Train Illustration

Gasiți un zbor de la Târgu-Mureş până la Satu Mare

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Zbor

Azi

Descoperă
Transport Zbor

Mâine

Descoperă
Transport Zbor

2 Zile

Descoperă

Călătoria dvs. de la Târgu-Mureş la Satu Mare cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Târgu-Mureş la Satu Mare? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Târgu-Mureş la Satu Mare, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Târgu-Mureş la Satu Mare transport zbor

Distanța 189 km
Plecare Târgu-Mureş
Sosire Satu Mare
Transportatori

Rezumatul traseului dupa Zboruri

Călătorii
-
Transportatori
1
Prețul minim
-
Prețul maxim
-

Târgu-Mureş - Satu Mare

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

53,60 RON

Data
Vineri 12 August 2022
CFR Călători-logo
Târgu Mureș Sud - Satu Mare Sud
03:17 - 18:19
CFR Călători
15h 2min
3 schimbări
CO2: 0.54kg
Cel mai ieftin

Cât durează să ajung de la Târgu-Mureş la Satu Mare cu avionul?

Cu o distanță de 189 km între Târgu-Mureş și Satu Mare, de obicei va dura să efectuați călătoria. Această cifră medie poate varia de la o zi la alta. Întârzierile pot fi cauzate de condiții meteorologice neașteptate, construcții sau reparări de drumuri, evenimente locale sau alte circumstanțe neprevăzute. Nu uitați, călătoria dvs. poate dura mai mult de . Făceți-vă planurile având acest lucru în vedere pentru a evita dezamăgirile, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget restrâns.

În ce moment al zilei pot călători de la Târgu-Mureş la Satu Mare?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Târgu-Mureş la Satu Mare, care de obicei este la . Ultima plecare programată a serii este în mod normal la . Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Ce aeroporturi pot utiliza pe ruta de la Târgu-Mureş la Satu Mare?

În Târgu-Mureş, aeroporturile de plecare includ Tirgu Mures. Când veți sosi în Satu Mare, s-ar putea să vă debarcați la aeroporturi precum Satu Mare. Rețineți însă că aeroporturile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Companii aeriene diferite pot pleca de la/sosi la aeroporturi diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul aeroporturilor poate fi limitat, iar aeroporturile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferite momente ale zilei sau în zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la un aeroport care este convenabil pentru călătoria dvs.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Târgu-Mureş la Satu Mare?

Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Târgu-Mureş la Satu Mare. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
220 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback