Autobuz Iaşi - Slatina preturi de la 20,13 lei

29.05.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Iaşi la Slatina cu autobuzul

Călătoria de la Iaşi la Slatina cu autobuzul este de 394,32 km și durează 22 ore 19 min.. Există 17 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 00:30 și ultima la 23:30. Este posibil să călătoriți de la Iaşi la Slatina cu autobuz pentru doar 20,13 lei sau până la 599,26 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 20,13 lei.

Cel mai mic pret20,13 lei
Durata călătoriei22 ore 19 min.
Conexiune pe zi17
Cel mai mic pret20,13 lei
Cel mai mare preț599,26 lei
Prima Plecare00:30
Ultima Plecare23:30
Distanţă394,32 km
PlecareIaşi
SosireSlatina
Transportatorialiseb_tours_romania, autogariDetalii
Bilete ieftine de autobuz de la Iaşi la Slatina
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Iaşi la Slatina.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Slatina, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Iaşi la Slatina.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Iaşi la Slatina

Cele mai ieftine bilete de autobuz Iaşi - Slatina pot fi găsite până la 76,67 lei dacă aveți noroc sau 86,06 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 94,50 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Slatina cu autobuzul

Când călătoriți la Slatina cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Iaşi la Slatina Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
27.6kg
Autobuz
29.57kg
Zbor
78.86kg
Mașină
63.09kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Iaşi la Slatina?
Un bilet de autobuz de la Iaşi la Slatina este de 141,17 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 20,13 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Iaşi la Slatina?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Iaşi la Slatina este de 20,13 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Iaşi și Slatina cu autobuz?
Distanța între Iaşi și Slatina este de 394,32 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Iaşi și Slatina?
Călătoria de la Iaşi la Slatina durează în medie 22 ore 19 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 6 ore 30 min..
Ce companii operează de la Iaşi la Slatina?
Ruta Iaşi - Slatina este acoperită de 12 operator(i). Puteți găsi pe Virail, aliseb_tours_romania, autogari, b_b_ilan, alverstur, luna_tour, nek_trans, TransMarin , matdan_transport, exotic_travel, trans_polosam, panagia_pelerinaje_ortodoxe, teisa și memento_bus ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Iaşi la Slatina?
Ruta de la Iaşi la Slatina are în medie 17 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Iaşi la Slatina?
Primul autobuz de la Iaşi la Slatina pleacă la orele 00:30. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Iaşi la Slatina?
Ultimul autobuz de la Iaşi la Slatina pleacă la orele 23:30. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Iaşi la Slatina?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 20,13 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Iaşi și Slatina?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Iaşi și Slatina este 6 ore 30 min..
Există un autobuz direct de la Iaşi la Slatina?
Da, există un autobuz direct între Iaşi și Slatina.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Iaşi la Slatina?
Călătoria cu autobuz de la Iaşi la Slatina creează 29.57kg emisii de CO2.

Treceți local de la Iaşi

Rute populare

Escapade de weekend de la Iaşi

Rute internaționale din Iaşi și zonele din apropiere

Alte destinații de la Iaşi

Principalele rute spre Slatina

Rute asemănătoare

Alte rute populare