Tren Ţăndărei - Feteşti prețuri de la 5,77RON

Începe de la
5,77RON
Descoperă

Ţăndărei la Feteşti de la tren

Călătoria de la Ţăndărei la Feteşti de la tren este de 32,5 km și durează 32 min. Există 3 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 06:09 și ultima la 19:16. Este posibil să călătoriți de la Ţăndărei la Feteşti cu tren pentru doar 5,77RON sau până la 17,69RON. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 5,77RON.

Cel mai bun preț 5,77RON
Durata călătoriei 32 min
Conexiune pe zi 3
Cel mai mic pret 5,77RON
Cel mai mare preț 17,69RON
Prima Plecare 06:09
Ultima Plecare 19:16
Distanţă 32,5 km
Plecare Ţăndărei
Sosire Feteşti
Transportatori CFR Calatori

Tren Bilete de la Ţăndărei la Feteşti

  Sep 29
  6,40RON
  25°
  Sep 30
  Detalii
  25°
  Oct 01
  Detalii
  25°
  Oct 02
  Detalii
  22°
  Oct 03
  Detalii
  21°
  Oct 04
  Detalii
  23°
  Oct 05
  Detalii
  23°
  Oct 06
  Detalii
  22°
  Oct 07
  Detalii
  24°
  Oct 08
  Detalii
  20°
  Oct 09
  Detalii
  20°
  Oct 10
  5,77RON
  22°
  Oct 11
  Detalii
  19°
  Oct 12
  Detalii
  13°
  Oct 13
  Detalii
  12°
Departure date
Friday,Sep 29 2023
25°

Călătoria dvs. de la Ţăndărei la Feteşti cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Ţăndărei la Feteşti? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Ţăndărei la Feteşti, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cât voi plăti pentru bilete de tren de la Ţăndărei la Feteşti?

Când călătoriți de la Ţăndărei la Feteşti, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 13,63RON. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 6,50RON, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.Afișează descrierea completă Ascunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Ţăndărei la Feteşti

 
Sep 29
Vineri
25°
6,40RON
Sep 30
Sâmbătă
25°
Detalii
Oct 01
Duminică
25°
Detalii
Oct 02
Luni
22°
Detalii
Oct 03
Marți
21°
Detalii
Oct 04
Miercuri
23°
Detalii
Oct 05
Joi
23°
Detalii
Bilete ieftine de de la Ţăndărei la Feteşti
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Ţăndărei la Feteşti.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Ţăndărei la Feteşti, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Ţăndărei la Feteşti.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Ţăndărei la Feteşti

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Feteşti cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Feteşti, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

CFR Călători este operatorul național de transport feroviar de călători din România. Este o filială a companiei de stat CFR SA, care administrează infrastructura feroviară a țării. CFR Calatori oferă o gamă largă de servicii de trenuri de călători, atât pe plan intern, cât și internațional, cuprinzând trenuri de mare viteză, regionale și de noapte. CFR Calatori joacă un rol crucial în conectarea marilor orașe și localități ale României, precum și în oferirea de opțiuni de transport pentru turiștii care vizitează țara.

Servicii la bord CFR Calatori de la Ţăndărei la Feteşti
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Ţăndărei la Feteşti cu tren.
Facilităţi CFR Calatori
Zona de liniste
Wifi
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta
Vagon de dormit

Ţăndărei la Feteşti Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
0.2kg
Autobuz
1.4kg
Zbor
57.5kg
Mașină
5.6kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Ţăndărei la Feteşti cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Ţăndărei și Feteşti sunt 0.2kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Ţăndărei și Feteşti? Luând trenul între Ţăndărei și Feteşti veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 57.3kg față de un zbor, 1.2kg față de autobuz și 5.3kg față de folosirea unei mașini.

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Ţăndărei la Feteşti?
Un bilet de tren de la Ţăndărei la Feteşti este de 10,36RON. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 5,77RON.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Ţăndărei la Feteşti?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Ţăndărei la Feteşti este de 5,77RON. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Ţăndărei și Feteşti cu tren?
Distanța între Ţăndărei și Feteşti este de 32,5 km.
Cât durează călătoria cu tren între Ţăndărei și Feteşti?
Călătoria de la Ţăndărei la Feteşti durează în medie 38 min. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 32 min.
Ce companii operează de la Ţăndărei la Feteşti?
Ruta Ţăndărei - Feteşti este acoperită de 1 operator(i). Puteți găsi pe Virail, CFR Calatori ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Ţăndărei la Feteşti?
Ruta de la Ţăndărei la Feteşti are în medie 3 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Ţăndărei la Feteşti?
Primul tren de la Ţăndărei la Feteşti pleacă la orele 06:09. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Ţăndărei la Feteşti?
Ultimul tren de la Ţăndărei la Feteşti pleacă la orele 19:16. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Ţăndărei la Feteşti?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 5,77RON, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Ţăndărei la Feteşti?
Există stații 1 de la care puteți pleca de la Ţăndărei pentru a merge la Feteşti. Puteți merge de la Țăndărei și puteți ajunge la Fetești.
Câte conexiuni directe merg de la Ţăndărei la Feteşti?
Există în medie 3 de la Ţăndărei pentru a merge la Feteşti.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Ţăndărei și Feteşti?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Ţăndărei și Feteşti este 32 min.
Există un tren direct de la Ţăndărei la Feteşti?
Da, există un tren direct între Ţăndărei și Feteşti.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Ţăndărei la Feteşti?
Călătoria cu tren de la Ţăndărei la Feteşti creează 0.2kg emisii de CO2.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Obțineți cele mai recente știri, actualizări de produse și promoții exclusive direct în căsuța dvs. de e-mail

Treceți local de la Ţăndărei

Rute populare

Escapade de weekend de la Ţăndărei

Rute internaționale din Ţăndărei și zonele din apropiere

Alte destinații de la Ţăndărei

Principalele rute spre Feteşti

Rute asemănătoare

Alte rute populare