Gasiți un tren de la Târgu-Mureş până la Crasna

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 88 RON
Durata călătoriei 16 h 52 min
Călătorii pe zi 34
Prima plecare: 03:05
Ultima plecare: 22:38
Distanța 144km

Cu virail cele mai ieftine bilete de tren de la Târgu-Mureş la Crasna.

Dacă sunteți în căutarea pentru cel mai simplu mod de a găsi cel mai bun pret pentru traseul trenului, virail este ceea ce au fost căutați. Trebuie doar să selectați data și virail vă va arăta toate conexiunile oferite de partenerii noștri: prin filtrarea rezultatelor, veți găsi soluția perfectă pentru bugetul și programul. Virail vă va redirecționa către site-ul web al companiei pentru o rezervare simplu și sigur.

Ce companii feroviare oferă conexiuni cu trenul de la Târgu-Mureş pentru a Crasna?

Virail găsește ofertă de la o mulțime de companii feroviare din Europa și în restul lumii. De exemplu, vă arată posibile conexiuni de tren de la Târgu-Mureş la Crasna oferite de CFR Călători.

Cât de mult este cel mai ieftin bilet de tren de la Târgu-Mureş la Crasna?

Rezervarea în avans într-adevăr vă permite să salvați niște bani: de fapt, puteți obține bilete de tren ieftine de la Târgu-Mureş la, de asemenea, doar Crasna 88,25 RON, în timp ce prețul mediu este 120,58 RON.

Trenuri din Târgu-Mureş spre Crasna


Uneori este posibil pentru a obține soluții mai ieftine de a avea o privire la oferte limitate sau la programe de fidelitate puse la dispoziție pe site-urile companiilor.

Atunci când călătoresc pe distanțe scurte, puteți lua în considerare, de asemenea, autobuze și opțiuni carpooling: cu unele noroc, veți găsi opțiuni foarte ieftine, chiar dacă rezervați pe termen scurt

Care stații sunt deservite de trenurile care călătoresc de la Târgu-Mureş la Crasna?

Trenurile spre va pleca de la Crasna ultimul Azomureș Hc, Târgu Mureș Nord, Târgu Mureș Sud și Târgu Mureș și va ajunge la Crasna.

Atunci când sunt frist și ultimele trenuri de la Târgu-Mureş la Crasna programată?

Primul tren spre 03:09 pleacă la ora Crasna ultimul, în timp ce ultimul la 13:09. În medie, călătoria durează 17 ore și 9 minute, dar cu cele mai rapide conexiuni pe care le va fi în 14 ore și 44 minute Crasna ultimul.

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another