• Direct
  • Dus-Întors

Gasiți un tren de la Adjudu Vechi până la Craiova

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Transport Tren

Mâine

Transport Tren

2 Zile

Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Craiova

Călătorie rapidă și ușoară de la Adjudu Vechi la Craiova cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Adjudu Vechi la Craiova. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Adjudu Vechi la Craiova transport tren

Distanța 334 km

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
-
Transportatori
-
Prețul minim
-
Prețul maxim
-

Adjudu Vechi - Craiova

Lunar

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Infofer-logo
Infofer
Durata: 10 h 44 min
Adjudu Vechi h - Craiova
08:28 - 19:12
93,40 RON
Infofer-logo
Infofer
Durata: 13 h 7 min
Adjudu Vechi h - Craiova
08:28 - 21:35
94,40 RON
Infofer-logo
Infofer
Durata: 13 h 41 min
Adjudu Vechi h - Craiova
11:22 - 01:03
94,40 RON
Infofer-logo
Infofer
Durata: 15 h 6 min
Adjudu Vechi h - Craiova
08:28 - 23:34
99,30 RON
Infofer-logo
Infofer
Durata: 8 h 20 min
Adjudu Vechi h - Craiova
17:38 - 01:58
105,40 RON
Infofer-logo
Infofer
Durata: 9 h 52 min
Adjudu Vechi h - Craiova
17:38 - 03:30
105,40 RON
Infofer-logo
Infofer
Durata: 12 h 17 min
Adjudu Vechi h - Craiova
17:38 - 05:55
105,40 RON

Cât de lungă este călătoria de la Adjudu Vechi la Craiova cu trenul?

Călătoria de la Adjudu Vechi la Craiova cu trenul va dura, de obicei, . Această călătorie acoperă o distanță de 334 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie.

La ce oră sunt plecările de la Adjudu Vechi la Craiova?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Adjudu Vechi la Craiova, care de obicei este la . Ultima plecare programată a serii este în mod normal la . Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Adjudu Vechi la Craiova?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Adjudu Vechi și Craiova. Vă puteți începe călătoria în Adjudu Vechi la stații precum Adjudu Vechi h. Acestea se leagă de stații care includ Craiova și Craiova Triaj Hc din Craiova. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Adjudu Vechi la Craiova.

Câte călătorii zilnice există de la Adjudu Vechi la Craiova?

Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Adjudu Vechi la Craiova. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.