Gasiți un tren de la București până la Arad

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in Arad

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 77,45RON
Durata călătoriei 16 h 37 min
Călătorii pe zi 172
Prima plecare: 05:20
Ultima plecare: 23:20
Distanța 422km

Cu virail cele mai ieftine bilete de tren de la București la Arad.

Virail face ca fiecare călătorie mai ușor: singurul lucru pe care va trebui să faceți este de a specifica data călătoriei de la București la Arad. Ulterior, va fi capabil de a găsi opțiunea perfectă pentru călătoria dvs. prin filtrarea și sortarea rezultatelor după preț și de plecare. Virail, de asemenea, vă va redirecționa automat site-ul web al furnizorului pentru a finaliza rezervarea.

Ce companii deservesc ruta de la București la Arad?

Dintre toți partenerii virail, va fi, de asemenea, posibilitatea de a călători cu CFR Călători, servind ruta trenului între București și Arad.

Cât de mult sunt reduse biletele de tren cost cu o schimbare de la București la Arad?

Dacă aveți posibilitatea de a rezerva în avans, va fi probabil pentru a găsi bilete de avion ieftine de tren de la București la Arad pentru 77,45 RON. În cazul în care nu se poate planifica în avans, bilete de tren la un cost pe 235,78 RON medie Arad ultimul.

Prețul biletului București - Arad în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
89 RON93 RON87 RON93 RON Detalii Detalii Detalii

Deoarece călătoria între București și relativ scurt Arad ultimul, puteți lua în considerare carpooling sau cu autobuzul, ca modalități alternative de transport cu tarife mai ieftine și durată similare.

Ce stații face trenurile să plece de la Arad?

Trenurile să plece de la București Nord, București Obor și București Băneasa București Arad ultimul și ajung în Aradu Nou și Arad.

Cât timp durează de la București la și când Arad trenurile plece?

În medie, este nevoie de 13 ore și 43 minute pentru a ajunge la cu trenul Arad, dar va avea nevoie de 11 ore și 18 minute cu cele mai rapide trenuri. Prima dintre ele este disponibil la 05:11, în timp ce ultima părăsește București la 21:04.

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another