Autobuz Tulcea - Brăila preturi de la 28,73 lei

Începe de la
28,73 lei

Tulcea la Brăila de la autobuz

Călătoria de la Tulcea la Brăila de la autobuz este de 65 km și durează 2 ore 24 min.. Există 5 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 08:30 și ultima la 17:00. Este posibil să călătoriți de la Tulcea la Brăila cu autobuz pentru doar 28,73 lei sau până la 28,78 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 28,73 lei.

Cel mai mic pret28,73 lei
Durata călătoriei2 ore 24 min.
Conexiune pe zi5
Cel mai mic pret28,73 lei
Cel mai mare preț28,78 lei
Prima Plecare08:30
Ultima Plecare17:00
Distanţă65 km
PlecareTulcea
SosireBrăila
Transportatoriautogari

Autobuz Bilete de la Tulcea la Brăila

Data plecării
miercuri, 28 feb. 2024

Călătoria de la Tulcea la Brăila cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Tulcea la Brăila? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cât voi plăti pentru bilete de autobuz de la Tulcea la Brăila?

În medie, un bilet de autobuz de la Tulcea la Brăila vă va costa 28,73 lei. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 28,73 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de autobuz pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Tulcea la Brăila. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, un bilet de autobuz de la Tulcea la Brăila vă va costa 28,73 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de autobuz pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Tulcea la Brăila cu autobuzul?

Timpul mediul de călătorie este 2 ore 24 min.. Atât durează să traversați 65 km de la Tulcea la Brăila. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la Tulcea la Brăila ar putea să dureze mai mult de 2 ore 24 min.. Pentru a ajunge mai repede de la Tulcea la Brăila, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Tulcea și Brăila vor termina călătoria în 2 ore 18 min.. În medie, va fi nevoie de vreo 2 ore 24 min. pentru a parcurge 65 km între Tulcea și Brăila.

Când sunt primele și ultimele plecări de la Tulcea la Brăila?

În general, prima plecare a zilei din Tulcea va fi la 08:30, iar ultima plecare va fi la 17:00. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Tulcea la Brăila se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor. Prima călătorie a serii pleacă de la Tulcea la 08:30. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în acea seară, ultima plecare va fi la 17:00. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Tulcea și Brăila. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Tulcea laBrăila?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Tulcea și Brăila. Vă puteți începe călătoria în Tulcea la stații precum . Acestea se leagă de stații care includ din Brăila. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Tulcea la Brăila.

Câte călătorii de la Tulcea la Brăila sunt în fiecare zi?

Veți putea să călătoriți de la Tulcea la Brăila folosind companii precum . Împreună, acești furnizori oferă o medie de 5 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Tulcea la Brăila folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 5 legături directe de la Tulcea la Brăila în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 0 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Tulcea la Brăila. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Tulcea la Brăila

Bilete ieftine de autobuz de la Tulcea la Brăila
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Tulcea la Brăila.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Tulcea la Brăila, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Tulcea la Brăila.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Tulcea la Brăila

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Tulcea la Brăila

Cele mai ieftine bilete de autobuz Tulcea - Brăila pot fi găsite până la 76,67 lei dacă aveți noroc sau 86,06 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 94,50 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Brăila cu autobuzul

Când călătoriți la Brăila cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Tulcea la Brăila Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
4.55kg
Autobuz
4.88kg
Zbor
13kg
Mașină
10.4kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Tulcea la Brăila?
Un bilet de autobuz de la Tulcea la Brăila este de 28,73 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 28,73 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Tulcea la Brăila?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Tulcea la Brăila este de 28,73 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Tulcea și Brăila cu autobuz?
Distanța între Tulcea și Brăila este de 65 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Tulcea și Brăila?
Călătoria de la Tulcea la Brăila durează în medie 2 ore 24 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 2 ore 18 min..
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Tulcea la Brăila?
Ruta de la Tulcea la Brăila are în medie 5 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Tulcea la Brăila?
Primul autobuz de la Tulcea la Brăila pleacă la orele 08:30. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Tulcea la Brăila?
Ultimul autobuz de la Tulcea la Brăila pleacă la orele 17:00. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Tulcea la Brăila?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 28,73 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Tulcea la Brăila?
Există stații 1 de la care puteți pleca de la Tulcea pentru a merge la Brăila. Puteți merge de la Tulcea Autogara și puteți ajunge la Braila.
Câte conexiuni directe merg de la Tulcea la Brăila?
Există în medie 5 de la Tulcea pentru a merge la Brăila.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Tulcea și Brăila?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Tulcea și Brăila este 2 ore 18 min..
Există un autobuz direct de la Tulcea la Brăila?
Da, există un autobuz direct între Tulcea și Brăila.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Tulcea la Brăila?
Călătoria cu autobuz de la Tulcea la Brăila creează 4.88kg emisii de CO2.

Treceți local de la Tulcea

Rute populare

Escapade de weekend de la Tulcea

Rute internaționale din Tulcea și zonele din apropiere

Alte destinații de la Tulcea

Principalele rute spre Brăila

Rute asemănătoare

Alte rute populare