Tren Ţăndărei - Feteşti prețuri de la 6,89 lei

25.06.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Ţăndărei la Feteşti cu trenul

Călătoria de la Ţăndărei la Feteşti cu trenul este de 32,5 km și durează 0 ore 35 min.. Există 3 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 05:30 și ultima la 18:18. Este posibil să călătoriți de la Ţăndărei la Feteşti cu tren pentru doar 6,89 lei sau până la 19,15 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 6,89 lei.

Cel mai mic pret6,89 lei
Durata călătoriei0 ore 35 min.
Conexiune pe zi3
Cel mai mic pret6,89 lei
Cel mai mare preț19,15 lei
Prima Plecare05:30
Ultima Plecare18:18
Distanţă32,5 km
PlecareŢăndărei
SosireFeteşti
TransportatoriCFR Calatori

Tren Bilete de la Ţăndărei la Feteşti

Data plecării
marți, 25 iun. 2024

Călătoria de la Ţăndărei la Feteşti cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Ţăndărei la Feteşti. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de tren pentru a ajunge de la Ţăndărei la Feteşti?

În medie, un bilet de tren de la Ţăndărei la Feteşti vă va costa 11,97 lei. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 6,89 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Ţăndărei la Feteşti. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile vor varia când călătoriți de la Ţăndărei la Feteşti. Însă în medie veți plăti în jur de 11,97 lei pentru un bilet de tren. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Ţăndărei la Feteşti cu trenul?

Timpul mediul de călătorie este 0 ore 35 min.. Atât durează să traversați 32,5 km de la Ţăndărei la Feteşti. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la Ţăndărei la Feteşti ar putea să dureze mai mult de 0 ore 35 min.. Distanța dintre Ţăndărei și Feteşti este în jur de 32,5 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 0 ore 35 min.. Totuși, cele mai rapide rute între Ţăndărei și Feteşti durează 0 ore 34 min.. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

Când sunt primele și ultimele plecări de la Ţăndărei la Feteşti?

Prima plecare zilnică de la Ţăndărei la Feteşti este la 05:30, în timp ce ultima călătorie a zilei pornește la 18:18. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Ţăndărei și Feteşti. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea. În general, prima plecare a serii din Ţăndărei va fi la 05:30, iar ultima plecare va fi la 18:18. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Ţăndărei la Feteşti se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Când călătoresc de la Ţăndărei la Feteşti cu trenul, ce stații pot să folosesc?

Veți putea pleca din Ţăndărei folosind stații precum Tandarei (Romania). Acestea vă conectează cu stații care includ Fetești,Fetesti, Strada Călărași din Feteşti. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Ţăndărei, fie în Feteşti, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

Câte călătorii de la Ţăndărei la Feteşti sunt în fiecare zi?

În medie, sunt 3 plecări zilnice de la Ţăndărei la Feteşti. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 3 plecări de la Ţăndărei care merg direct la Feteşti. Există 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Ţăndărei la Feteşti. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Ţăndărei la Feteşti

Bilete ieftine de tren de la Ţăndărei la Feteşti
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Ţăndărei la Feteşti.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Ţăndărei la Feteşti, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Ţăndărei la Feteşti.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Ţăndărei la Feteşti

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Feteşti cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Feteşti, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord CFR Calatori de la Ţăndărei la Feteşti
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Ţăndărei la Feteşti cu train.
Facilităţi CFR Calatori
quiet_zone Zona de liniste check
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
accessibility Accesibilitate check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check
bicycle Bicicleta check
sleeper_couchette Vagon de dormit check

Ţăndărei la Feteşti Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
2.28kg
Autobuz
2.44kg
Zbor
6.5kg
Mașină
5.2kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Ţăndărei la Feteşti cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Ţăndărei și Feteşti sunt 2.28kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Ţăndărei și Feteşti? Luând trenul între Ţăndărei și Feteşti veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 4.22kg față de un zbor, 0.16kg față de autobuz și 2.92kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Ţăndărei la Feteşti?
Un bilet de tren de la Ţăndărei la Feteşti este de 11,97 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 6,89 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Ţăndărei la Feteşti?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Ţăndărei la Feteşti este de 6,89 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Ţăndărei și Feteşti cu tren?
Distanța între Ţăndărei și Feteşti este de 32,5 km.
Cât durează călătoria cu tren între Ţăndărei și Feteşti?
Călătoria de la Ţăndărei la Feteşti durează în medie 0 ore 35 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 0 ore 34 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Ţăndărei la Feteşti?
Ruta de la Ţăndărei la Feteşti are în medie 3 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Ţăndărei la Feteşti?
Primul tren de la Ţăndărei la Feteşti pleacă la orele 05:30. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Ţăndărei la Feteşti?
Ultimul tren de la Ţăndărei la Feteşti pleacă la orele 18:18. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Ţăndărei la Feteşti?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 6,89 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Ţăndărei la Feteşti?
Există în medie 3 de la Ţăndărei pentru a merge la Feteşti.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Ţăndărei și Feteşti?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Ţăndărei și Feteşti este 0 ore 34 min..
Există un tren direct de la Ţăndărei la Feteşti?
Da, există un tren direct între Ţăndărei și Feteşti.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Ţăndărei la Feteşti?
Călătoria cu tren de la Ţăndărei la Feteşti creează 2.28kg emisii de CO2.

Treceți local de la Ţăndărei

Rute populare

Escapade de weekend de la Ţăndărei

Rute internaționale din Ţăndărei și zonele din apropiere

Alte destinații de la Ţăndărei

Principalele rute spre Feteşti

Rute asemănătoare

Alte rute populare