Gasiți un autobuz de la Alba Iulia până la Cluj-Napoca

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 17 RON
Durata călătoriei 2 h
Călătorii pe zi 3
Prima plecare: 09:00
Ultima plecare: 15:30
Distanța 78km

Care sunt stațiile de plecare?

Atunci când călătoresc cu autobuzul de la Alba Iulia la Cluj-Napoca, stațiile sunt deservite Alba Iulia Hotel Cetate, Alba Iulia și Parcare Stadion Cetate - Alba Iulia și Cluj Napoca Sports Hall Horia Demian, Cluj și Strada Pandurilor.

Autobuze din Alba Iulia spre Cluj-Napoca


În cazul în care ofertele furnizate de autobuze nu se potrivesc nevoilor dumneavoastră, trenuri și carpooling ar putea reprezenta o alternativă bună pentru această distanță.

Atunci când sunt autobuzele liniei Alba Iulia - programată Cluj-Napoca?

Cel mai scurt timp vă puteți lăsa de la Alba Iulia este la 09:07, în timp ce ultimul autobuz este la 15:07. Călătoria durează pe 1 ora și 58 minute medie, dar poate, de asemenea, ultimul 1 ora și 55 minute cu cele mai rapide conexiuni.

Cu autobuzul de la Alba Iulia la Cluj-Napoca: care companiile oferă serviciul?

Printre mai mulți parteneri de virail, puteți găsi, de asemenea MementoBUS, FlixBus și Memento, oferind autobuze de la Alba Iulia la Cluj-Napoca./p>

Flixbus este, fără îndoială, una dintre cele mai tinere și cele mai renumite companii de autobuze din Europa întreagă. Cu mai mult de 40 de milioane de pasageri numai în 2017, Flixbus oferă conexiuni naționale și internaționale de autobuz, de asemenea, cu autobuzele de noapte.

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another