Tren Iaşi - Slatina prețuri de la 64,35 lei

20.04.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com
Începe de la
64,35 lei

Iaşi la Slatina cu trenul

Călătoria de la Iaşi la Slatina cu trenul este de 394,32 km și durează 11 ore 26 min.. Există 10 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 05:14 și ultima la 23:30. Este posibil să călătoriți de la Iaşi la Slatina cu tren pentru doar 64,35 lei sau până la 177,13 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 64,35 lei.

Cel mai mic pret64,35 lei
Durata călătoriei11 ore 26 min.
Conexiune pe zi10
Cel mai mic pret64,35 lei
Cel mai mare preț177,13 lei
Prima Plecare05:14
Ultima Plecare23:30
Distanţă394,32 km
PlecareIaşi
SosireSlatina
TransportatoriCFR Calatori

Călătoria dvs. de la Iaşi la Slatina cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Iaşi la Slatina. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cât costă biletele de tren de la Iaşi la Slatina?

Când călătoriți de la Iaşi la Slatina, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 131,10 lei. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 64,35 lei, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Slatina. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Când călătoriți de la Iaşi la Slatina, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 131,10 lei. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.

Cât durează călătoria de la Iaşi la Slatina cu trenul?

Distanța dintre Iaşi și Slatina este aproximativ 394,32 km. În general, va dura în jur de 11 ore 26 min. să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință. Călătoria de la Iaşi la Slatina acoperă o distanță de 394,32 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 11 ore 26 min.. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 10 ore 27 min.. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Iaşi la Slatina făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

În ce moment al zilei pot călători de la Iaşi la Slatina?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Iaşi la Slatina, care de obicei este la 05:14. Ultima plecare programată a zilei este în mod normal la 23:30. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului. Prima plecare a serii de la Iaşi la Slatina este la 05:14, în timp ce ultima călătorie pornește la 23:30. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Iaşi și Slatina. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Iaşi laSlatina?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Iaşi și Slatina. Vă puteți începe călătoria în Iaşi la stații precum Iași, Billa. Acestea se leagă de stații care includ Slatina (Petrom Gas Station),Slatina(RO) din Slatina. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Iaşi la Slatina.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Iaşi la Slatina?

Dacă vreți să ajungeți de la Iaşi la Slatina, puteți călători cu furnizori precum . Veți găsi un număr maxim de plecări pe zi. În medie, sunt 10 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 0 călătorii directe între Iaşi și Slatina. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 10 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Slatina. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă
Bilete ieftine de tren de la Iaşi la Slatina
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Iaşi la Slatina.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Slatina, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Iaşi la Slatina.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Iaşi la Slatina

Cele mai ieftine bilete de tren Iaşi - Slatina pot fi găsite până la 77,50 lei dacă aveți noroc sau 104,78 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 125,87 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Slatina cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Slatina, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord CFR Calatori de la Iaşi la Slatina
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Iaşi la Slatina cu train.
Facilităţi CFR Calatori
quiet_zone Zona de liniste check
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
accessibility Accesibilitate check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check
bicycle Bicicleta check
sleeper_couchette Vagon de dormit check

Iaşi la Slatina Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
27.6kg
Autobuz
29.57kg
Zbor
78.86kg
Mașină
63.09kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Iaşi la Slatina cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Iaşi și Slatina sunt 27.6kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Iaşi și Slatina? Luând trenul între Iaşi și Slatina veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 51.26kg față de un zbor, 1.97kg față de autobuz și 35.49kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Iaşi la Slatina?
Un bilet de tren de la Iaşi la Slatina este de 131,10 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 64,35 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Iaşi la Slatina?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Iaşi la Slatina este de 64,35 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Iaşi și Slatina cu tren?
Distanța între Iaşi și Slatina este de 394,32 km.
Cât durează călătoria cu tren între Iaşi și Slatina?
Călătoria de la Iaşi la Slatina durează în medie 11 ore 26 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 10 ore 27 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Iaşi la Slatina?
Ruta de la Iaşi la Slatina are în medie 10 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Iaşi la Slatina?
Primul tren de la Iaşi la Slatina pleacă la orele 05:14. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Iaşi la Slatina?
Ultimul tren de la Iaşi la Slatina pleacă la orele 23:30. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Iaşi la Slatina?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 64,35 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Iaşi și Slatina?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Iaşi și Slatina este 10 ore 27 min..
Există un tren direct de la Iaşi la Slatina?
Da, există un tren direct între Iaşi și Slatina.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Iaşi la Slatina?
Călătoria cu tren de la Iaşi la Slatina creează 27.6kg emisii de CO2.

Treceți local de la Iaşi

Rute populare

Escapade de weekend de la Iaşi

Alte destinații de la Iaşi

Principalele rute spre Slatina

Rute asemănătoare

Alte rute populare