Autobuz Sibiu - Cluj-Napoca preturi de la 12,22 lei

22.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Sibiu la Cluj-Napoca cu autobuzul

Călătoria de la Sibiu la Cluj-Napoca cu autobuzul este de 115,63 km și durează 3 ore 5 min.. Există 1 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 07:40 și ultima la 07:40. Este posibil să călătoriți de la Sibiu la Cluj-Napoca cu autobuz pentru doar 12,22 lei sau până la 48,81 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 12,22 lei.

Cel mai mic pret12,22 lei
Durata călătoriei3 ore 5 min.
Conexiune pe zi1
Cel mai mic pret12,22 lei
Cel mai mare preț48,81 lei
Prima Plecare07:40
Ultima Plecare07:40
Distanţă115,63 km
PlecareSibiu
SosireCluj-Napoca
TransportatoriFlixBus

Autobuz Bilete de la Sibiu la Cluj-Napoca

Data plecării
luni, 22 iul. 2024

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Sibiu la Cluj-Napoca

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Sibiu la Cluj-Napoca. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de autobuz pentru a ajunge de la Sibiu la Cluj-Napoca?

În medie, un bilet de autobuz de la Sibiu la Cluj-Napoca vă va costa 32,93 lei. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 12,22 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de autobuz pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Sibiu la Cluj-Napoca. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Când călătoriți de la Sibiu la Cluj-Napoca, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 32,93 lei. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de autobuz, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de autobuz vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de autobuz mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.

Cât durează călătoria de la Sibiu la Cluj-Napoca cu autobuzul?

Timpul mediul de călătorie este 3 ore 5 min.. Atât durează să traversați 115,63 km de la Sibiu la Cluj-Napoca. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la Sibiu la Cluj-Napoca ar putea să dureze mai mult de 3 ore 5 min.. Pentru a ajunge mai repede de la Sibiu la Cluj-Napoca, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Sibiu și Cluj-Napoca vor termina călătoria în 3 ore 5 min.. În medie, va fi nevoie de vreo 3 ore 5 min. pentru a parcurge 115,63 km între Sibiu și Cluj-Napoca.

Când sunt primele și ultimele plecări de la Sibiu la Cluj-Napoca?

Prima călătorie a zilei pornește de la Sibiu la 07:40. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în timpul zilei, ultima plecare va fi la 07:40. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Sibiu și Cluj-Napoca. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță. Prima călătorie a serii pleacă de la Sibiu la 07:40. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în acea seară, ultima plecare va fi la 07:40. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Sibiu și Cluj-Napoca. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Sibiu laCluj-Napoca?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Sibiu și Cluj-Napoca. Vă puteți începe călătoria în Sibiu la stații precum Sibiu International Airport, SBZ,SIBIU. Acestea se leagă de stații care includ Cluj-Napoca ,Cluj International Airport,Cluj Napoca,Cluj-Napoca Beta Bus Station din Cluj-Napoca. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Sibiu la Cluj-Napoca.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Sibiu la Cluj-Napoca?

Veți putea să călătoriți de la Sibiu la Cluj-Napoca folosind companii precum . Împreună, acești furnizori oferă o medie de 1 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Sibiu la Cluj-Napoca folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 1 legături directe de la Sibiu la Cluj-Napoca în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 0 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Sibiu la Cluj-Napoca. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Sibiu la Cluj-Napoca

Bilete ieftine de autobuz de la Sibiu la Cluj-Napoca
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Sibiu la Cluj-Napoca.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Sibiu la Cluj-Napoca, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Sibiu la Cluj-Napoca.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Sibiu la Cluj-Napoca

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Sibiu la Cluj-Napoca

Cele mai ieftine bilete de autobuz Sibiu - Cluj-Napoca pot fi găsite până la 92,89 lei dacă aveți noroc sau 465,34 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 794,28 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Cluj-Napoca cu autobuzul

Când călătoriți la Cluj-Napoca cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord FlixBus de la Sibiu la Cluj-Napoca
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Sibiu la Cluj-Napoca cu bus.
Facilităţi FlixBus
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check

Sibiu la Cluj-Napoca Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
8.09kg
Autobuz
8.67kg
Zbor
23.13kg
Mașină
18.5kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Sibiu la Cluj-Napoca?
Un bilet de autobuz de la Sibiu la Cluj-Napoca este de 32,93 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 12,22 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Sibiu la Cluj-Napoca?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Sibiu la Cluj-Napoca este de 12,22 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Sibiu și Cluj-Napoca cu autobuz?
Distanța între Sibiu și Cluj-Napoca este de 115,63 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Sibiu și Cluj-Napoca?
Călătoria de la Sibiu la Cluj-Napoca durează în medie 3 ore 5 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 3 ore 5 min..
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Sibiu la Cluj-Napoca?
Ruta de la Sibiu la Cluj-Napoca are în medie 1 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Sibiu la Cluj-Napoca?
Primul autobuz de la Sibiu la Cluj-Napoca pleacă la orele 07:40. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Sibiu la Cluj-Napoca?
Ultimul autobuz de la Sibiu la Cluj-Napoca pleacă la orele 07:40. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Sibiu la Cluj-Napoca?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 12,22 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Sibiu la Cluj-Napoca?
Există în medie 1 de la Sibiu pentru a merge la Cluj-Napoca.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Sibiu și Cluj-Napoca?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Sibiu și Cluj-Napoca este 3 ore 5 min..
Există un autobuz direct de la Sibiu la Cluj-Napoca?
Da, există un autobuz direct între Sibiu și Cluj-Napoca.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Sibiu la Cluj-Napoca?
Călătoria cu autobuz de la Sibiu la Cluj-Napoca creează 8.67kg emisii de CO2.

Treceți local de la Sibiu

Rute populare

Escapade de weekend de la Sibiu

Rute internaționale din Sibiu și zonele din apropiere

Alte destinații de la Sibiu

Principalele rute spre Cluj-Napoca

Rute asemănătoare

Alte rute populare