Autobuz Braşov - Brăila preturi de la 48,18 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Braşov la Brăila cu autobuzul

Călătoria de la Braşov la Brăila cu autobuzul este de 190,42 km și durează 4 ore 59 min.. Există 16 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 07:30 și ultima la 22:30. Este posibil să călătoriți de la Braşov la Brăila cu autobuz pentru doar 48,18 lei sau până la 66,70 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 48,18 lei.

Cel mai mic pret48,18 lei
Durata călătoriei4 ore 59 min.
Conexiune pe zi16
Cel mai mic pret48,18 lei
Cel mai mare preț66,70 lei
Prima Plecare07:30
Ultima Plecare22:30
Distanţă190,42 km
PlecareBraşov
SosireBrăila
Transportatoritransemma, FlixBusDetalii

Autobuz Bilete de la Braşov la Brăila

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Călătorie rapidă și ușoară de la Braşov la Brăila cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Braşov la Brăila. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de autobuz pentru a călători de la Braşov la Brăila?

Când călătoriți de la Braşov la Brăila, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 52,38 lei. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 48,18 lei, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de autobuz, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de autobuz vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de autobuz mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Braşov la Brăila. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, un bilet de autobuz de la Braşov la Brăila vă va costa 52,38 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de autobuz pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.

Cât timp va dura să ajung de la Braşov la Brăila cu autobuzul?

Timpul mediul de călătorie este 4 ore 59 min.. Atât durează să traversați 190,42 km de la Braşov la Brăila. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la Braşov la Brăila ar putea să dureze mai mult de 4 ore 59 min.. Călătoria între Braşov și Brăila cu autobuzul durează de obicei 4 ore 59 min. pentru a acoperi o distanță de 190,42 km. Cea mai scurtă călătorie de la Braşov la Brăila vă va duce 4 ore 0 min.. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Brăila, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la Braşov la Brăila?

Prima călătorie a zilei pornește de la Braşov la 07:30. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în timpul zilei, ultima plecare va fi la 22:30. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Braşov și Brăila. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță. Prima plecare a serii de la Braşov la Brăila este la 07:30, în timp ce ultima călătorie pornește la 22:30. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Braşov și Brăila. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Braşov la Brăila?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Braşov și Brăila. Vă puteți începe călătoria în Braşov la stații precum Brasov - Stadium,Brasov, Gara,Brașov, Autogara Bartolomeu. Acestea se leagă de stații care includ Braila,Braila din Brăila. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Braşov la Brăila.

Câte călătorii de la Braşov la Brăila sunt în fiecare zi?

Dacă vreți să ajungeți de la Braşov la Brăila, puteți călători cu furnizori precum . Veți găsi un număr maxim de plecări pe zi. În medie, sunt 16 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 16 călătorii directe între Braşov și Brăila. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 0 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Braşov la Brăila. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Braşov la Brăila

Bilete ieftine de autobuz de la Braşov la Brăila
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Braşov la Brăila.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Braşov la Brăila, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Braşov la Brăila.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Braşov la Brăila

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Braşov la Brăila

Cele mai ieftine bilete de autobuz Braşov - Brăila pot fi găsite până la 76,67 lei dacă aveți noroc sau 86,06 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 94,50 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Brăila cu autobuzul

Când călătoriți la Brăila cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

FlixBus, o companie de autobuze de lungă distanță, operează atât în Europa, cât și în Statele Unite. Fondată în 2013, a crescut pentru a deveni unul dintre cei mai mari operatori de autobuze din Europa, conectând peste 2.500 de destinații în 30 de țări. Originar din Germania, FlixBus s-a extins rapid în țările vecine, inclusiv Franța, Italia, Danemarca, Țările de Jos și Croația, oferind în același timp servicii regulate către Norvegia, Spania și Anglia. Cu tarife accesibile și facilități confortabile, cum ar fi Wi-Fi gratuit, prize și toalete la bord, FlixBus oferă o experiență de călătorie convenabilă și plăcută.

Servicii la bord FlixBus de la Braşov la Brăila
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Braşov la Brăila cu bus.
Facilităţi FlixBus
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check

Braşov la Brăila Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
13.33kg
Autobuz
14.28kg
Zbor
38.08kg
Mașină
30.47kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Braşov la Brăila?
Un bilet de autobuz de la Braşov la Brăila este de 52,38 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 48,18 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Braşov la Brăila?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Braşov la Brăila este de 48,18 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Braşov și Brăila cu autobuz?
Distanța între Braşov și Brăila este de 190,42 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Braşov și Brăila?
Călătoria de la Braşov la Brăila durează în medie 4 ore 59 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 4 ore 0 min..
Ce companii operează de la Braşov la Brăila?
Ruta Braşov - Brăila este acoperită de 7 operator(i). Puteți găsi pe Virail, transemma, FlixBus, emmalines, autogari, erick_trans, _b_duotex_com_b_, amarilia și aventin ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Braşov la Brăila?
Ruta de la Braşov la Brăila are în medie 16 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Braşov la Brăila?
Primul autobuz de la Braşov la Brăila pleacă la orele 07:30. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Braşov la Brăila?
Ultimul autobuz de la Braşov la Brăila pleacă la orele 22:30. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Braşov la Brăila?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 48,18 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Braşov la Brăila?
Există în medie 16 de la Braşov pentru a merge la Brăila.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Braşov și Brăila?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Braşov și Brăila este 4 ore 0 min..
Există un autobuz direct de la Braşov la Brăila?
Da, există un autobuz direct între Braşov și Brăila.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Braşov la Brăila?
Călătoria cu autobuz de la Braşov la Brăila creează 14.28kg emisii de CO2.

Treceți local de la Braşov

Rute populare

Escapade de weekend de la Braşov

Rute internaționale din Braşov și zonele din apropiere

Alte destinații de la Braşov

Principalele rute spre Brăila

Rute asemănătoare

Alte rute populare