Autobuz Sibiu - Iaşi preturi de la 102,66 lei

20.04.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com
Începe de la
102,66 lei

Sibiu la Iaşi cu autobuzul

Călătoria de la Sibiu la Iaşi cu autobuzul este de 305,04 km și durează 8 ore 30 min.. Există 2 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 10:00 și ultima la 13:30. Este posibil să călătoriți de la Sibiu la Iaşi cu autobuz pentru doar 102,66 lei sau până la 103,30 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 102,66 lei.

Cel mai mic pret102,66 lei
Durata călătoriei8 ore 30 min.
Conexiune pe zi2
Cel mai mic pret102,66 lei
Cel mai mare preț103,30 lei
Prima Plecare10:00
Ultima Plecare13:30
Distanţă305,04 km
PlecareSibiu
SosireIaşi
Transportatoritrans_polosam

Autobuz Bilete de la Sibiu la Iași

Data plecării
sâmbătă, 20 apr. 2024

Călătoria de la Sibiu la Iaşi cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Sibiu la Iaşi. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cât costă să ajung de la Sibiu la Iaşi cu autobuzul?

Când călătoriți de la Sibiu la Iaşi, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 102,96 lei. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 102,66 lei, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de autobuz, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de autobuz vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de autobuz mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Sibiu la Iaşi. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile biletelor de autobuz de la Sibiu la Iaşi variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Prețul mediu al unui bilet de autobuz este aproximativ 102,96 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.

Cât de lungă este călătoria de la Sibiu la Iaşi cu autobuzul?

Călătoria de la Sibiu la Iaşi cu autobuzul va dura, de obicei, 8 ore 30 min.. Această călătorie acoperă o distanță de 305,04 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că 8 ore 30 min. este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie. Călătoria între Sibiu și Iaşi cu autobuzul durează de obicei 8 ore 30 min. pentru a acoperi o distanță de 305,04 km. Cea mai scurtă călătorie de la Sibiu la Iaşi vă va duce 8 ore 30 min.. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Iaşi, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

În ce moment al zilei pot călători de la Sibiu la Iaşi?

Prima plecare zilnică de la Sibiu la Iaşi este la 10:00, în timp ce ultima călătorie a zilei pornește la 13:30. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Sibiu și Iaşi. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea. Dacă preferați să călătoriți noaptea, veți găsi de obicei prima plecare de la Sibiu la Iaşi la 10:00. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare a serii este la 13:30. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Sibiu la Iaşi?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Sibiu de la următoarele stații: Sibiu International Airport, SBZ,SIBIU. Sosind la Iaşi, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Iași, Billa. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Iaşi.

Câte călătorii de la Sibiu la Iaşi sunt în fiecare zi?

Dacă vreți să ajungeți de la Sibiu la Iaşi, puteți călători cu furnizori precum . Veți găsi un număr maxim de plecări pe zi. În medie, sunt 2 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 2 călătorii directe între Sibiu și Iaşi. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 0 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Sibiu la Iaşi. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Sibiu la Iași

Bilete ieftine de autobuz de la Sibiu la Iaşi
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Sibiu la Iaşi.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Sibiu la Iaşi, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Sibiu la Iaşi.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Sibiu la Iași

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Sibiu la Iaşi

Cele mai ieftine bilete de autobuz Sibiu - Iaşi pot fi găsite până la 88,15 lei dacă aveți noroc sau 101,42 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 103,98 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Iaşi cu autobuzul

Când călătoriți la Iaşi cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Sibiu la Iaşi Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
21.35kg
Autobuz
22.88kg
Zbor
61.01kg
Mașină
48.81kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Sibiu la Iaşi?
Un bilet de autobuz de la Sibiu la Iaşi este de 102,96 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 102,66 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Sibiu la Iaşi?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Sibiu la Iaşi este de 102,66 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Sibiu și Iaşi cu autobuz?
Distanța între Sibiu și Iaşi este de 305,04 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Sibiu și Iaşi?
Călătoria de la Sibiu la Iaşi durează în medie 8 ore 30 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 8 ore 30 min..
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Sibiu la Iaşi?
Ruta de la Sibiu la Iaşi are în medie 2 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Sibiu la Iaşi?
Primul autobuz de la Sibiu la Iaşi pleacă la orele 10:00. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Sibiu la Iaşi?
Ultimul autobuz de la Sibiu la Iaşi pleacă la orele 13:30. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Sibiu la Iaşi?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 102,66 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Sibiu la Iaşi?
Există în medie 2 de la Sibiu pentru a merge la Iaşi.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Sibiu și Iaşi?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Sibiu și Iaşi este 8 ore 30 min..
Există un autobuz direct de la Sibiu la Iaşi?
Da, există un autobuz direct între Sibiu și Iaşi.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Sibiu la Iaşi?
Călătoria cu autobuz de la Sibiu la Iaşi creează 22.88kg emisii de CO2.

Treceți local de la Sibiu

Rute populare

Escapade de weekend de la Sibiu

Rute internaționale din Sibiu și zonele din apropiere

Alte destinații de la Sibiu

Principalele rute spre Iaşi

Rute asemănătoare

Alte rute populare