Gasiți un autobuz de la Sibiu până la Cluj-Napoca

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 23 RON
Durata călătoriei 2 h 45 min
Călătorii pe zi 3
Prima plecare: 07:40
Ultima plecare: 14:45
Distanța 115km

Care sunt stațiile de plecare și de sosire atunci când călătoresc cu autobuzul Cluj-Napoca?

Atunci când călătoresc cu autobuzul de la Sibiu la Cluj-Napoca, stațiile sunt deservite Sibiu Natural History Museum, Sibiu Q7 și Sibiu Natural History Museum, Sibiu și Cluj Napoca Sports Hall Horia Demian, Cluj și Strada Pandurilor.

Autobuze din Sibiu spre Cluj-Napoca


Dacă sunteți în căutarea pentru diferite alternative pentru a călători de la Sibiu la Cluj-Napoca, trenuri și soluții carpooling ar putea fi o afacere bună văzut distanță relativ scurtă.

Pentru călătoriile relativ scurte, cum ar fi cea de la Sibiu la Cluj-Napoca, ai putea, de asemenea, alege să călătorească prin carpooling, alternativa mai ieftina, sau cu trenul, o alegere ecologică.

Atunci când sunt autobuzele de la Sibiu la Cluj-Napoca programată?

În timp ce primul autobuz pleacă de la: fristDeparture, ultima părăsește Sibiu la 14:08. Durata călătoriei este pe 2 ore și 55 minute medie, dar poate lua numai 2 ore și 45 minute cu cele mai rapide conexiuni.

Ce linii de autobuz puteți lua de la Sibiu la Cluj-Napoca?

Printre mai mulți parteneri de virail, puteți găsi, de asemenea MementoBUS, FlixBus și Memento, oferind autobuze de la Sibiu la Cluj-Napoca./p>

Flixbus este, fără îndoială, una dintre cele mai tinere și cele mai renumite companii de autobuze din Europa întreagă. Cu mai mult de 40 de milioane de pasageri numai în 2017, Flixbus oferă conexiuni naționale și internaționale de autobuz, de asemenea, cu autobuzele de noapte.

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another