Autobuz Iaşi - Giurgiu preturi de la 87,17 lei

25.06.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Iaşi la Giurgiu cu autobuzul

Călătoria de la Iaşi la Giurgiu cu autobuzul este de 387,04 km și durează 9 ore 42 min.. Există 6 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 00:30 și ultima la 23:30. Este posibil să călătoriți de la Iaşi la Giurgiu cu autobuz pentru doar 87,17 lei sau până la 97,68 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 87,17 lei.

Cel mai mic pret87,17 lei
Durata călătoriei9 ore 42 min.
Conexiune pe zi6
Cel mai mic pret87,17 lei
Cel mai mare preț97,68 lei
Prima Plecare00:30
Ultima Plecare23:30
Distanţă387,04 km
PlecareIaşi
SosireGiurgiu
Transportatoriautogari, MirTrans Express

Autobuz Bilete de la Iași la Giurgiu

Data plecării
marți, 25 iun. 2024

Călătorie rapidă și ușoară de la Iaşi la Giurgiu cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Iaşi la Giurgiu? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de autobuz pentru a ajunge de la Iaşi la Giurgiu?

Prețurile biletelor de autobuz de la Iaşi la Giurgiu variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de autobuz de la Iaşi la Giurgiu vor costa 87,17 lei. Prețul mediu al unui bilet de autobuz este aproximativ 94,94 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Giurgiu. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 94,94 lei pentru biletul dvs. de autobuz. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de autobuz mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Iaşi la Giurgiu.

Cât durează călătoria de la Iaşi la Giurgiu cu autobuzul?

Călătoria de la Iaşi la Giurgiu cu autobuzul va dura, de obicei, 9 ore 42 min.. Această călătorie acoperă o distanță de 387,04 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că 9 ore 42 min. este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie. Distanța dintre Iaşi și Giurgiu este în jur de 387,04 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 9 ore 42 min.. Totuși, cele mai rapide rute între Iaşi și Giurgiu durează 8 ore 22 min.. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

Când călătoresc de la Iaşi la Giurgiu cu autobuzul, ce stații pot să folosesc?

În Iaşi, stațiile de plecare includ Iași, Billa. Când veți sosi în Giurgiu, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum GIORGIU. Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

Câte călătorii zilnice există de la Iaşi la Giurgiu?

Dacă vreți să ajungeți de la Iaşi la Giurgiu, puteți călători cu furnizori precum . Veți găsi un număr maxim de plecări pe zi. În medie, sunt 6 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 0 călătorii directe între Iaşi și Giurgiu. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 6 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Giurgiu. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Iași la Giurgiu

Bilete ieftine de autobuz de la Iaşi la Giurgiu
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Iaşi la Giurgiu.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Giurgiu, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Iaşi la Giurgiu.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Iași la Giurgiu

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Iaşi la Giurgiu

Cele mai ieftine bilete de autobuz Iaşi - Giurgiu pot fi găsite până la 76,67 lei dacă aveți noroc sau 86,06 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 94,50 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Giurgiu cu autobuzul

Când călătoriți la Giurgiu cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Iaşi la Giurgiu Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
27.09kg
Autobuz
29.03kg
Zbor
77.41kg
Mașină
61.93kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Iaşi la Giurgiu?
Un bilet de autobuz de la Iaşi la Giurgiu este de 94,94 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 87,17 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Iaşi la Giurgiu?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Iaşi la Giurgiu este de 87,17 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Iaşi și Giurgiu cu autobuz?
Distanța între Iaşi și Giurgiu este de 387,04 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Iaşi și Giurgiu?
Călătoria de la Iaşi la Giurgiu durează în medie 9 ore 42 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 8 ore 22 min..
Ce companii operează de la Iaşi la Giurgiu?
Ruta Iaşi - Giurgiu este acoperită de 1 operator(i). Puteți găsi pe Virail, autogari și MirTrans Express ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Iaşi la Giurgiu?
Ruta de la Iaşi la Giurgiu are în medie 6 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Iaşi la Giurgiu?
Primul autobuz de la Iaşi la Giurgiu pleacă la orele 00:30. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Iaşi la Giurgiu?
Ultimul autobuz de la Iaşi la Giurgiu pleacă la orele 23:30. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Iaşi la Giurgiu?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 87,17 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Iaşi și Giurgiu?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Iaşi și Giurgiu este 8 ore 22 min..
Există un autobuz direct de la Iaşi la Giurgiu?
Da, există un autobuz direct între Iaşi și Giurgiu.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Iaşi la Giurgiu?
Călătoria cu autobuz de la Iaşi la Giurgiu creează 29.03kg emisii de CO2.

Treceți local de la Iaşi

Rute populare

Escapade de weekend de la Iaşi

Rute internaționale din Iaşi și zonele din apropiere

Alte destinații de la Iaşi

Principalele rute spre Giurgiu

Rute asemănătoare

Alte rute populare