Gasiți un tren de la Sibiu până la Cluj-Napoca

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 18,70 RON
Durata călătoriei 11 h 34 min
Călătorii pe zi 49
Prima plecare 07:40
Ultima plecare 01:21
Distanța 115 km

Virail găsește pentru tine cele mai bune oferte de tren de la Sibiu la Cluj-Napoca.

Virail face ca fiecare călătorie mai ușor: singurul lucru pe care va trebui să faceți este de a specifica data călătoriei de la Sibiu la Cluj-Napoca. Ulterior, va fi capabil de a găsi opțiunea perfectă pentru călătoria dvs. prin filtrarea și sortarea rezultatelor după preț și de plecare. Virail, de asemenea, vă va redirecționa automat site-ul web al furnizorului pentru a finaliza rezervarea.

Care este cel mai mic pret pentru bilete de tren către Cluj-Napoca?

Prin rezervare în avans, puteți găsi bilete de tren ieftine de la Sibiu din 18,70 RON Cluj-Napoca. Cu toate acestea, bilete de tren pentru acest cost traseu, în medie, în jurul valorii de 32,99 RON.

Ce companii feroviare oferă conexiuni cu trenul de la Sibiu pentru a Cluj-Napoca?

Virail găsește ofertă de la o mulțime de companii feroviare din Europa și în restul lumii. De exemplu, vă arată posibile conexiuni de tren de la Sibiu la Cluj-Napoca oferite de CFR Călători.

Prețul biletului - în fiecare zi

29,23 RON 30,45 RON Mai mult 30,45 RON Mai mult Mai mult Mai mult

Trenuri din Sibiu spre Cluj-Napoca

La ce oră trenurile de concediu și cât timp Cluj-Napoca ultimul este călătoria?

În medie, este nevoie de 11 h 34 min pentru a ajunge la cu trenul Cluj-Napoca, dar va avea nevoie de 3 h 59 min cu cele mai rapide trenuri. Prima dintre ele este disponibil la 07:40, în timp ce ultima părăsește Sibiu la 01:21.

Stații care servesc linia de cale ferată Sibiu - Cluj-Napoca?

Trenurile să plece de la Sibiu, Sibiu hc, Turnișor și Atelier Zona H Sibiu Cluj-Napoca ultimul și ajung în Cluj Napoca și Cluj Napoca Est.

Nu uitați să cumpere alimente și băuturi în avans, dacă aveți nevoie de ele: stații de tren nu au întotdeauna magazine, în timp ce la bord s nu cafenele sunt întotdeauna disponibile și de multe ori foarte scumpe

Atunci când călătoresc pe distanțe scurte, puteți lua în considerare, de asemenea, autobuze și opțiuni carpooling: cu unele noroc, veți găsi opțiuni foarte ieftine, chiar dacă rezervați pe termen scurt