Autobuz București - Piteşti preturi de la 25,90 lei

25.06.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

București la Piteşti cu autobuzul

Călătoria de la București la Piteşti cu autobuzul este de 108,64 km și durează 1 oră 44 min.. Există 5 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 08:30 și ultima la 16:45. Este posibil să călătoriți de la București la Piteşti cu autobuz pentru doar 25,90 lei sau până la 34,55 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 25,90 lei.

Cel mai mic pret25,90 lei
Durata călătoriei1 oră 44 min.
Conexiune pe zi5
Cel mai mic pret25,90 lei
Cel mai mare preț34,55 lei
Prima Plecare08:30
Ultima Plecare16:45
Distanţă108,64 km
PlecareBucurești
SosirePiteşti
TransportatoriNormandia, Cento Trans

Autobuz Bilete de la Bucharest la Piteşti

Data plecării
marți, 25 iun. 2024

Călătoria dvs. de la București la Piteşti cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la București la Piteşti. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cât voi plăti pentru bilete de autobuz de la București la Piteşti?

Cele mai ieftine bilete de autobuz de la București la Piteşti costă 25,90 lei. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 30,93 lei pentru biletul dvs. de autobuz. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de autobuz mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la București la Piteşti.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la București la Piteşti. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile biletelor de autobuz de la București la Piteşti variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Prețul mediu al unui bilet de autobuz este aproximativ 30,93 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la București la Piteşti cu autobuzul?

Distanța dintre București și Piteşti este aproximativ 108,64 km. În general, va dura în jur de 1 oră 44 min. să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile, precum și tipul de teren care trebuie traversat. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință. Călătoria între București și Piteşti cu autobuzul durează de obicei 1 oră 44 min. pentru a acoperi o distanță de 108,64 km. Cea mai scurtă călătorie de la București la Piteşti vă va duce 1 oră 30 min.. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Piteşti, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

Când sunt plecările de la București la Piteşti?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la București la Piteşti, care de obicei este la 08:30. Ultima plecare programată a zilei este în mod normal la 16:45. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului. În general, prima plecare a serii din București va fi la 08:30, iar ultima plecare va fi la 16:45. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la București la Piteşti se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Când călătoresc de la București la Piteşti cu autobuzul, ce stații pot să folosesc?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din București de la următoarele stații: Bukarest, Autogara Rahova,Bucuresti Basarab,Bucharest Filaret Bus Station,Henri Coandă International Airport, OTP,Bucharest Piata Gara De Nord,Bucharest Autogara Militari. Sosind la Piteşti, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Pitesti. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Piteşti.

Câte călătorii de la București la Piteşti au loc în fiecare zi?

Dacă vreți să ajungeți de la București la Piteşti, puteți călători cu furnizori precum . Veți găsi un număr maxim de plecări pe zi. În medie, sunt 5 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 5 călătorii directe între București și Piteşti. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 0 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la București la Piteşti. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Bucharest la Piteşti

Bilete ieftine de autobuz de la București la Piteşti
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la București la Piteşti.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la București la Piteşti, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la București la Piteşti.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Bucharest la Piteşti

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Piteşti cu autobuzul

Când călătoriți la Piteşti cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

București la Piteşti Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
7.6kg
Autobuz
8.15kg
Zbor
21.73kg
Mașină
17.38kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la București la Piteşti?
Un bilet de autobuz de la București la Piteşti este de 30,93 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 25,90 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la București la Piteşti?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la București la Piteşti este de 25,90 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre București și Piteşti cu autobuz?
Distanța între București și Piteşti este de 108,64 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între București și Piteşti?
Călătoria de la București la Piteşti durează în medie 1 oră 44 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 1 oră 30 min..
Ce companii operează de la București la Piteşti?
Ruta București - Piteşti este acoperită de 2 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Normandia, Cento Trans și Express Transport ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la București la Piteşti?
Ruta de la București la Piteşti are în medie 5 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la București la Piteşti?
Primul autobuz de la București la Piteşti pleacă la orele 08:30. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la București la Piteşti?
Ultimul autobuz de la București la Piteşti pleacă la orele 16:45. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la București la Piteşti?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 25,90 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la București la Piteşti?
Există în medie 5 de la București pentru a merge la Piteşti.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între București și Piteşti?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între București și Piteşti este 1 oră 30 min..
Există un autobuz direct de la București la Piteşti?
Da, există un autobuz direct între București și Piteşti.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la București la Piteşti?
Călătoria cu autobuz de la București la Piteşti creează 8.15kg emisii de CO2.

Treceți local de la București

Rute populare

Escapade de weekend de la București

Rute internaționale din București și zonele din apropiere

Alte destinații de la București

Principalele rute spre Piteşti

Rute asemănătoare

Alte rute populare