Autobuz Iaşi - Brăila preturi de la 56,39 lei

29.05.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Mai mult
Mai mult
Mai mult

Iaşi la Brăila cu autobuzul

Călătoria de la Iaşi la Brăila cu autobuzul este de 213,56 km și durează 4 ore 54 min.. Există 5 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 01:00 și ultima la 17:00. Este posibil să călătoriți de la Iaşi la Brăila cu autobuz pentru doar 56,39 lei sau până la 72,42 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 56,39 lei.

Cel mai mic pret56,39 lei
Durata călătoriei4 ore 54 min.
Conexiune pe zi5
Cel mai mic pret56,39 lei
Cel mai mare preț72,42 lei
Prima Plecare01:00
Ultima Plecare17:00
Distanţă213,56 km
PlecareIaşi
SosireBrăila
Transportatoripagebo_trans_junior, trans_polosam

Autobuz Bilete de la Iași la Brăila

Data plecării
miercuri, 29 mai 2024

Ajungeți de la Iaşi la Brăila cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Iaşi la Brăila. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cât costă să ajung de la Iaşi la Brăila cu autobuzul?

Prețurile biletelor de autobuz de la Iaşi la Brăila variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de autobuz de la Iaşi la Brăila vor costa 56,39 lei. Prețul mediu al unui bilet de autobuz este aproximativ 67,82 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Brăila. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Când călătoriți de la Iaşi la Brăila, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 67,82 lei. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de autobuz, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de autobuz vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de autobuz mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.

Cât timp va dura să ajung de la Iaşi la Brăila cu autobuzul?

Cu o distanță de 213,56 km între Iaşi și Brăila, de obicei va dura 4 ore 54 min. să efectuați călătoria. Această cifră medie poate varia de la o zi la alta. Întârzierile pot fi cauzate de condiții meteorologice neașteptate, construcții sau reparări de drumuri, evenimente locale sau alte circumstanțe neprevăzute. Nu uitați, călătoria dvs. poate dura mai mult de 4 ore 54 min.. Făceți-vă planurile având acest lucru în vedere pentru a evita dezamăgirile, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget restrâns. Călătoria între Iaşi și Brăila este lungă de vreo 213,56 km și de obicei durează aproximativ 4 ore 54 min.. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 4 ore 30 min.. Dacă încercați să ajungeți de la Iaşi la Brăila cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Iaşi la Brăila?

În Iaşi, stațiile de plecare includ Iași, Billa. Când veți sosi în Brăila, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Braila,Braila . Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

Câte călătorii zilnice există de la Iaşi la Brăila?

Dacă vreți să ajungeți de la Iaşi la Brăila, puteți călători cu furnizori precum . Veți găsi un număr maxim de plecări pe zi. În medie, sunt 5 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 5 călătorii directe între Iaşi și Brăila. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 0 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Brăila. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Iași la Brăila

Bilete ieftine de autobuz de la Iaşi la Brăila
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Iaşi la Brăila.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Brăila, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Iaşi la Brăila.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Iași la Brăila

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Iaşi la Brăila

Cele mai ieftine bilete de autobuz Iaşi - Brăila pot fi găsite până la 76,67 lei dacă aveți noroc sau 86,06 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 94,50 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Brăila cu autobuzul

Când călătoriți la Brăila cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Iaşi la Brăila Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
14.95kg
Autobuz
16.02kg
Zbor
42.71kg
Mașină
34.17kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Iaşi la Brăila?
Un bilet de autobuz de la Iaşi la Brăila este de 67,82 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 56,39 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Iaşi la Brăila?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Iaşi la Brăila este de 56,39 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Iaşi și Brăila cu autobuz?
Distanța între Iaşi și Brăila este de 213,56 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Iaşi și Brăila?
Călătoria de la Iaşi la Brăila durează în medie 4 ore 54 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 4 ore 30 min..
Ce companii operează de la Iaşi la Brăila?
Ruta Iaşi - Brăila este acoperită de 2 operator(i). Puteți găsi pe Virail, pagebo_trans_junior, trans_polosam și aventin ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Iaşi la Brăila?
Ruta de la Iaşi la Brăila are în medie 5 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Iaşi la Brăila?
Primul autobuz de la Iaşi la Brăila pleacă la orele 01:00. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Iaşi la Brăila?
Ultimul autobuz de la Iaşi la Brăila pleacă la orele 17:00. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Iaşi la Brăila?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 56,39 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Iaşi la Brăila?
Există în medie 5 de la Iaşi pentru a merge la Brăila.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Iaşi și Brăila?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Iaşi și Brăila este 4 ore 30 min..
Există un autobuz direct de la Iaşi la Brăila?
Da, există un autobuz direct între Iaşi și Brăila.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Iaşi la Brăila?
Călătoria cu autobuz de la Iaşi la Brăila creează 16.02kg emisii de CO2.

Treceți local de la Iaşi

Rute populare

Escapade de weekend de la Iaşi

Rute internaționale din Iaşi și zonele din apropiere

Alte destinații de la Iaşi

Principalele rute spre Brăila

Rute asemănătoare

Alte rute populare