Header background
  • Direct
  • Dus-Întors
Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un autobuz de la Sibiu până la Braşov

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Autobuz

Azi

Descoperă
Transport Autobuz

Mâine

Descoperă
Transport Autobuz

2 Zile

Descoperă
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Braşov

Descoperă

Călătoria dvs. de la Sibiu la Braşov cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Sibiu la Braşov? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Sibiu la Braşov transport autobuz

Distanța 114 km
Plecare Sibiu
Sosire Braşov
Transportatori Autogari, Erick Trans, Aventin, Trans Polosam, Vertrantis, Apetrans, Capital Lines, TRANSPORT CIVILIZAT DE PERSOANE, Alpin Ltd, E-Bus Romania, BEPS TRAVEL, GGC King Trans, MementoBUS, TRANSEMMA, E-Bus, <strong>E-Bus Romania</strong>, FixBus Romania, EMMALINES, Amarilia, Memento

Prețul biletului Sibiu - Braşov în fiecare zi

 
Azi
19,10 RON
24,36 RON
Mâine
17 RON
Detalii
În 2 zile
21,70 RON
34,11 RON
În 3 zile
20,70 RON
Detalii
În 4 zile
21,70 RON
29,23 RON
În 5 zile
17 RON
Detalii
În 6 zile
17 RON
Detalii

Rezumatul traseului dupa Autobuze

Călătorii
-
Transportatori
-
Prețul minim
-
Prețul maxim
-

Sibiu - Braşov

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

40,20 RON

Data
Luni 4 Iulie 2022
CFR Călători-logo
Sibiu - Bartolomeu
03:55 - 07:17
CFR Călători
3h 22min
CO2: 0.33kg
Cel mai ieftin

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Sibiu la Braşov cu autobuzul?

Cu o distanță de 115 km între Sibiu și Braşov, de obicei va dura să efectuați călătoria. Această cifră medie poate varia de la o zi la alta. Întârzierile pot fi cauzate de condiții meteorologice neașteptate, construcții sau reparări de drumuri, evenimente locale sau alte circumstanțe neprevăzute. Nu uitați, călătoria dvs. poate dura mai mult de . Făceți-vă planurile având acest lucru în vedere pentru a evita dezamăgirile, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget restrâns.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la Sibiu la Braşov?

Prima plecare a serii de la Sibiu la Braşov este la , în timp ce ultima călătorie pornește la . Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Sibiu și Braşov. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Sibiu la Braşov?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Sibiu și Braşov. Vă puteți începe călătoria în Sibiu la stații precum Sibiu Natural History Museum, Sibiu. Acestea se leagă de stații care includ Brasov Gas Station Harmanului, Brasov din Braşov. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Sibiu la Braşov.

Câte călătorii de la Sibiu la Braşov au loc în fiecare zi?

Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Sibiu la Braşov. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
115 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback