Tren Ploieşti - Răcari prețuri de la 31,37 lei

29.05.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Ploieşti la Răcari cu trenul

Călătoria de la Ploieşti la Răcari cu trenul este de 41,76 km și durează 8 ore 18 min.. Există 44 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 00:06 și ultima la 23:46. Este posibil să călătoriți de la Ploieşti la Răcari cu tren pentru doar 31,37 lei sau până la 104,52 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 31,37 lei.

Cel mai mic pret31,37 lei
Durata călătoriei8 ore 18 min.
Conexiune pe zi44
Cel mai mic pret31,37 lei
Cel mai mare preț104,52 lei
Prima Plecare00:06
Ultima Plecare23:46
Distanţă41,76 km
PlecarePloieşti
SosireRăcari
Transportatoriinfofer, cfr_c_l_tori

Călătoria dvs. de la Ploieşti la Răcari cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Ploieşti la Răcari? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Ploieşti la Răcari, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cât costă să ajung de la Ploieşti la Răcari cu trenul?

În medie, un bilet de tren de la Ploieşti la Răcari vă va costa 71,78 lei. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 31,37 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Ploieşti la Răcari. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 71,78 lei pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Ploieşti la Răcari.

Cât timp va dura să merg de la Ploieşti la Răcari cu trenul?

Distanța dintre Ploieşti și Răcari este aproximativ 41,76 km. În general, va dura în jur de 8 ore 18 min. să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință. Călătoria între Ploieşti și Răcari cu trenul durează de obicei 8 ore 18 min. pentru a acoperi o distanță de 41,76 km. Cea mai scurtă călătorie de la Ploieşti la Răcari vă va duce 5 ore 17 min.. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Răcari, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

Când călătoresc de la Ploieşti la Răcari cu trenul, ce stații pot să folosesc?

Veți putea pleca din Ploieşti folosind stații precum Ploiești Sud,Ploiești Vest. Acestea vă conectează cu stații care includ din Răcari. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Ploieşti, fie în Răcari, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Ploieşti spre Răcari?

În medie, sunt 44 plecări zilnice de la Ploieşti la Răcari. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 0 plecări de la Ploieşti care merg direct la Răcari. Există 44 călătorii cu una sau mai multe schimbări Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Ploieşti la Răcari. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă
Bilete ieftine de tren de la Ploieşti la Răcari
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Ploieşti la Răcari.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Ploieşti la Răcari, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Ploieşti la Răcari.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Ploieşti la Răcari

Cele mai ieftine bilete de tren Ploieşti - Răcari pot fi găsite până la 22,57 lei dacă aveți noroc sau 43,64 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 87,12 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Răcari cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Răcari, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord CFR Calatori de la Ploieşti la Răcari
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Ploieşti la Răcari cu train.
Facilităţi CFR Calatori
quiet_zone Zona de liniste check
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
accessibility Accesibilitate check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check
bicycle Bicicleta check
sleeper_couchette Vagon de dormit check

Ploieşti la Răcari Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
2.92kg
Autobuz
3.13kg
Zbor
8.35kg
Mașină
6.68kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Ploieşti la Răcari cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Ploieşti și Răcari sunt 2.92kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Ploieşti și Răcari? Luând trenul între Ploieşti și Răcari veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 5.43kg față de un zbor, 0.21kg față de autobuz și 3.76kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Ploieşti la Răcari?
Un bilet de tren de la Ploieşti la Răcari este de 71,78 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 31,37 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Ploieşti la Răcari?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Ploieşti la Răcari este de 31,37 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Ploieşti și Răcari cu tren?
Distanța între Ploieşti și Răcari este de 41,76 km.
Cât durează călătoria cu tren între Ploieşti și Răcari?
Călătoria de la Ploieşti la Răcari durează în medie 8 ore 18 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 5 ore 17 min..
Ce companii operează de la Ploieşti la Răcari?
Ruta Ploieşti - Răcari este acoperită de 2 operator(i). Puteți găsi pe Virail, infofer, cfr_c_l_tori și CFR Calatori ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Ploieşti la Răcari?
Ruta de la Ploieşti la Răcari are în medie 44 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Ploieşti la Răcari?
Primul tren de la Ploieşti la Răcari pleacă la orele 00:06. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Ploieşti la Răcari?
Ultimul tren de la Ploieşti la Răcari pleacă la orele 23:46. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Ploieşti la Răcari?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 31,37 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Ploieşti și Răcari?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Ploieşti și Răcari este 5 ore 17 min..
Există un tren direct de la Ploieşti la Răcari?
Da, există un tren direct între Ploieşti și Răcari.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Ploieşti la Răcari?
Călătoria cu tren de la Ploieşti la Răcari creează 2.92kg emisii de CO2.

Treceți local de la Ploieşti

Rute populare

Escapade de weekend de la Ploieşti

Rute internaționale din Ploieşti și zonele din apropiere

Alte destinații de la Ploieşti

Principalele rute spre Răcari

Rute asemănătoare

Alte rute populare