Tren Târgu-Mureş - Galaţi prețuri de la 7,09 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Târgu-Mureş la Galaţi cu trenul

Călătoria de la Târgu-Mureş la Galaţi cu trenul este de 296,17 km și durează 17 ore 52 min.. Există 12 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 00:55 și ultima la 21:40. Este posibil să călătoriți de la Târgu-Mureş la Galaţi cu tren pentru doar 7,09 lei sau până la 233,86 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 7,09 lei.

Cel mai mic pret7,09 lei
Durata călătoriei17 ore 52 min.
Conexiune pe zi12
Cel mai mic pret7,09 lei
Cel mai mare preț233,86 lei
Prima Plecare00:55
Ultima Plecare21:40
Distanţă296,17 km
PlecareTârgu-Mureş
SosireGalaţi
TransportatoriRegio Calatori, CFR CalatoriDetalii

Tren Bilete de la Târgu-Mureş la Galaţi

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Călătoria dvs. de la Târgu-Mureş la Galaţi cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Târgu-Mureş la Galaţi. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de tren pentru a călători de la Târgu-Mureş la Galaţi?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Târgu-Mureş la Galaţi. Însă în medie veți plăti în jur de 121,28 lei pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 7,09 lei, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Târgu-Mureş la Galaţi. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Când călătoriți de la Târgu-Mureş la Galaţi, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 121,28 lei. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Târgu-Mureş la Galaţi cu trenul?

Timpul mediul de călătorie este 17 ore 52 min.. Atât durează să traversați 296,17 km de la Târgu-Mureş la Galaţi. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la Târgu-Mureş la Galaţi ar putea să dureze mai mult de 17 ore 52 min.. Călătoria între Târgu-Mureş și Galaţi este lungă de vreo 296,17 km și de obicei durează aproximativ 17 ore 52 min.. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 16 ore 4 min.. Dacă încercați să ajungeți de la Târgu-Mureş la Galaţi cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Târgu-Mureş laGalaţi?

Veți putea pleca din Târgu-Mureş folosind stații precum TARGU MURES,Târgu Mureș, Autogara Voiajor. Acestea vă conectează cu stații care includ Galati (ro),Galati Strada Brailei,Galaţi, Casa de Cultură a Sindicatelor din Galaţi. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Târgu-Mureş, fie în Galaţi, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

Câte călătorii zilnice există de la Târgu-Mureş la Galaţi?

Dacă vreți să ajungeți de la Târgu-Mureş la Galaţi, puteți călători cu furnizori precum . Veți găsi un număr maxim de plecări pe zi. În medie, sunt 12 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 0 călătorii directe între Târgu-Mureş și Galaţi. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 12 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Târgu-Mureş la Galaţi. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Târgu-Mureş la Galaţi

Bilete ieftine de tren de la Târgu-Mureş la Galaţi
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Târgu-Mureş la Galaţi.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Târgu-Mureş la Galaţi, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Târgu-Mureş la Galaţi.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Târgu-Mureş la Galaţi

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 0,78 lei la 157,88 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 100% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Târgu-Mureş la Galaţi

Cele mai ieftine bilete de tren Târgu-Mureş - Galaţi pot fi găsite până la 6,65 lei dacă aveți noroc sau 26,94 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 90,74 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Galaţi cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Galaţi, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

CFR Călători este operatorul național de transport feroviar de călători din România. Este o filială a companiei de stat CFR SA, care administrează infrastructura feroviară a țării. CFR Calatori oferă o gamă largă de servicii de trenuri de călători, atât pe plan intern, cât și internațional, cuprinzând trenuri de mare viteză, regionale și de noapte. CFR Calatori joacă un rol crucial în conectarea marilor orașe și localități ale României, precum și în oferirea de opțiuni de transport pentru turiștii care vizitează țara.

Interregional Calatori este o companie feroviară românească care operează trenuri de călători în toată țara. Compania a fost înființată în 2013 și este o filială a companiei de căi ferate de stat române, CFR. Interregional Calatori operează atât trenuri regionale, cât și interurbane, care fac legătura între marile orașe și orașe din România.

Servicii la bord Regio Calatori, CFR Calatori și Interregional Calatori de la Târgu-Mureş la Galaţi
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Târgu-Mureş la Galaţi cu train.
Facilităţi Regio Calatori CFR Calatori Interregional Calatori Transferoviar Calatori
food_and_drink Mancare si bautura check check check check
bicycle Bicicleta check check check check
sleeper_couchette Vagon de dormit check check check check
quiet_zone Zona de liniste cross check cross cross
wifi Wifi cross check cross cross
power_sockets Prize cross check cross cross
luggage Bagaje cross check check check
accessibility Accesibilitate cross check cross cross
air_con Aer condiționat cross check cross cross

Târgu-Mureş la Galaţi Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
20.73kg
Autobuz
22.21kg
Zbor
59.23kg
Mașină
47.39kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Târgu-Mureş la Galaţi cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Târgu-Mureş și Galaţi sunt 20.73kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Târgu-Mureş și Galaţi? Luând trenul între Târgu-Mureş și Galaţi veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 38.5kg față de un zbor, 1.48kg față de autobuz și 26.66kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Târgu-Mureş la Galaţi?
Un bilet de tren de la Târgu-Mureş la Galaţi este de 121,28 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 7,09 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Târgu-Mureş la Galaţi?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Târgu-Mureş la Galaţi este de 7,09 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Târgu-Mureş și Galaţi cu tren?
Distanța între Târgu-Mureş și Galaţi este de 296,17 km.
Cât durează călătoria cu tren între Târgu-Mureş și Galaţi?
Călătoria de la Târgu-Mureş la Galaţi durează în medie 17 ore 52 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 16 ore 4 min..
Ce companii operează de la Târgu-Mureş la Galaţi?
Ruta Târgu-Mureş - Galaţi este acoperită de 3 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Regio Calatori, CFR Calatori, Interregional Calatori și Transferoviar Calatori ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Târgu-Mureş la Galaţi?
Ruta de la Târgu-Mureş la Galaţi are în medie 12 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Târgu-Mureş la Galaţi?
Primul tren de la Târgu-Mureş la Galaţi pleacă la orele 00:55. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Târgu-Mureş la Galaţi?
Ultimul tren de la Târgu-Mureş la Galaţi pleacă la orele 21:40. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Târgu-Mureş la Galaţi?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 7,09 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Târgu-Mureş și Galaţi?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Târgu-Mureş și Galaţi este 16 ore 4 min..
Există un tren direct de la Târgu-Mureş la Galaţi?
Da, există un tren direct între Târgu-Mureş și Galaţi.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Târgu-Mureş la Galaţi?
Călătoria cu tren de la Târgu-Mureş la Galaţi creează 20.73kg emisii de CO2.

Treceți local de la Târgu-Mureş

Rute populare

Escapade de weekend de la Târgu-Mureş

Rute internaționale din Târgu-Mureş și zonele din apropiere

Alte destinații de la Târgu-Mureş

Principalele rute spre Galaţi

Rute asemănătoare

Alte rute populare