Autobuz Oradea - Cluj-Napoca preturi de la 18,47 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi 36,94 lei
Mâine 156,71 lei
2 zile 148,20 lei
3 zile 185,49 lei

Oradea la Cluj-Napoca cu autobuzul

Călătoria de la Oradea la Cluj-Napoca cu autobuzul este de 131,05 km și durează 2 ore 52 min.. Există 2 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 08:00 și ultima la 08:00. Este posibil să călătoriți de la Oradea la Cluj-Napoca cu autobuz pentru doar 18,47 lei sau până la 693,52 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 18,47 lei.

Cel mai mic pret18,47 lei
Durata călătoriei2 ore 52 min.
Conexiune pe zi2
Cel mai mic pret18,47 lei
Cel mai mare preț693,52 lei
Prima Plecare08:00
Ultima Plecare08:00
Distanţă131,05 km
PlecareOradea
SosireCluj-Napoca
TransportatoriIrina Trans, DaytripDetalii

Autobuz Bilete de la Oradea la Cluj-Napoca

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Călătoria de la Oradea la Cluj-Napoca cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la Oradea la Cluj-Napoca? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de autobuz pentru a călători de la Oradea la Cluj-Napoca?

Când călătoriți de la Oradea la Cluj-Napoca, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 293,57 lei. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 18,47 lei, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de autobuz, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de autobuz vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de autobuz mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Oradea la Cluj-Napoca. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile vor varia când călătoriți de la Oradea la Cluj-Napoca. În medie, însă, veți plăti în jur de 293,57 lei pentru un bilet de autobuz. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi bilete de autobuz mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite momente ale zilei. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de autobuz ale lor.

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Oradea la Cluj-Napoca cu autobuzul?

Cu o distanță de 131,05 km între Oradea și Cluj-Napoca, de obicei va dura 2 ore 52 min. să efectuați călătoria. Această cifră medie poate varia de la o zi la alta. Întârzierile pot fi cauzate de condiții meteorologice neașteptate, construcții sau reparări de drumuri, evenimente locale sau alte circumstanțe neprevăzute. Nu uitați, călătoria dvs. poate dura mai mult de 2 ore 52 min.. Făceți-vă planurile având acest lucru în vedere pentru a evita dezamăgirile, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget restrâns. Distanța dintre Oradea și Cluj-Napoca este în jur de 131,05 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 2 ore 52 min.. Totuși, cele mai rapide rute între Oradea și Cluj-Napoca durează 2 ore 46 min.. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

Când sunt primele și ultimele plecări de la Oradea la Cluj-Napoca?

În general, prima plecare a zilei din Oradea va fi la 08:00, iar ultima plecare va fi la 08:00. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Oradea la Cluj-Napoca se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor. Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Oradea la Cluj-Napoca, care de obicei este la 08:00. Ultima plecare programată a serii este în mod normal la 08:00. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Oradea laCluj-Napoca?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Oradea și Cluj-Napoca. Vă puteți începe călătoria în Oradea la stații precum Oradea, Autogara Velența,Gara Oradea,Oradea Calea Aradului,Oradea International Airport. Acestea se leagă de stații care includ Cluj International Airport,Cluj Napoca,Cluj-Napoca ,Cluj-Napoca Beta Bus Station din Cluj-Napoca. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Oradea la Cluj-Napoca.

Câte călătorii de la Oradea la Cluj-Napoca au loc în fiecare zi?

În medie, sunt 2 plecări zilnice de la Oradea la Cluj-Napoca. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 2 plecări de la Oradea care merg direct la Cluj-Napoca. Există 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Oradea la Cluj-Napoca. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Oradea la Cluj-Napoca

Bilete ieftine de autobuz de la Oradea la Cluj-Napoca
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Oradea la Cluj-Napoca.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Oradea la Cluj-Napoca, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Oradea la Cluj-Napoca.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Oradea la Cluj-Napoca

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Oradea la Cluj-Napoca

Cele mai ieftine bilete de autobuz Oradea - Cluj-Napoca pot fi găsite până la 92,89 lei dacă aveți noroc sau 462,02 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 754,45 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Cluj-Napoca cu autobuzul

Când călătoriți la Cluj-Napoca cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Oradea la Cluj-Napoca Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
9.17kg
Autobuz
9.83kg
Zbor
26.21kg
Mașină
20.97kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Oradea la Cluj-Napoca?
Un bilet de autobuz de la Oradea la Cluj-Napoca este de 293,57 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 18,47 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Oradea la Cluj-Napoca?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Oradea la Cluj-Napoca este de 18,47 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Oradea și Cluj-Napoca cu autobuz?
Distanța între Oradea și Cluj-Napoca este de 131,05 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Oradea și Cluj-Napoca?
Călătoria de la Oradea la Cluj-Napoca durează în medie 2 ore 52 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 2 ore 46 min..
Ce companii operează de la Oradea la Cluj-Napoca?
Ruta Oradea - Cluj-Napoca este acoperită de 4 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Irina Trans, Daytrip, Voion Trans, Vista Lines și Ami Turing ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Oradea la Cluj-Napoca?
Ruta de la Oradea la Cluj-Napoca are în medie 2 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Oradea la Cluj-Napoca?
Primul autobuz de la Oradea la Cluj-Napoca pleacă la orele 08:00. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Oradea la Cluj-Napoca?
Ultimul autobuz de la Oradea la Cluj-Napoca pleacă la orele 08:00. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Oradea la Cluj-Napoca?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 18,47 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Oradea la Cluj-Napoca?
Există în medie 2 de la Oradea pentru a merge la Cluj-Napoca.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Oradea și Cluj-Napoca?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Oradea și Cluj-Napoca este 2 ore 46 min..
Există un autobuz direct de la Oradea la Cluj-Napoca?
Da, există un autobuz direct între Oradea și Cluj-Napoca.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Oradea la Cluj-Napoca?
Călătoria cu autobuz de la Oradea la Cluj-Napoca creează 9.83kg emisii de CO2.

Treceți local de la Oradea

Rute populare

Escapade de weekend de la Oradea

Rute internaționale din Oradea și zonele din apropiere

Alte destinații de la Oradea

Principalele rute spre Cluj-Napoca

Rute asemănătoare

Alte rute populare