Autobuz Ploieşti - Craiova preturi de la 61,57 lei

Începe de la
61,57 lei

Ploieşti la Craiova de la autobuz

Călătoria de la Ploieşti la Craiova de la autobuz este de 189,21 km și durează 4 ore 52 min.. Există 2 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 08:30 și ultima la 19:00. Este posibil să călătoriți de la Ploieşti la Craiova cu autobuz pentru doar 61,57 lei sau până la 62,06 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 61,57 lei.

Cel mai mic pret61,57 lei
Durata călătoriei4 ore 52 min.
Conexiune pe zi2
Cel mai mic pret61,57 lei
Cel mai mare preț62,06 lei
Prima Plecare08:30
Ultima Plecare19:00
Distanţă189,21 km
PlecarePloieşti
SosireCraiova
Transportatoriautogari, gsmtrans

Autobuz Bilete de la Ploieşti la Craiova

Data plecării
miercuri, 28 feb. 2024

Călătorie rapidă și ușoară de la Ploieşti la Craiova cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Ploieşti la Craiova? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Ploieşti la Craiova, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de autobuz pentru a ajunge de la Ploieşti la Craiova?

În medie, un bilet de autobuz de la Ploieşti la Craiova vă va costa 61,96 lei. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 61,57 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de autobuz pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Ploieşti la Craiova. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile biletelor de autobuz de la Ploieşti la Craiova variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Prețul mediu al unui bilet de autobuz este aproximativ 61,96 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.

Cât de lungă este călătoria de la Ploieşti la Craiova cu autobuzul?

Timpul mediul de călătorie este 4 ore 52 min.. Atât durează să traversați 189,21 km de la Ploieşti la Craiova. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la Ploieşti la Craiova ar putea să dureze mai mult de 4 ore 52 min.. Călătoria între Ploieşti și Craiova este lungă de vreo 189,21 km și de obicei durează aproximativ 4 ore 52 min.. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 4 ore 0 min.. Dacă încercați să ajungeți de la Ploieşti la Craiova cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

În ce moment al zilei pot călători de la Ploieşti la Craiova?

În general, prima plecare a zilei din Ploieşti va fi la 08:30, iar ultima plecare va fi la 19:00. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Ploieşti la Craiova se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor. Prima călătorie a serii pleacă de la Ploieşti la 08:30. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în acea seară, ultima plecare va fi la 19:00. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Ploieşti și Craiova. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Ploieşti la Craiova?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Ploieşti și Craiova. Vă puteți începe călătoria în Ploieşti la stații precum . Acestea se leagă de stații care includ din Craiova. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Ploieşti la Craiova.

Câte călătorii de la Ploieşti la Craiova sunt în fiecare zi?

Veți putea să călătoriți de la Ploieşti la Craiova folosind companii precum . Împreună, acești furnizori oferă o medie de 2 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Ploieşti la Craiova folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 2 legături directe de la Ploieşti la Craiova în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 0 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Ploieşti la Craiova. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Ploieşti la Craiova

Bilete ieftine de autobuz de la Ploieşti la Craiova
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Ploieşti la Craiova.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Ploieşti la Craiova, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Ploieşti la Craiova.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Ploieşti la Craiova

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Ploieşti la Craiova

Cele mai ieftine bilete de autobuz Ploieşti - Craiova pot fi găsite până la 76,67 lei dacă aveți noroc sau 86,06 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 94,50 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Craiova cu autobuzul

Când călătoriți la Craiova cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Ploieşti la Craiova Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
13.24kg
Autobuz
14.19kg
Zbor
37.84kg
Mașină
30.27kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Ploieşti la Craiova?
Un bilet de autobuz de la Ploieşti la Craiova este de 61,96 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 61,57 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Ploieşti la Craiova?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Ploieşti la Craiova este de 61,57 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Ploieşti și Craiova cu autobuz?
Distanța între Ploieşti și Craiova este de 189,21 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Ploieşti și Craiova?
Călătoria de la Ploieşti la Craiova durează în medie 4 ore 52 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 4 ore 0 min..
Ce companii operează de la Ploieşti la Craiova?
Ruta Ploieşti - Craiova este acoperită de 1 operator(i). Puteți găsi pe Virail, autogari și gsmtrans ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Ploieşti la Craiova?
Ruta de la Ploieşti la Craiova are în medie 2 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Ploieşti la Craiova?
Primul autobuz de la Ploieşti la Craiova pleacă la orele 08:30. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Ploieşti la Craiova?
Ultimul autobuz de la Ploieşti la Craiova pleacă la orele 19:00. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Ploieşti la Craiova?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 61,57 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Ploieşti la Craiova?
Există stații 2 de la care puteți pleca de la Ploieşti pentru a merge la Craiova. Puteți merge de la Ploiești și Ploiesti Vest și puteți ajunge la Craiova (Autogara Pelendava Nord) și Craiova International Airport CRA.
Câte conexiuni directe merg de la Ploieşti la Craiova?
Există în medie 2 de la Ploieşti pentru a merge la Craiova.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Ploieşti și Craiova?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Ploieşti și Craiova este 4 ore 0 min..
Există un autobuz direct de la Ploieşti la Craiova?
Da, există un autobuz direct între Ploieşti și Craiova.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Ploieşti la Craiova?
Călătoria cu autobuz de la Ploieşti la Craiova creează 14.19kg emisii de CO2.

Treceți local de la Ploieşti

Rute populare

Escapade de weekend de la Ploieşti

Rute internaționale din Ploieşti și zonele din apropiere

Alte destinații de la Ploieşti

Principalele rute spre Craiova

Rute asemănătoare

Alte rute populare