Tren București - Arad prețuri de la 66,99 lei

24.06.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine 148,40 lei
2 zile 148,50 lei
3 zile 148,45 lei

București la Arad cu trenul

Călătoria de la București la Arad cu trenul este de 422,52 km și durează 11 ore 44 min.. Există 8 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 05:05 și ultima la 23:32. Este posibil să călătoriți de la București la Arad cu tren pentru doar 66,99 lei sau până la 296,94 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 66,99 lei.

Cel mai mic pret66,99 lei
Durata călătoriei11 ore 44 min.
Conexiune pe zi8
Cel mai mic pret66,99 lei
Cel mai mare preț296,94 lei
Prima Plecare05:05
Ultima Plecare23:32
Distanţă422,52 km
PlecareBucurești
SosireArad
TransportatoriRomanian Railways

Tren Bilete de la Bucharest la Arad

Data plecării
luni, 24 iun. 2024

Călătoria dvs. de la București la Arad cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la București la Arad? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la București la Arad, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cât voi plăti pentru bilete de tren de la București la Arad?

Prețurile vor varia când călătoriți de la București la Arad. Însă în medie veți plăti în jur de 157,54 lei pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 66,99 lei, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la București la Arad. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile vor varia când călătoriți de la București la Arad. Însă în medie veți plăti în jur de 157,54 lei pentru un bilet de tren. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.

Cât durează călătoria de la București la Arad cu trenul?

Călătoria de la București la Arad cu trenul va dura, de obicei, 11 ore 44 min.. Această călătorie acoperă o distanță de 422,52 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că 11 ore 44 min. este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie. Călătoria de la București la Arad acoperă o distanță de 422,52 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 11 ore 44 min.. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 10 ore 13 min.. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la București la Arad făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la București la Arad?

Prima plecare zilnică de la București la Arad este la 05:05, în timp ce ultima călătorie a zilei pornește la 23:32. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între București și Arad. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea. Dacă preferați să călătoriți noaptea, veți găsi de obicei prima plecare de la București la Arad la 05:05. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare a serii este la 23:32. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Când călătoresc de la București la Arad cu trenul, ce stații pot să folosesc?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între București și Arad. Vă puteți începe călătoria în București la stații precum Bukarest, Autogara Rahova,Bucuresti Basarab,Bucharest Filaret Bus Station,Henri Coandă International Airport, OTP,Bucharest Piata Gara De Nord,Bucharest Autogara Militari. Acestea se leagă de stații care includ Arad - South,Arad (Autogara CTP),Arad station,Arad South Gas Station OMV din Arad. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la București la Arad.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la București la Arad?

Numărul exact al călătoriilor de la București la Arad poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 8 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv . În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la București la Arad. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la București la Arad variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 7 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 1 călătorii cu una sau mai multe schimbări. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la București la Arad. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Bucharest la Arad

Bilete ieftine de tren de la București la Arad
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la București la Arad.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la București la Arad, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la București la Arad.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Bucharest la Arad

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 10,60 lei la 200,98 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 95% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la București la Arad

Cele mai ieftine bilete de tren București - Arad pot fi găsite până la 4,84 lei dacă aveți noroc sau 66,10 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 181,77 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Arad cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Arad, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

București la Arad Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
29.58kg
Autobuz
31.69kg
Zbor
84.5kg
Mașină
67.6kg
Care sunt emisiile de CO2 de la București la Arad cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între București și Arad sunt 29.58kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între București și Arad? Luând trenul între București și Arad veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 54.92kg față de un zbor, 2.11kg față de autobuz și 38.02kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la București la Arad?
Un bilet de tren de la București la Arad este de 157,54 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 66,99 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la București la Arad?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la București la Arad este de 66,99 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre București și Arad cu tren?
Distanța între București și Arad este de 422,52 km.
Cât durează călătoria cu tren între București și Arad?
Călătoria de la București la Arad durează în medie 11 ore 44 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 10 ore 13 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la București la Arad?
Ruta de la București la Arad are în medie 8 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la București la Arad?
Primul tren de la București la Arad pleacă la orele 05:05. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la București la Arad?
Ultimul tren de la București la Arad pleacă la orele 23:32. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la București la Arad?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 66,99 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la București la Arad?
Există în medie 7 de la București pentru a merge la Arad.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între București și Arad?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între București și Arad este 10 ore 13 min..
Există un tren direct de la București la Arad?
Da, există un tren direct între București și Arad.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la București la Arad?
Călătoria cu tren de la București la Arad creează 29.58kg emisii de CO2.

Treceți local de la București

Rute populare

Escapade de weekend de la București

Rute internaționale din București și zonele din apropiere

Alte destinații de la București

Principalele rute spre Arad

Rute asemănătoare

Alte rute populare