Autobuz Ploieşti - Paşcani preturi de la 70,80 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Ploieşti la Paşcani cu autobuzul

Călătoria de la Ploieşti la Paşcani cu autobuzul este de 261,43 km și durează 9 ore 6 min.. Există 3 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 08:30 și ultima la 23:00. Este posibil să călătoriți de la Ploieşti la Paşcani cu autobuz pentru doar 70,80 lei sau până la 91,28 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 70,80 lei.

Cel mai mic pret70,80 lei
Durata călătoriei9 ore 6 min.
Conexiune pe zi3
Cel mai mic pret70,80 lei
Cel mai mare preț91,28 lei
Prima Plecare08:30
Ultima Plecare23:00
Distanţă261,43 km
PlecarePloieşti
SosirePaşcani
TransportatoriMirTrans Express, aliseb_tours_romaniaDetalii

Ajungeți de la Ploieşti la Paşcani cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Ploieşti la Paşcani. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de autobuz pentru a ajunge de la Ploieşti la Paşcani?

Prețurile biletelor de autobuz de la Ploieşti la Paşcani variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de autobuz de la Ploieşti la Paşcani vor costa 70,80 lei. Prețul mediu al unui bilet de autobuz este aproximativ 80,62 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Ploieşti la Paşcani. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, un bilet de autobuz de la Ploieşti la Paşcani vă va costa 80,62 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de autobuz pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.

Cât durează călătoria de la Ploieşti la Paşcani cu autobuzul?

Călătoria de la Ploieşti la Paşcani cu autobuzul va dura, de obicei, 9 ore 6 min.. Această călătorie acoperă o distanță de 261,43 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că 9 ore 6 min. este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie. Călătoria între Ploieşti și Paşcani cu autobuzul durează de obicei 9 ore 6 min. pentru a acoperi o distanță de 261,43 km. Cea mai scurtă călătorie de la Ploieşti la Paşcani vă va duce 8 ore 30 min.. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Paşcani, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

La ce oră sunt plecările de la Ploieşti la Paşcani?

Prima călătorie a zilei pornește de la Ploieşti la 08:30. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în timpul zilei, ultima plecare va fi la 23:00. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Ploieşti și Paşcani. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță. Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Ploieşti la Paşcani, care de obicei este la 08:30. Ultima plecare programată a serii este în mod normal la 23:00. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Când călătoresc de la Ploieşti la Paşcani cu autobuzul, ce stații pot să folosesc?

Veți putea pleca din Ploieşti folosind stații precum Ploiești Sud,Ploiești Vest. Acestea vă conectează cu stații care includ PASCANI din Paşcani. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Ploieşti, fie în Paşcani, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

Câte călătorii de la Ploieşti la Paşcani au loc în fiecare zi?

În medie, sunt 3 plecări zilnice de la Ploieşti la Paşcani. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 0 plecări de la Ploieşti care merg direct la Paşcani. Există 3 călătorii cu una sau mai multe schimbări Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Ploieşti la Paşcani. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă
Bilete ieftine de autobuz de la Ploieşti la Paşcani
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Ploieşti la Paşcani.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Ploieşti la Paşcani, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Ploieşti la Paşcani.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Ploieşti la Paşcani

Cele mai ieftine bilete de autobuz Ploieşti - Paşcani pot fi găsite până la 76,67 lei dacă aveți noroc sau 86,06 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 94,50 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Paşcani cu autobuzul

Când călătoriți la Paşcani cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Ploieşti la Paşcani Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
18.3kg
Autobuz
19.61kg
Zbor
52.29kg
Mașină
41.83kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Ploieşti la Paşcani?
Un bilet de autobuz de la Ploieşti la Paşcani este de 80,62 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 70,80 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Ploieşti la Paşcani?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Ploieşti la Paşcani este de 70,80 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Ploieşti și Paşcani cu autobuz?
Distanța între Ploieşti și Paşcani este de 261,43 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Ploieşti și Paşcani?
Călătoria de la Ploieşti la Paşcani durează în medie 9 ore 6 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 8 ore 30 min..
Ce companii operează de la Ploieşti la Paşcani?
Ruta Ploieşti - Paşcani este acoperită de 7 operator(i). Puteți găsi pe Virail, MirTrans Express, aliseb_tours_romania, compania_rvg, intertrans_company, sir_trans, autogari, comanto_trans și gsmtrans ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Ploieşti la Paşcani?
Ruta de la Ploieşti la Paşcani are în medie 3 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Ploieşti la Paşcani?
Primul autobuz de la Ploieşti la Paşcani pleacă la orele 08:30. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Ploieşti la Paşcani?
Ultimul autobuz de la Ploieşti la Paşcani pleacă la orele 23:00. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Ploieşti la Paşcani?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 70,80 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Ploieşti și Paşcani?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Ploieşti și Paşcani este 8 ore 30 min..
Există un autobuz direct de la Ploieşti la Paşcani?
Da, există un autobuz direct între Ploieşti și Paşcani.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Ploieşti la Paşcani?
Călătoria cu autobuz de la Ploieşti la Paşcani creează 19.61kg emisii de CO2.

Treceți local de la Ploieşti

Rute populare

Escapade de weekend de la Ploieşti

Rute internaționale din Ploieşti și zonele din apropiere

Alte destinații de la Ploieşti

Principalele rute spre Paşcani

Rute asemănătoare

Alte rute populare