Autobuz Craiova - Iaşi preturi de la 138,58 lei

Începe de la
138,58 lei

Craiova la Iaşi de la autobuz

Călătoria de la Craiova la Iaşi de la autobuz este de 433,26 km și durează 19 ore 45 min.. Există 12 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 02:00 și ultima la 19:00. Este posibil să călătoriți de la Craiova la Iaşi cu autobuz pentru doar 138,58 lei sau până la 713,65 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 138,58 lei.

Cel mai mic pret138,58 lei
Durata călătoriei19 ore 45 min.
Conexiune pe zi12
Cel mai mic pret138,58 lei
Cel mai mare preț713,65 lei
Prima Plecare02:00
Ultima Plecare19:00
Distanţă433,26 km
PlecareCraiova
SosireIaşi
Transportatorince_invest, autogariDetalii

Autobuz Bilete de la Craiova la Iași

Data plecării
miercuri, 28 feb. 2024

Călătorie rapidă și ușoară de la Craiova la Iaşi cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Craiova la Iaşi? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de autobuz pentru a călători de la Craiova la Iaşi?

Prețurile biletelor de autobuz de la Craiova la Iaşi variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de autobuz de la Craiova la Iaşi vor costa 138,58 lei. Prețul mediu al unui bilet de autobuz este aproximativ 201,17 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Craiova la Iaşi. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 201,17 lei pentru biletul dvs. de autobuz. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de autobuz mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Craiova la Iaşi.

Cât de lungă este călătoria de la Craiova la Iaşi cu autobuzul?

Călătoria între Craiova și Iaşi cu autobuzul este aproximativ 433,26 km. Vă va lua cam 19 ore 45 min. să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient. Călătoria între Craiova și Iaşi cu autobuzul durează de obicei 19 ore 45 min. pentru a acoperi o distanță de 433,26 km. Cea mai scurtă călătorie de la Craiova la Iaşi vă va duce 10 ore 29 min.. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Iaşi, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Craiova la Iaşi?

În Craiova, stațiile de plecare includ . Când veți sosi în Iaşi, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum . Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Craiova la Iaşi?

Numărul exact al călătoriilor de la Craiova la Iaşi poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 12 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv . În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la Craiova la Iaşi. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la Craiova la Iaşi variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 0 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 12 călătorii cu una sau mai multe schimbări. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Craiova la Iaşi. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Craiova la Iași

Bilete ieftine de autobuz de la Craiova la Iaşi
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Craiova la Iaşi.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Craiova la Iaşi, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Craiova la Iaşi.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Craiova la Iași

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Craiova la Iaşi

Cele mai ieftine bilete de autobuz Craiova - Iaşi pot fi găsite până la 138,67 lei dacă aveți noroc sau 184,07 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 220,18 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Iaşi cu autobuzul

Când călătoriți la Iaşi cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

Europa Bus este o companie de autobuze care operează în Irlanda de Nord, oferind servicii interurbane și transfrontaliere. Este o subsidiară a Translink, operatorul de transport public din Irlanda de Nord. Europa Bus operează o flotă de autocare moderne, inclusiv autobuze cu etaj, și oferă o gamă largă de facilități, cum ar fi Wi-Fi gratuit, aer condiționat și toalete la bord. Rutele companiei conectează marile orașe și orașe din Irlanda de Nord, precum și Dublin și alte destinații din Republica Irlanda. Europa Bus oferă, de asemenea, servicii de transfer de la/la Aeroportul Internațional Belfast și Aeroportul George Best Belfast City.

Craiova la Iaşi Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
30.33kg
Autobuz
32.49kg
Zbor
86.65kg
Mașină
69.32kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Craiova la Iaşi?
Un bilet de autobuz de la Craiova la Iaşi este de 201,17 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 138,58 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Craiova la Iaşi?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Craiova la Iaşi este de 138,58 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Craiova și Iaşi cu autobuz?
Distanța între Craiova și Iaşi este de 433,26 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Craiova și Iaşi?
Călătoria de la Craiova la Iaşi durează în medie 19 ore 45 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 10 ore 29 min..
Ce companii operează de la Craiova la Iaşi?
Ruta Craiova - Iaşi este acoperită de 14 operator(i). Puteți găsi pe Virail, nce_invest, autogari, romfour_romania, patonad_tour, exotic_travel, latino_expres, luna_tour, alverstur, MirTrans Express, gsmtrans, aliseb_tours_romania, b_b_ilan, teisa, Europa Bus și trans_polosam ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Craiova la Iaşi?
Ruta de la Craiova la Iaşi are în medie 12 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Craiova la Iaşi?
Primul autobuz de la Craiova la Iaşi pleacă la orele 02:00. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Craiova la Iaşi?
Ultimul autobuz de la Craiova la Iaşi pleacă la orele 19:00. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Craiova la Iaşi?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 138,58 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Craiova la Iaşi?
Există stații 2 de la care puteți pleca de la Craiova pentru a merge la Iaşi. Puteți merge de la Craiova International Airport CRA și Craiova (Autogara Pelendava Nord) și puteți ajunge la Iasi.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Craiova și Iaşi?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Craiova și Iaşi este 10 ore 29 min..
Există un autobuz direct de la Craiova la Iaşi?
Da, există un autobuz direct între Craiova și Iaşi.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Craiova la Iaşi?
Călătoria cu autobuz de la Craiova la Iaşi creează 32.49kg emisii de CO2.

Treceți local de la Craiova

Rute populare

Escapade de weekend de la Craiova

Rute internaționale din Craiova și zonele din apropiere

Alte destinații de la Craiova

Principalele rute spre Iaşi

Rute asemănătoare

Alte rute populare