Gasiți un autobuz de la Iaşi până la Giurgiu

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 85 RON
Durata călătoriei 9 h 43 min
Călătorii pe zi 9
Prima plecare: 00:10
Ultima plecare: 22:30
Distanța 387km

Cum sunt stațiile de plecare în Iaşi și numit Giurgiu?

Autobuzele de la Iaşi să plece de la Iasi, Iasi - Carrefour (ex. Billa) - Str. Arcu, Nr.29 și Iasi - Autogara Transbus Codreanu SRL și Giurgiu ajunge la Giurgiu, Giurgiu - Peco ROMPETROL (Vizavi De Kaufland), Giurgiu - Autogara Gitour SA și Giurgiu - Autogara Betel SRL.

Autobuze din Iaşi spre Giurgiu


Văzut distanța mică între Iaşi și Giurgiu, de asemenea, puteți alege să călătorească cu trenul sau carpooling. Cheltuielile puțin mai mulți bani, călătoria ta va deveni mai confortabil.

Deoarece călătoria de la Iaşi la care nu este atât de Giurgiu mult timp, autobuzul este o soluție bună, dar dacă sunteți în căutarea pentru mai multe oferte sau orele de plecare, puteți avea, de asemenea, o privire la trenuri și soluții carpooling.

Atunci când sunt autobuzele liniei Iaşi - programată Giurgiu?

Cel mai scurt timp vă puteți lăsa de la Iaşi este la 00:08, în timp ce ultimul autobuz este la 22:08. Călătoria durează pe 12 ore și 11 minute medie, dar poate, de asemenea, ultimul 8 ore și 29 minute cu cele mai rapide conexiuni.

Ce companii se poate călători cu de la Iaşi la Giurgiu?

Printre mai mulți parteneri de virail, puteți găsi, de asemenea Inter-Tour și Autogari, oferind autobuze de la Iaşi la Giurgiu./p>

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another