanţa cu trenul?

Călătoria de la Broşteni la Constanţa acoperă o distanță de 410 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 4 h 8 min. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 3 h 22 min. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Broşteni la Constanţa făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

Când sunt plecările de la Broşteni la Constanţa?

În general, prima plecare a zilei din Broşteni va fi la 09:19, iar ultima plecare va fi la 21:15. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Broşteni la Constanţa se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Când călătoresc de la Broşteni la Constanţa cu trenul, ce stații pot să folosesc?

Puteți pleca din Broşteni la stații precum Broșteni. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Constanţa la următoarele stații: Constanța. Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Broşteni și Constanţa. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Broşteni spre Constanţa?

În medie, sunt 5 plecări zilnice de la Broşteni la Constanţa. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la 5 de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ Cfr Călători și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie plecări de la Broşteni care merg direct la Constanţa. Există 5 călătorii cu una sau mai multe schimbări

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Obțineți cele mai recente știri, actualizări de produse și promoții exclusive direct în căsuța dvs. de e-mail

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback