Autobuz Slatina - Iaşi preturi de la 20,08 lei

29.05.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Slatina la Iaşi cu autobuzul

Călătoria de la Slatina la Iaşi cu autobuzul este de 394,32 km și durează 15 ore 2 min.. Există 19 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 02:45 și ultima la 23:00. Este posibil să călătoriți de la Slatina la Iaşi cu autobuz pentru doar 20,08 lei sau până la 394,04 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 20,08 lei.

Cel mai mic pret20,08 lei
Durata călătoriei15 ore 2 min.
Conexiune pe zi19
Cel mai mic pret20,08 lei
Cel mai mare preț394,04 lei
Prima Plecare02:45
Ultima Plecare23:00
Distanţă394,32 km
PlecareSlatina
SosireIaşi
Transportatorib_b_ilan, matdan_transportDetalii
Bilete ieftine de autobuz de la Slatina la Iaşi
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Slatina la Iaşi.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Slatina la Iaşi, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Slatina la Iaşi.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Slatina la Iaşi

Cele mai ieftine bilete de autobuz Slatina - Iaşi pot fi găsite până la 76,67 lei dacă aveți noroc sau 86,06 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 94,50 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Iaşi cu autobuzul

Când călătoriți la Iaşi cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Slatina la Iaşi Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
27.6kg
Autobuz
29.57kg
Zbor
78.86kg
Mașină
63.09kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Slatina la Iaşi?
Un bilet de autobuz de la Slatina la Iaşi este de 106,62 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 20,08 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Slatina la Iaşi?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Slatina la Iaşi este de 20,08 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Slatina și Iaşi cu autobuz?
Distanța între Slatina și Iaşi este de 394,32 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Slatina și Iaşi?
Călătoria de la Slatina la Iaşi durează în medie 15 ore 2 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 9 ore 0 min..
Ce companii operează de la Slatina la Iaşi?
Ruta Slatina - Iaşi este acoperită de 5 operator(i). Puteți găsi pe Virail, b_b_ilan, matdan_transport, trans_polosam, memento_bus, teisa și autogari ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Slatina la Iaşi?
Ruta de la Slatina la Iaşi are în medie 19 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Slatina la Iaşi?
Primul autobuz de la Slatina la Iaşi pleacă la orele 02:45. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Slatina la Iaşi?
Ultimul autobuz de la Slatina la Iaşi pleacă la orele 23:00. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Slatina la Iaşi?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 20,08 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Slatina și Iaşi?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Slatina și Iaşi este 9 ore 0 min..
Există un autobuz direct de la Slatina la Iaşi?
Da, există un autobuz direct între Slatina și Iaşi.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Slatina la Iaşi?
Călătoria cu autobuz de la Slatina la Iaşi creează 29.57kg emisii de CO2.

Treceți local de la Slatina

Rute populare

Escapade de weekend de la Slatina

Rute internaționale din Slatina și zonele din apropiere

Alte destinații de la Slatina

Principalele rute spre Iaşi

Rute asemănătoare

Alte rute populare